ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΛΩΝ και οι ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΝΟΕΜΒΡΗ 2017

Ας ρίξουμε μία ματιά στις ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΛΩΝ και στους ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ του ΝΟΕΜΒΡΗ 2017. Οι ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μας αφορούν: 19 ΤΡΙΑΔΕΣ τουΘΗΣΑΥΡΟΥ, 20 ΤΡΙΑΔΕΣ του ΑΕΡΑ και 23 ΤΡΙΑΔΕΣ της ΦΩΤΙΑΣ, 19 ΔΥΑΔΕΣ της ΟΥΤΟΠΙΑΣ, 20 ΔΥΑΔΕΣ του ΒΑΣΙΚΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ και 24 ΔΥΑΔΕΣ του ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟΥ, καθώς τέλος και 22 ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣ τουΚΑΝΟΝΙΟΥ, 23 του ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ και του ΜΠΕΤΟΥ, οι οποίες έδωσαν 207 TIPS στο σύνολο αφού υπολογίζονται εώς και την Πέμπτη 30/11.

Φυσικά διευκρινίζουμε πως υπήρξαν EΠΤΑ (7) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΡΕΠΟ ελέω ΑΣΗΜΑΝΤΟΥ ΠΑΙΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ! Ωστόσο σε περιπτώσεις οποιωνδήποτε ΡΕΠΟ να ενημερώσουμε πως τα χρεωνόμαστε αποκλειστικά και ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣγια κάθε ημέρα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟ σας προθέτουμε από ΜΙΑ ΕΞΤΡΑ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ – Συνεπώς ξεκαθαρίζουμε πως εάν μία ημέρα έχει δηλωθεί ως ΡΕΠΟ και άρα σας έχει προστεθεί από ΜΙΑ ΕΞΤΡΑ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ενδεχόμενα/πιθανά TIPS που μπορεί να προταθούν ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ και για αυτό ΔΕΝ ΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ στα ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ τουΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΜΗΝΑ είτε είναι ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ είτε ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ αφού προσφέρονται αυστηρά και μόνο σε όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν την τύχη τους παρά την ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΟΔΗΓΙΑ μας και ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ σας ως ΕΠΙΣΗΜΗ ΗΜΕΡΑ ΡΕΠΟ!.. *ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Σας ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ από 6 εώς 9 μόνο TIPS στο ΣΥΝΟΛΟ, αφού ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ και.. ξεσκαρτάρουμε το ΠΑΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ! Άρα, οι ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣ και οι ΔΥΑΔΕΣ μας είναι ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΟΣΥΝΟΛΑ των ΤΡΙΑΔΩΝ μας.

Ας ρίξουμε τώρα μία ματιά τις ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΛΩΝ και τους ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ του ΝΟΕΜΒΡΗ 2017 έχοντας πάντα στο μυαλό μας την εξής δικλείδα ασφαλείας: Οι ΤΡΙΑΔΕΣ της ΦΩΤΙΑΣ και του ΘΗΣΑΥΡΟΥ θα πρέπει ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ από την ΑΣΠΙΔΑ για τη δική σας ΑΣΦΑΛΕΙΑ (!) αφού ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΔΙΠΛΑΣΣΙΑΣΜΟ τουπονταρισματος μας στη ΦΩΤΙΑ & ΤΡΙΠΛΑΣΣΙΑΣΜΟ στο ποντάρισμα του ΘΗΣΑΥΡΟΥ! Περισσότερα για την έννοια της διαβάστε προσεκτικά την τελευταία παράγραφο ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΝΟΝΑ πατώντας ακριβώς ΕΔΩ!

..εδώ υπογραμμίζουμε πως κατά τη διάρκεια του μήνα αυτού ο Θρυλικός ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑΣ του Καστελλιώτη κατέγραψε 4 ΚΑΤ’ΕΠΙΛΟΓΗ ΒΑΡΒΑΤΕΣ ΔΥΑΔΕΣ με τα ΓΑΛΛΙΚΑ ΧΗΝΑΡΙΑ των ΟΡΛΕΑΝ Vs ΣΟΣΟ και ΠΑΡΙ Vs ΛΟΡΙΑΝ, αφετέρου με τα ΧΗΝΑΡΙΑ των ΣΠΕΤΣΙΑ Vs ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ και ΔΑΝΙΑ Vs ΙΡΛΑΝΔΙΑ, επίσης τα ΧΗΝΑΡΙΑ των ΣΤΑΜΠΑΕΚ Vs ΣΟΓΚΝΤΑΛ και ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ Vs ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ αλλά και τα ΔΙΠΛΑ των ΡΕΝ και ΜΠΕΡΝΛΙ (σ.σ. θυμίζουμε πως ο ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑΣ είναι η προσωπική στήλη του πασίγνωστου βετεράνου Καστελλιώτη και ηγέτη της ΜΕΓΑΛΗΣ, ΕΝΤΙΜΗΣ & ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ μας η οποία μαςσυστήνει καθημερινά από ΜΙΑ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΝΟ) που μας πρόσφεραν δύοσυνολικές απόδοσεις μέχρι και 13.00 ΦΟΡΕΣ το ποντάρισμα μας! Άρα ΜΗΝ ΑΜΕΛΕΙΤΕ νατιμάτε την Θρυλική στήλη γιατί μοιράζει πολύ συχνά πλούσια λεφτά!

Απο ΤΡΙΑΔΕΣ, είχαμε 8 επαληθεύσεις του ΑΕΡΑ, 2 επαληθεύσεις της ΦΩΤΙΑΣ (2 ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ0 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω της ΑΣΠΙΔΑΣ) και 10 επαληθεύσεις του ΘΗΣΑΥΡΟΥ (2 ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ2 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω της ΑΣΠΙΔΑΣ + 6 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω ΤΡΙΑΔΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ 2-3). *** Ουσιαστικά οι ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω ΤΡΙΑΔΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ 2-3 είναι συνολικά 10 για τον μήνα αυτό (αφού φυσικά προστίθενται οι ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ αλλά και οι ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω της ΑΣΠΙΔΑΣ – διότι και αυτή αφορά 2 στα 3 ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ τηςΤΡΙΑΔΑΣ του ΘΗΣΑΥΡΟΥ)!

Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ των TIPS μας όμως (δηλαδή τα TIPS που δώσαμε ΣΥΝΟΛΙΚΑπέρα και ανεξάρτητα δηλαδή από τους ΔΙΚΟΥΣ μας ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ) ήταν: για τον ΑΕΡΑ 40 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 19 αποτυχημένα, για την ΦΩΤΙΑ 34 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 34 αποτυχημένα, και για τον ΘΗΣΑΥΡΟ 30 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 29 αποτυχημένα.

Από ΔΥΑΔΕΣ, είχαμε 11 επαληθεύσεις του ΒΑΣΙΚΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ, 3 επαληθεύσεις τουΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟΥ και 4 επαληθεύσεις της ΟΥΤΟΠΙΑΣ!

Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ των TIPS μας όμως (δηλαδή τα TIPS που δώσαμε ΣΥΝΟΛΙΚΑπέρα και ανεξάρτητα δηλαδή από τους ΔΙΚΟΥΣ μας ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ) ήταν: για το ΒΑΣΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ 29 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 11αποτυχημένα, για το ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟ 24 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 24 αποτυχημένα, και για την ΟΥΤΟΠΙΑ 21 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 19 αποτυχημένα.

Από ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣ, είχαμε 15 επαληθεύσεις του ΜΠΕΤΟΥ, 15 επαληθεύσεις τουΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ και 11 επαληθεύσεις του ΚΑΝΟΝΙΟΥ!

Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ των TIPS μας όμως (δηλαδή τα TIPS που δώσαμε ΣΥΝΟΛΙΚΑπέρα και ανεξάρτητα δηλαδή από τους ΔΙΚΟΥΣ μας ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ) ήταν: για το ΜΠΕΤΟ 15 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 8 αποτυχημένα, για το ΔΙΑΜΑΝΤΙ 15 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 8 αποτυχημένα, και για το ΚΑΝΟΝΙ 11 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 11 αποτυχημένα.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ για να γευόμαστε παρέα τα.. «πλούσια λάφυρα» από τις τσέπες των.. «προσφιλών» μας BOOKIES!

Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.