Χρειάζεται τον χρόνο του ο Ολίβα!

omonoia_olivaH πορεία της Ομόνοιας ώς τώρα δεν μπορεί να κριθεί ικανοποιητική από τη στιγμή που η ομάδα μετρά δύο ήττες σε τέσσερα παιχνίδια. Μπορεί να προήλθαν από αντιπάλους που έχουν ως στόχο το πρωτάθλημα, όπως είναι η ΑΕΚ (0-1) και Απόλλωνας (0-2), εντούτοις έχουν πικράνει άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο, και ειδικά τον κόσμο που φέτος πίστευε πως κάτι θα άλλαζε. Ήδη έχει αρχίσει η μουρμούρα, κυρίως για τον προπονητή Χουάν Κάρλος Ολίβα, αλλά κατά την άποψή μας είναι νωρίς να κριθεί. Χρειάζεται και αυτός τον χρόνο του. Επίσης, είναι νωρίς και υπάρχει μπόλικος δρόμος.
Ο Ολίβα χρειάζεται τον χρόνο του, πρώτον γιατί έχει στα χέρια του μία νέα ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα, άρα δεν υπάρχει ένας σταθερός κορμός που θα βοηθούσε στην καλύτερη ομοιογένεια. Και δεύτερο, γιατί στα δύο ντέρμπι που χάθηκαν η Ομόνοια μπορούσε αν ήταν πιο αποτελεσματική στην επίθεση να έχει καλύτερη τύχη. Δεν ήταν δηλαδή μέτρια έως κακή. Και τρίτο, το πρωτάθλημα μέχρι τώρα έχει πολλές διακοπές και είναι αντιληπτό πως και με τα τόσα νέα πρόσωπα δεν μπορεί να βρει ρυθμό. Σαφώς και οι απαιτήσεις του κόσμου πρέπει να είναι για περισσότερα πράγματα, αλλά θα πρέπει να προσμετρηθούν και διάφοροι άλλοι παράμετροι.

Υπό τις οδηγίες Ολίβα
Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα, μετά από λίγες μέρες στην Ισπανία όπου βρέθηκε για την ανανέωση του διπλώματος προπονητικής του, επέστεψε στην Κύπρο και από σήμερα οι προπονήσεις θα τεθούν κάτω από τις οδηγίες του. Ο Ισπανός τεχνικός καλείται να διορθώσει τα κακώς έχοντα και να παρουσιαστεί η Ομόνοια κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα με καλύτερο πρόσωπο και κυρίως να πάρει τη νίκη. Η τεχνική ηγεσία θα έχει σαφώς περισσότερες επιλογές στη διάθεσή της μιας και θα είναι έτοιμοι οι Αντόνια και Χριστοφή, ενώ σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας θα είναι και ο Ενρίκες. Όσον αφορά τον Βύντρα, ακολουθεί αρκετά μεγάλο μέρος του κανονικού προγράμματος και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αρχές της εβδομάδας καθώς το Σαββατοκυριάκο η ομάδα έχει ρεπό. Ο Ελλαδίτης αμυντικός έχει πάθει κάταγμα στην παλάμη.
Nα σημειωθεί πως έχει προγραμματιστεί φιλικό για την Παρασκευή με αντίπαλο τον Ερμή


     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.