ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΛΩΝ και οι ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2018

Ας ρίξουμε μία ματιά στις ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΛΩΝ και στους ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ του ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2018.

Οι ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μας αφορούν: 21 ΤΡΙΑΔΕΣ του ΘΗΣΑΥΡΟΥ, της ΦΩΤΙΑΣ και του ΑΕΡΑ, από 21 ΔΥΑΔΕΣ της ΟΥΤΟΠΙΑΣ, του ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟΥ και του ΒΑΣΙΚΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ, καθώς τέλος και από 21 ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣ του ΚΑΝΟΝΙΟΥ του ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ και του ΜΠΕΤΟΥ, οι οποίες έδωσαν 180 TIPSστο σύνολο αφού υπολογίζονται εώς και την Κυριακή 30/09.

Φυσικά διευκρινίζουμε υπήρξαν ΔΥΟ (2) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΡΕΠΟ ελέω ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, ΕΝΑ (1) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΡΕΠΟ ελέω ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ και ΠΕΝΤΕ (5)ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΡΕΠΟ ελέω ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΠΑΙΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ! Ωστόσο σε περιπτώσεις οποιωνδήποτε ΡΕΠΟ να ενημερώσουμε πως τα χρεωνόμαστε αποκλειστικά και ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣγια κάθε ημέρα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟ σας προθέτουμε από ΜΙΑ ΕΞΤΡΑ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ – Συνεπώς ξεκαθαρίζουμε πως εάν μία ημέρα έχει δηλωθεί ως ΡΕΠΟ και άρα σας έχει προστεθεί από ΜΙΑ ΕΞΤΡΑ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ενδεχόμενα/πιθανά TIPS που μπορεί να προταθούν ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ και για αυτό ΔΕΝ ΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ στα ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ του ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΜΗΝΑ είτε είναι ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ είτε ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ αφού προσφέρονται αυστηρά και μόνο σε όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν την τύχη τους παρά την ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΟΔΗΓΙΑ μας και ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ σας ως ΕΠΙΣΗΜΗ ΗΜΕΡΑ ΡΕΠΟ!.. *ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Σας ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ από 6 εώς 9 μόνο TIPS στο ΣΥΝΟΛΟ, αφού ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ και.. ξεσκαρτάρουμε το ΠΑΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ! Άρα, οι ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣ και οι ΔΥΑΔΕΣ μας είναι ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΟΣΥΝΟΛΑ των ΤΡΙΑΔΩΝμας.

Ο Θρυλικός ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑΣ του Καστελλιώτη κατέγραψε δυναμικά και αυτόν το μήνα ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) μεγάλες επιτυχίες! Το Σάββατο 08/09 έδωσε νέο.. ρεσιτάλ» με τα ΒΑΡΒΑΤΑ ΔΙΠΛΑ των ΒΟΣΝΙΑΣ και ΙΣΠΑΝΙΑΣ που μας πρόσφεραν μία συνολική απόδοσημέχρι και 8.00 ΦΟΡΕΣ το ποντάρισμα μας σε ΞΕΡΗ ΔΥΑΔΑ, την Κυριακή 16/9 ζωγράφισε με το ΔΙΠΛΟ της ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ και το ΧΗΝΑΡΙ των ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ Vs ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ που μας πρόσφεραν μία συνολική απόδοση μέχρι και 10.00 ΦΟΡΕΣ το ποντάρισμα μας σε ΞΕΡΗ ΔΥΑΔΑ, την Πεμπτη 20/09 έδωσε ρέστα με τα ΧΗΝΑΡΙΑτων ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Vs ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Vs ΜΠΕΤΙΣ που μας πρόσφεραν μία συνολική απόδοση μέχρι και 16.00 ΦΟΡΕΣτα λεφτά μας σε ΞΕΡΗ ΔΥΑΔΑ και την Παρασκευή 21/09 έδωσε νεά παράσταση με με το ΔΙΠΛΟ ΗΜIΧΡΟΝΟΥ της ΒΑΤΕΝΣ και το ΔΙΠΛΟ της ΜΠΡΕΣΤ που μας αποζημίωσαν με συνολική απόδοση μέχρι και 10.00 ΦΟΡΕΣ τα λεφτά μας σε ΞΕΡΗ ΔΥΑΔΑ! Σε ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ σε όσους την έριξανκαι πήγαν στο ΤΑΜΕΙΟ.

Ας ρίξουμε τώρα μία ματιά τις ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΛΩΝ και τους ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ του ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2018 έχοντας πάντα στο μυαλό μας την εξής δικλείδα ασφαλείας: Οι ΤΡΙΑΔΕΣ της ΦΩΤΙΑΣ και του ΘΗΣΑΥΡΟΥ θα πρέπει ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ από την ΑΣΠΙΔΑ για τη δική σας ΑΣΦΑΛΕΙΑ (!) αφού ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΔΙΠΛΑΣΣΙΑΣΜΟ του πονταρισματος μας στη ΦΩΤΙΑ & ΤΡΙΠΛΑΣΣΙΑΣΜΟ στο ποντάρισμα του ΘΗΣΑΥΡΟΥ! Περισσότερα για την έννοια της διαβάστε προσεκτικά την τελευταία παράγραφο ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΝΟΝΑ πατώντας ακριβώς ΕΔΩ!

Απο ΤΡΙΑΔΕΣ, είχαμε 5 επαληθεύσεις του ΑΕΡΑ, 7 επαληθεύσεις της ΦΩΤΙΑΣ (2 ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ5 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω της ΑΣΠΙΔΑΣ) και 12 επαληθεύσεις του ΘΗΣΑΥΡΟΥ (3 ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ1 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω της ΑΣΠΙΔΑΣ + 8 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω ΤΡΙΑΔΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ 2-3). *** Ουσιαστικά οι ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω ΤΡΙΑΔΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ 2-3είναι συνολικά 12 για τον μήνα αυτό (αφού φυσικά προστίθενται οι ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣαλλά και οι ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω της ΑΣΠΙΔΑΣ – διότι και αυτή αφορά 2 στα 3 ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ της ΤΡΙΑΔΑΣ του ΘΗΣΑΥΡΟΥ)!

Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ των TIPS μας όμως (δηλαδή τα TIPS που δώσαμε ΣΥΝΟΛΙΚΑ,πέρα και ανεξάρτητα δηλαδή από τους ΔΙΚΟΥΣ μας ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ) ήταν: για τον ΑΕΡΑ 38 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 29 αποτυχημένα, για την ΦΩΤΙΑ 40 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 27 αποτυχημένα, και για τον ΘΗΣΑΥΡΟ 30 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 38 αποτυχημένα.

Από ΔΥΑΔΕΣ, είχαμε 8 επαληθεύσεις του ΒΑΣΙΚΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ, 7 επαληθεύσεις τουΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟΥ και 4 επαληθεύσεις της ΟΥΤΟΠΙΑΣ!

Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ των TIPS μας όμως (δηλαδή τα TIPS που δώσαμε ΣΥΝΟΛΙΚΑπέρα και ανεξάρτητα δηλαδή από τους ΔΙΚΟΥΣ μας ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ) ήταν: για το ΒΑΣΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ 27 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 18 αποτυχημένα, για το ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟ 31 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 14 αποτυχημένα, και για την ΟΥΤΟΠΙΑ 20 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 25 αποτυχημένα.

Από ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣ, είχαμε 10 επαληθεύσεις του ΜΠΕΤΟΥ, 14 επαληθεύσεις του ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ και 9 επαληθεύσεις του ΚΑΝΟΝΙΟΥ!

Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ των TIPS μας όμως (δηλαδή τα TIPS που δώσαμε ΣΥΝΟΛΙΚΑ,πέρα και ανεξάρτητα δηλαδή από τους ΔΙΚΟΥΣ μας ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ) ήταν: για το ΜΠΕΤΟ 10 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 11 αποτυχημένα, για το ΔΙΑΜΑΝΤΙ 14 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 7 αποτυχημένα, και για το ΚΑΝΟΝΙ 9 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 13 αποτυχημένα.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ για να γευόμαστε παρέα τα.. «πλούσια λάφυρα» από τις τσέπες των.. «προσφιλών» μας BOOKIES!

Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.