ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΛΩΝ και οι ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΦΛΕΒΑΡΗ 2018

Ας ρίξουμε μία ματιά στις ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΛΩΝ και στους ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ του ΦΛΕΒΑΡΗ 2018. Οι ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μας αφορούν: 24 ΤΡΙΑΔΕΣ του ΘΗΣΑΥΡΟΥ, της ΦΩΤΙΑΣ και του ΑΕΡΑ, από 24 ΔΥΑΔΕΣ της ΟΥΤΟΠΙΑΣ, του ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟΥ και του ΒΑΣΙΚΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ και από 24 ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣ του ΚΑΝΟΝΙΟΥ του ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ και του ΜΠΕΤΟΥ, οι οποίες έδωσαν 213 TIPS στο σύνολο αφού υπολογίζονται εώς και την Τετάρτη 28/02.

Φυσικά διευκρινίζουμε πως υπήρξαν ΕΝΑ (1) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΡΕΠΟ ελέω ΑΝΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΟΥ ΠΑΙΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΔΥΟ (2 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΡΕΠΟ ελέω ΠΕΝΘΟΥΣ και ΕΝΑ (1) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΡΕΠΟ ελέω ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ! Ωστόσο σε περιπτώσεις οποιωνδήποτε ΡΕΠΟ να ενημερώσουμε πως τα χρεωνόμαστε αποκλειστικά καιΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣγια κάθε ημέρα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟ σας προθέτουμε από ΜΙΑ ΕΞΤΡΑ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ – Συνεπώς ξεκαθαρίζουμε πως εάν μία ημέρα έχει δηλωθεί ως ΡΕΠΟ και άρα σας έχει προστεθεί από ΜΙΑ ΕΞΤΡΑ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ενδεχόμενα/πιθανά TIPS πουμπορεί να προταθούν ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ και για αυτό ΔΕΝ ΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ στα ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ του ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΜΗΝΑ είτε είναι ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ είτε ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ αφού προσφέρονται αυστηρά και μόνο σε όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν την τύχη τους παρά την ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΟΔΗΓΙΑ μας και ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ σας ως ΕΠΙΣΗΜΗ ΗΜΕΡΑ ΡΕΠΟ!.. *ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Σας ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ από 6 εώς 9 μόνο TIPS στο ΣΥΝΟΛΟ, αφού ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ και.. ξεσκαρτάρουμε το ΠΑΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ! Άρα, οι ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣ και οι ΔΥΑΔΕΣ μας είναι ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΟΣΥΝΟΛΑ των ΤΡΙΑΔΩΝμας.

Ας ρίξουμε τώρα μία ματιά τις ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΛΩΝ και τους ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ του ΦΛΕΒΑΡΗ 2018 έχοντας πάντα στο μυαλό μας την εξής δικλείδα ασφαλείας: Οι ΤΡΙΑΔΕΣ της ΦΩΤΙΑΣ και του ΘΗΣΑΥΡΟΥ θα πρέπει ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑαπό την ΑΣΠΙΔΑ για τη δική σας ΑΣΦΑΛΕΙΑ (!) αφού ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΔΙΠΛΑΣΣΙΑΣΜΟ του πονταρισματος μας στη ΦΩΤΙΑ & ΤΡΙΠΛΑΣΣΙΑΣΜΟ στο ποντάρισμα του ΘΗΣΑΥΡΟΥ! Περισσότερα για την έννοια της διαβάστε προσεκτικά την τελευταία παράγραφο ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΝΟΝΑ πατώντας ακριβώς ΕΔΩ!

..εδώ υπογραμμίζουμε επίσης ότι κατά τη διάρκεια του μήνα αυτού ο Θρυλικός ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑΣ του Καστελλιώτη κατέγραψε επίσης και ΜΙΑ (1) ΚΑΤ’ΕΠΙΛΟΓΗ ΒΑΡΒΑΤΗ ΔΥΑΔΑ (σ.σ. θυμίζουμε πως ο ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑΣ είναι η προσωπική στήλη του πασίγνωστου βετεράνου Καστελλιώτη και ηγέτη της ΜΕΓΑΛΗΣ, ΕΝΤΙΜΗΣ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ μας ηοποία μας συστήνει καθημερινά από ΜΙΑ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΝΟ) το Σάββατο 17/02με τα ΔΙΠΛΑ της ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ και της ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ που μας πρόσφεραν συνολική αποδόσημέχρι και 12.00 ΦΟΡΕΣ το ποντάρισμα μας! Άρα ΜΗΝ ΑΜΕΛΕΙΤΕ να τιμάτε την Θρυλική στήληγιατί μοιράζει πολύ συχνά πλούσια λεφτά!

Απο ΤΡΙΑΔΕΣ, είχαμε 7 επαληθεύσεις του ΑΕΡΑ, 9 επαληθεύσεις της ΦΩΤΙΑΣ (3 ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ6 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω της ΑΣΠΙΔΑΣ) και 16 επαληθεύσεις του ΘΗΣΑΥΡΟΥ (2 ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ5 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω της ΑΣΠΙΔΑΣ + 10 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω ΤΡΙΑΔΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ 2-3). *** Ουσιαστικά οι ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω ΤΡΙΑΔΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ 2-3 είναι συνολικά 16 για τον μήνα αυτό (αφού φυσικά προστίθενται οι ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣαλλά και οι ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω της ΑΣΠΙΔΑΣ – διότι και αυτή αφορά 2 στα 3 ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ τηςΤΡΙΑΔΑΣ του ΘΗΣΑΥΡΟΥ)!

Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ των TIPS μας όμως (δηλαδή τα TIPS που δώσαμε ΣΥΝΟΛΙΚΑ,πέρα και ανεξάρτητα δηλαδή από τους ΔΙΚΟΥΣ μας ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ) ήταν: για τον ΑΕΡΑ 49 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 22 αποτυχημένα, για την ΦΩΤΙΑ 39 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 32 αποτυχημένα, και για τον ΘΗΣΑΥΡΟ 39 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 32 αποτυχημένα.

Από ΔΥΑΔΕΣ, είχαμε 11 επαληθεύσεις του ΒΑΣΙΚΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ, 9 επαληθεύσεις τουΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟΥ και 5 επαληθεύσεις της ΟΥΤΟΠΙΑΣ!

Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ των TIPS μας όμως (δηλαδή τα TIPS που δώσαμε ΣΥΝΟΛΙΚΑπέρα και ανεξάρτητα δηλαδή από τους ΔΙΚΟΥΣ μας ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ) ήταν: για το ΒΑΣΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ 31 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 17 αποτυχημένα, για το ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟ 28 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 20 αποτυχημένα, και για την ΟΥΤΟΠΙΑ 26 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 22 αποτυχημένα.

Από ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣ, είχαμε 13 επαληθεύσεις του ΜΠΕΤΟΥ, 15 επαληθεύσεις τουΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ και 12 επαληθεύσεις του ΚΑΝΟΝΙΟΥ!

Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ των TIPS μας όμως (δηλαδή τα TIPS που δώσαμε ΣΥΝΟΛΙΚΑ,πέρα και ανεξάρτητα δηλαδή από τους ΔΙΚΟΥΣ μας ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ) ήταν: για το ΜΠΕΤΟ 13 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 11 αποτυχημένα, για το ΔΙΑΜΑΝΤΙ 15 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 9 αποτυχημένα, και για το ΚΑΝΟΝΙ 12 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 12 αποτυχημένα.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ για να γευόμαστε παρέα τα.. «πλούσια λάφυρα» από τις τσέπες των.. «προσφιλών» μας BOOKIES!

Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.