ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΛΩΝ και οι ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΦΛΕΒΑΡΗ 2019

Όπως γίνεται κάθε ημέρα, ακριβώς παρακάτω παρουσιάζουμε τιςΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΛΩΝ και τους ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣτου ΦΛΕΒΑΡΗ 2019. Οι ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μας αφορούν: 20 ΤΡΙΑΔΕΣ του ΘΗΣΑΥΡΟΥ της ΦΩΤΙΑΣ και του ΑΕΡΑ, από 20 ΔΥΑΔΕΣ της ΟΥΤΟΠΙΑΣτου ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟΥ και του ΒΑΣΙΚΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ, καθώς τέλος από 20 ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣ του ΚΑΝΟΝΙΟΥ, του ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ και του ΜΠΕΤΟΥ, οι οποίες έδωσαν 180 TIPS στο σύνολο αφού υπολογίζονται εώς και τη Πέμπτη 28/02.

Φυσικά διευκρινίζουμε πως δεν υπήρξαν ΤΕΣΣΑΡΑ (4) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΡΕΠΟ ελέωΕΛΛΕΙΠΕΣΤΑΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ! Ωστόσο σε περιπτώσεις οποιωνδήποτε ΡΕΠΟ ναενημερώσουμε πως τα χρεωνόμαστε αποκλειστικά και ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣγια κάθε ημέραΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟ σας προθέτουμε από ΜΙΑ ΕΞΤΡΑ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ – Συνεπώς ξεκαθαρίζουμε πως εάν μία ημέρα έχει δηλωθεί ως ΡΕΠΟ και άρα σας έχει προστεθεί απόΜΙΑ ΕΞΤΡΑ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ενδεχόμενα/πιθανά TIPS που μπορεί να προταθούν ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ και για αυτό ΔΕΝ ΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ στα ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ του ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΜΗΝΑ είτε είναι ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ είτε ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ αφούπροσφέρονται αυστηρά και μόνο σε όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν την τύχη τους παρά την ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΟΔΗΓΙΑ μας και ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ σας ως ΕΠΙΣΗΜΗ ΗΜΕΡΑ ΡΕΠΟ!..*ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Σας ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ από 6 εώς 9 μόνο TIPS στοΣΥΝΟΛΟ, αφού ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ και.. ξεσκαρτάρουμε το ΠΑΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ! Άρα, οι ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣ και οι ΔΥΑΔΕΣ μας είναι ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΟΣΥΝΟΛΑ των ΤΡΙΑΔΩΝμας.

Ας ρίξουμε τώρα μία ματιά τις ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΛΩΝ και τους ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ του ΦΛΕΒΑΡΗ 2019 έχοντας πάντα στο μυαλό μας την εξής δικλείδα ασφαλείας: Οι ΤΡΙΑΔΕΣ της ΦΩΤΙΑΣ και του ΘΗΣΑΥΡΟΥ θα πρέπει ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ από την ΑΣΠΙΔΑ για τη δική σας ΑΣΦΑΛΕΙΑ (!) αφού ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΔΙΠΛΑΣΣΙΑΣΜΟ τουπονταρισματος μας στη ΦΩΤΙΑ & ΤΡΙΠΛΑΣΣΙΑΣΜΟ στο ποντάρισμα του ΘΗΣΑΥΡΟΥ! Περισσότερα για την έννοια της διαβάστε προσεκτικά την τελευταία παράγραφο ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΝΟΝΑ πατώντας ακριβώς ΕΔΩ!

Απο ΤΡΙΑΔΕΣ, είχαμε 7 επαληθεύσεις του ΑΕΡΑ, 3 επαληθεύσεις της ΦΩΤΙΑΣ (1 ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ1 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω της ΑΣΠΙΔΑΣ) και 9 επαληθεύσεις του ΘΗΣΑΥΡΟΥ (0 ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ3 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω της ΑΣΠΙΔΑΣ + 6 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω ΤΡΙΑΔΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ 2-3). *** Ουσιαστικά οι ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω ΤΡΙΑΔΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ 2-3είναι συνολικά 9 για τον μήνα αυτό (αφού φυσικά προστίθενται οι ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ αλλά και οι ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω της ΑΣΠΙΔΑΣ + διότι και αυτή αφορά 2 στα 3 ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ τηςΤΡΙΑΔΑΣ του ΘΗΣΑΥΡΟΥ)!

Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ των TIPS μας όμως (δηλαδή τα TIPS που δώσαμε ΣΥΝΟΛΙΚΑ,πέρα και ανεξάρτητα δηλαδή από τους ΔΙΚΟΥΣ μας ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ) ήταν: για τον ΑΕΡΑ 41 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 19 αποτυχημένα, για την ΦΩΤΙΑ 31 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 29 αποτυχημένα, και για τον ΘΗΣΑΥΡΟ 30 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 30 αποτυχημένα.

Από ΔΥΑΔΕΣ, είχαμε 7 επαληθεύσεις του ΒΑΣΙΚΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ, 3 επαληθεύσεις τουΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟΥ και 4 επαληθεύσεις της ΟΥΤΟΠΙΑΣ!

Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ των TIPS μας όμως (δηλαδή τα TIPS που δώσαμε ΣΥΝΟΛΙΚΑ,πέρα και ανεξάρτητα δηλαδή από τους ΔΙΚΟΥΣ μας ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ) ήταν: για το ΒΑΣΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ 28 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 14 αποτυχημένα, για το ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟ 21 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 21 αποτυχημένα, και για την ΟΥΤΟΠΙΑ 21 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 21 αποτυχημένα.

Από ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣ, είχαμε 10 επαληθεύσεις του ΜΠΕΤΟΥ, 11 επαληθεύσεις τουΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ και 11 επαληθεύσεις του ΚΑΝΟΝΙΟΥ!

Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ των TIPS μας όμως (δηλαδή τα TIPS που δώσαμε ΣΥΝΟΛΙΚΑ,πέρα και ανεξάρτητα δηλαδή από τους ΔΙΚΟΥΣ μας ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ) ήταν: για το ΜΠΕΤΟ 10 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 10 αποτυχημένα, για το ΔΙΑΜΑΝΤΙ 11 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 9 αποτυχημένα, και για το ΚΑΝΟΝΙ 11 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 10 αποτυχημένα.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ για να γευόμαστε παρέα τα.. «πλούσια λάφυρα» από τις τσέπες των.. «προσφιλών» μας BOOKIES!

Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.