ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕ PAYPAL ή ΚΑΡΤΑ (ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ, ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ)

Σημαντική ενημέρωση: ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΟΣ μας είναι απαραίτητο να κάνετε πρώτα την  ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ σας οπότε & θα σας ζητηθεί αυτόματα να επιλέξετε ΤΡΟΠΟ και ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ για να γίνετε ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ μας! Εάν ωστόσο ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΜΕΛΟΣ μας δε χρειάζεται να επανεγγραφείτε αφού τα στοιχεία σας είναι ήδη καταχωρημένα στη ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ μας και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε με τα συνθηματικά σας και να επιχειρήσετε να διαβάσετε μια ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ, οπότε & θα σας ζητηθεί αυτόματα να επιλέξετε ΤΡΟΠΟ και ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ.

Παραθέτουμε τις αναλυτικές πληροφορίες για την πληρωμή της ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ σας μέσω του PAYPAL.COM. Πριν όμως λίγα λόγια για τους φίλους μας που επιθυμούν να πληρώσουν με ΚΑΡΤΑ!

α) Εάν είστε κατοχος οποιασδήποτε πιστωτικής κάρτας  αλλά δεν έχετε λογαριασμό στο PAYPAL.COM (με το οποίο είμαστε official συνεργάτεςφυσικά και μπορείτε να γίνετε ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ μας μέσω αυτού αφού σας παρέχει τη  δυνατότητα να κάνετε τις συναλλαγές σας απευθείας με την κάρτα σας (με την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ του αλλά και το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΡΟΣ του) δίχως να χρειάζεται να έχετε λογαριασμό σε αυτό!

β) Στους φίλους μας που έχουν προπληρωμένη κάρτα, να πούμε πως είναι σίγουρο ότι μπορούν να κάνουν χρήση της στο internet και εννοείται πως μπορούν και αυτοί να γίνουν ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ μας μέσω του PAYPAL.COM! (χρίσημο tip: Οι προπληρωμένες κάρτες είναι ιδιαίτερα πρακτικές αφού τις φορτίζετε εκ των προτέρων με το ποσό που επιθυμείτε και στη συνέχεια μπορείτε να κάνετε αγορές μέχρι την εξάντληση του ποσού)!

γ) Τέλος, στους φίλους μας που έχουν  χρεωστική κάρτα , συνιστούμε να απευθυνθούν/συμβουλευτούν την τράπεζα τους προκειμένου να ενημερωθούν επίσημα για το εάν η κάρτα τους μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συναλλαγές μέσω internet! Αν σας δώσουν το ok από εκεί τότε μπορείτε και εσείς να γίνετε ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ μας μέσω του PAYPAL.COM!

ΠΑΚΕΤΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ μέσω PAYPAL.και ΚΑΡΤΑΣ

Δώστε ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ μας αφού όσο πιο ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ τελικά αγοράσετε ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ είναι η ΤΙΜΗ/ΚΟΣΤΟΣ που σας προσφέρουμε!

Για ένα από τα παραπάνω πακέτα αυτή την στιγμή τρέχει και SPECIAL BONUS επιπλέον του ΚΟΣΤΟΥΣ! Δείτε για ποιο ΠΑΚΕΤΟ υπάρχει SPECIAL BONUS πατώντας τώρα εδώ!

1)  Επιλέξτε το ΠΑΚΕΤΟ των 15 ευρώ για ΣΥΝΔΡΟΜΗ 1 ΜΗΝΑ.

2) Επιλέξτε το ΠΑΚΕΤΟ των 30 ευρώ για ΣΥΝΔΡΟΜΗ 3 ΜΗΝΩΝ

3) Επιλέξτε το ΠΑΚΕΤΟ των 60 ευρώ για ΣΥΝΔΡΟΜΗ 6 ΜΗΝΩΝ

4) Επιλέξτε το ΠΑΚΕΤΟ των 120 ευρώ για ΣΥΝΔΡΟΜΗ 12 ΜΗΝΩΝ

Θα χαρούμε να σας δούμε ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ των υπηρεσιών μας!

Για οποιαδήποτε απορία ωστόσο μη διστάστε να συμβουλευτείτε τις ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ή να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.

*(Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.)

Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.