Το πόρισμα για την τραγωδία στο Λέστερ!

leicesterΤο τρομερό δυστύχημα με το ελικόπτερο, στις 27 του περασμένου Οκτώβρη, που σημειώθηκε έξω από το στάδιο της Λέστερ, «King Power», και είχε ως συνέπεια τον θάνατο πέντε ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και του Ταϊλανδού ιδιοκτήτη της αγγλικής ομάδας, Βιχάι Σριβανταναπράμπα, συνεχίζει να απασχολεί τους ανθρώπους της αγγλικής ομάδας.

Η έρευνα για τη διακρίβωση των αιτιών της τραγωδίας ολοκληρώθηκε, με την εταιρία που εξέτασε το ελικόπτερο (Air Accidents Investigation Branch) να επιβεβαιώνει πως υπήρχε μηχανική βλάβη, η οποία ευθυνόταν για την πτώση και την συντριβή του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πόρισμα που συνέταξαν οι εμπειρογνώμονες, ένα εξάρτημα 30 εκατοστών, που συνέδεε το πεντάλ του πιλότου με έναν μικρό έλικα στην ουρά του ελικοπτέρου, σταμάτησε να λειτουργεί καθώς έφυγε από τη θέση του, με αποτέλεσμα το ελικόπτερο να μην έχει σταθερότητα και να συντριβεί στο έδαφος.


     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.