ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΛΩΝ και οι ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΜΑΡΤΗ 2018

Ας ρίξουμε μία ματιά στις ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΛΩΝ και στους ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ του ΜΑΡΤΗ 2018. Οι ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μας αφορούν: 25 ΤΡΙΑΔΕΣ τουΘΗΣΑΥΡΟΥ, της ΦΩΤΙΑΣ και 24 του ΑΕΡΑ, από 25 ΔΥΑΔΕΣ της ΟΥΤΟΠΙΑΣ, του ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟΥ και 24 του ΒΑΣΙΚΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ, καθώς τέλος και από 25 ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣ του ΚΑΝΟΝΙΟΥ του ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ και του ΜΠΕΤΟΥ, οι οποίες έδωσαν 223 TIPS στο σύνολο αφού υπολογίζονται εώς και το Σάββατο 31/03.

Φυσικά διευκρινίζουμε πως υπήρξαν ΕΝΑ (1) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΡΕΠΟ ελέω ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ/ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ και ΤΕΣΣΕΡΑ (4) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΡΕΠΟ ελέω ΑΝΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΟΥ ΠΑΙΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. Ωστόσο σε περιπτώσεις οποιωνδήποτε ΡΕΠΟ να ενημερώσουμε πως τα χρεωνόμαστε αποκλειστικά και ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣ – για κάθε ημέρα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟ σας προθέτουμε από ΜΙΑ ΕΞΤΡΑ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ – Συνεπώς ξεκαθαρίζουμε πως εάν μία ημέρα έχει δηλωθεί ως ΡΕΠΟ και άρα σας έχει προστεθεί από ΜΙΑ ΕΞΤΡΑ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ενδεχόμενα/πιθανά TIPS που μπορεί να προταθούν ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ και για αυτό ΔΕΝ ΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ στα ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ του ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΜΗΝΑ είτε είναι ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ είτε ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ αφούπροσφέρονται αυστηρά και μόνο σε όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν την τύχη τους παρά την ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΟΔΗΓΙΑ μας και ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ σας ως ΕΠΙΣΗΜΗ ΗΜΕΡΑ ΡΕΠΟ!.. *ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Σας ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ από 6 εώς 9 μόνο TIPS στο ΣΥΝΟΛΟ, αφού ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ και.. ξεσκαρτάρουμε το ΠΑΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ! Άρα, οι ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣ και οι ΔΥΑΔΕΣ μας είναι ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΟΣΥΝΟΛΑ των ΤΡΙΑΔΩΝ μας.

..εδώ υπογραμμίζουμε επίσης ότι κατά τη διάρκεια του μήνα αυτού ο Θρυλικός ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑΣ του Καστελλιώτη κατέγραψε επίσης και ΠΕΝΤΕ (5) ΚΑΤ’ΕΠΙΛΟΓΗ ΒΑΡΒΑΤΕΣ ΔΥΑΔΕΣ (σ.σ. θυμίζουμε πως ο ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑΣ είναι η προσωπική στήλη του πασίγνωστου βετεράνου Καστελλιώτη και ηγέτη της ΜΕΓΑΛΗΣ, ΕΝΤΙΜΗΣ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ μας η οποία μας συστήνει καθημερινά από ΜΙΑ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΝΟ) την Πέμπτη 02/03 με τον ΑΣΣΟ της ΟΣ και την ΧΗΝΑ της ΛΑΝΣ που μας πρόσφερε συνολική απόδοση μέχρι και 11 ΦΟΡΕΣ το ποντάρισμα μας, την Κυριακή 18/03 με τον ΑΣΣΑΡΟ της ΛΕΙΨΙΑΣ και την ΧΗΝΑ της ΛΩΖΑΝΝΗΣ που μας πρόσφερε συνολική απόδοση μέχρι και 24 ΦΟΡΕΣ τα λεφτά μας, την Παρασκευή 23/03 με το ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ της ΜΠΑΛΜΕΝΑ και την ΧΗΝΑ της ΙΣΠΑΝΙΑΣ που μας πρόσφερε συνολική απόδοση μέχρι και 12 ΦΟΡΕΣ το στοίχημα, το Σάββατο 24/03 με τον ΑΣΣΟ της ΕΞΕΤΕΡ και την ΧΗΝΑ της ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ που μας πρόσφερε συνολική απόδοση μέχρι και 10 ΦΟΡΕΣ το στοίχημα μας και το Σάββατο 31/03 με το ΔΙΠΛΟ της ΜΠΕΡΝΛΙ και την ΧΗΝΑ της ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ που μας πρόσφερε συνολική απόδοση μέχρι και 12 ΦΟΡΕΣ τα παιγμένα μας! Άρα ΜΗΝ ΑΜΕΛΕΙΤΕ να τιμάτε την Θρυλική στήλη γιατί μοιράζει πολύ συχνά πλούσια λεφτά!

Ας ρίξουμε τώρα μία ματιά τις ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΛΩΝ και τους ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ του ΜΑΡΤΗ 2018 έχοντας πάντα στο μυαλό μας την εξής δικλείδα ασφαλείας: Οι ΤΡΙΑΔΕΣ της ΦΩΤΙΑΣ και του ΘΗΣΑΥΡΟΥ θα πρέπει ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ από την ΑΣΠΙΔΑ για τη δική σας ΑΣΦΑΛΕΙΑ (!) αφού ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΔΙΠΛΑΣΣΙΑΣΜΟ του πονταρισματος μας στη ΦΩΤΙΑ & ΤΡΙΠΛΑΣΣΙΑΣΜΟ στο ποντάρισμα του ΘΗΣΑΥΡΟΥ! Περισσότερα για την έννοια της διαβάστε προσεκτικά την τελευταία παράγραφο ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΝΟΝΑ πατώντας ακριβώς ΕΔΩ!

Απο ΤΡΙΑΔΕΣ, είχαμε 8 επαληθεύσεις του ΑΕΡΑ, 6 επαληθεύσεις της ΦΩΤΙΑΣ (4 ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ2 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω της ΑΣΠΙΔΑΣ) και 9 επαληθεύσεις του ΘΗΣΑΥΡΟΥ (1 ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ2 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω της ΑΣΠΙΔΑΣ + 6 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω ΤΡΙΑΔΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ 2-3). *** Ουσιαστικά οι ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω ΤΡΙΑΔΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ 2-3 είναι συνολικά 9 για τον μήνα αυτό (αφού φυσικά προστίθενται οι ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ αλλά και οι ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω της ΑΣΠΙΔΑΣ – διότι και αυτή αφορά 2 στα 3 ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ της ΤΡΙΑΔΑΣ του ΘΗΣΑΥΡΟΥ)!

Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ των TIPS μας όμως (δηλαδή τα TIPS που δώσαμε ΣΥΝΟΛΙΚΑ,πέρα και ανεξάρτητα δηλαδή από τους ΔΙΚΟΥΣ μας ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ) ήταν: για τον ΑΕΡΑ 47 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 28 αποτυχημένα, για την ΦΩΤΙΑ 43 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 35 αποτυχημένα, και για τον ΘΗΣΑΥΡΟ 27 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 51 αποτυχημένα.

Από ΔΥΑΔΕΣ, είχαμε 10 επαληθεύσεις του ΒΑΣΙΚΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ, 6 επαληθεύσεις τουΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟΥ και 3 επαληθεύσεις της ΟΥΤΟΠΙΑΣ!

Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ των TIPS μας όμως (δηλαδή τα TIPS που δώσαμε ΣΥΝΟΛΙΚΑ,πέρα και ανεξάρτητα δηλαδή από τους ΔΙΚΟΥΣ μας ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ) ήταν: για το ΒΑΣΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ 30 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 20 αποτυχημένα, για το ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟ 28 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 24 αποτυχημένα, 11 και για την ΟΥΤΟΠΙΑ 19 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 33 αποτυχημένα.

Από ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣ, είχαμε 14 επαληθεύσεις του ΜΠΕΤΟΥ, 15 επαληθεύσεις τουΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ και 8 επαληθεύσεις του ΚΑΝΟΝΙΟΥ!

Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ των TIPS μας όμως (δηλαδή τα TIPS που δώσαμε ΣΥΝΟΛΙΚΑ,πέρα και ανεξάρτητα δηλαδή από τους ΔΙΚΟΥΣ μας ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ) ήταν: για το ΜΠΕΤΟ 14 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 12 αποτυχημένα, για το ΔΙΑΜΑΝΤΙ 15 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 11 αποτυχημένα, και για το ΚΑΝΟΝΙ 8 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 18 αποτυχημένα.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ για να γευόμαστε παρέα τα.. «πλούσια λάφυρα» από τις τσέπες των.. «προσφιλών» μας BOOKIES!

Copyright © 2000-2018, KASTELLIOTIS.NET 18 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.