ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΛΩΝ και οι ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΜΑΗ 2018

Ας ρίξουμε μία ματιά στις ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΛΩΝ και στους ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ του ΜΑΗ 2018.

Οι ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μας αφορούν : 21 ΤΡΙΑΔΕΣ του ΘΗΣΑΥΡΟΥ20 ΤΡΙΑΔΕΣ της ΦΩΤΙΑΣ και 21 ΤΡΙΑΔΕΣ του ΑΕΡΑ, 20 ΔΥΑΔΕΣ τηςΟΥΤΟΠΙΑΣ, 20 ΔΥΑΔΕΣ του ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟΥ και 21 ΔΥΑΔΕΣ τουΒΑΣΙΚΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ, καθώς τέλος και από 21 ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣ τουΚΑΝΟΝΙΟΥ του ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ και του ΜΠΕΤΟΥ, οι οποίες έδωσαν 209 TIPS στο σύνολο αφού υπολογίζονται εώς και την Πέμπτη 31/05.

Φυσικά διευκρινίζουμε υπήρξαν ΕΝΑ (1) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΡΕΠΟ (01/05) ελέω ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ, ΤΡΙΑ (3) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΡΕΠΟ (04/05 εώς 06/05) ελέω ΤΗΣ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗΣ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ [{GDPR}) ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ/ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ ΜΑΣ, ΕΝΑ (1) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΡΕΠΟ (16/05) ελέω ΜΕΡΙΚΗΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ MAIN DEDICATED SERVER ΜΑΣ, ΕΝΑ (1) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΡΕΠΟ(19/05) ελέω ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΥΛΩΝΩΝ, ΕΝΑ (1)ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΡΕΠΟ (28/05) ελέω ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ και (2) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΡΕΠΟ (28/05εώς 29/05) ελέω ΑΝΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΟΥ ΠΑΙΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ! Ωστόσο σε περιπτώσειςοποιωνδήποτε ΡΕΠΟ να ενημερώσουμε πως τα χρεωνόμαστε αποκλειστικά και ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣγια κάθε ημέρα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟ σας προθέτουμε από ΜΙΑ ΕΞΤΡΑ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ – Συνεπώς ξεκαθαρίζουμε πως εάν μία ημέρα έχει δηλωθεί ως ΡΕΠΟ και άρασας έχει προστεθεί από ΜΙΑ ΕΞΤΡΑ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ενδεχόμενα/πιθανά TIPS πουμπορεί να προταθούν ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ και για αυτό ΔΕΝ ΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ στα ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ του ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΜΗΝΑ είτε είναι ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ είτεΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ αφού προσφέρονται αυστηρά και μόνο σε όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν την τύχη τους παρά την ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΟΔΗΓΙΑ μας και ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ σας ως ΕΠΙΣΗΜΗ ΗΜΕΡΑ ΡΕΠΟ!.. *ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Σας ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ από 6 εώς 9 μόνο TIPS στοΣΥΝΟΛΟ, αφού ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ και.. ξεσκαρτάρουμε το ΠΑΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ! Άρα, οι ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣ και οι ΔΥΑΔΕΣ μας είναι ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΟΣΥΝΟΛΑ των ΤΡΙΑΔΩΝμας.

..εδώ υπογραμμίζουμε επίσης ότι κατά τη διάρκεια του μήνα αυτού ο Θρυλικός ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑΣ του Καστελλιώτη κατέγραψε επίσης και ΔΥΟ (2) ΚΑΤ’ΕΠΙΛΟΓΗ ΒΑΡΒΑΤΕΣ ΔΥΑΔΕΣ (σ.σ. θυμίζουμε πως ο ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑΣ είναι η προσωπική στήλη του πασίγνωστου βετεράνου Καστελλιώτη και ηγέτη της ΜΕΓΑΛΗΣ, ΕΝΤΙΜΗΣ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ μας η οποία μας συστήνει καθημερινά από ΜΙΑ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΝΟ) την Τρίτη 15/05 με τον ΠΛΟΥΣΙΟ ΔΙΠΛΟ της ΑΒΑΪ και την ΧΗΝΑ της ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ που μας πρόσφερε συνολική απόδοση μέχρι και 9 ΦΟΡΕΣ το ποντάρισμα μας καθώς και την Πέμπτη 24/05 με τον ΠΛΟΥΣΙΟ ΔΙΠΛΟ της ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ και το ΔΙΠΛΟ από ΗΜΙΧΡΟΝΟ της ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ που μας ξαναπρόσφερε συνολική απόδοση μέχρι και 9 ΦΟΡΕΣ το ποντάρισμα μας! Άρα ΜΗΝ ΑΜΕΛΕΙΤΕ να τιμάτε την Θρυλική στήλη γιατί μοιράζει πολύ συχνά πλούσια λεφτά!

Ας ρίξουμε τώρα μία ματιά τις ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΛΩΝ και τους ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ του ΜΑΗ 2018 έχοντας πάντα στο μυαλό μας την εξής δικλείδα ασφαλείας: Οι ΤΡΙΑΔΕΣ της ΦΩΤΙΑΣ και του ΘΗΣΑΥΡΟΥ θα πρέπει ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ από τηνΑΣΠΙΔΑ για τη δική σας ΑΣΦΑΛΕΙΑ (!) αφού ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΔΙΠΛΑΣΣΙΑΣΜΟ του πονταρισματος μας στη ΦΩΤΙΑ & ΤΡΙΠΛΑΣΣΙΑΣΜΟ στο ποντάρισμα του ΘΗΣΑΥΡΟΥ! Περισσότερα για την έννοια της διαβάστε προσεκτικά την τελευταία παράγραφο ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΝΟΝΑ πατώντας ακριβώς ΕΔΩ!

Απο ΤΡΙΑΔΕΣ, είχαμε 7 επαληθεύσεις του ΑΕΡΑ, 7 επαληθεύσεις της ΦΩΤΙΑΣ (4 ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ3 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω της ΑΣΠΙΔΑΣ) και 12 επαληθεύσεις του ΘΗΣΑΥΡΟΥ (4 ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ2 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω της ΑΣΠΙΔΑΣ + 6 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω ΤΡΙΑΔΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ 2-3). *** Ουσιαστικά οι ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω ΤΡΙΑΔΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ 2-3 είναι συνολικά 12 για τον μήνα αυτό (αφού φυσικά προστίθενται οι ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ αλλά και οι ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω της ΑΣΠΙΔΑΣ – διότι και αυτή αφορά 2 στα 3 ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ τηςΤΡΙΑΔΑΣ του ΘΗΣΑΥΡΟΥ)!

Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ των TIPS μας όμως (δηλαδή τα TIPS που δώσαμε ΣΥΝΟΛΙΚΑ,πέρα και ανεξάρτητα δηλαδή από τους ΔΙΚΟΥΣ μας ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ) ήταν: για τον ΑΕΡΑ 42 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 18 αποτυχημένα, για την ΦΩΤΙΑ 29 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 30 αποτυχημένα, και για τον ΘΗΣΑΥΡΟ 35 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 25 αποτυχημένα.

Από ΔΥΑΔΕΣ, είχαμε 11 επαληθεύσεις του ΒΑΣΙΚΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ, 7 επαληθεύσεις τουΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟΥ και 6 επαληθεύσεις της ΟΥΤΟΠΙΑΣ!

Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ των TIPS μας όμως (δηλαδή τα TIPS που δώσαμε ΣΥΝΟΛΙΚΑπέρα και ανεξάρτητα δηλαδή από τους ΔΙΚΟΥΣ μας ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ) ήταν: για το ΒΑΣΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ 30 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 21 αποτυχημένα, για το ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟ 22 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 21 αποτυχημένα, και για την ΟΥΤΟΠΙΑ 21 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 19 αποτυχημένα.

Από ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣ, είχαμε 13 επαληθεύσεις του ΜΠΕΤΟΥ, 12 επαληθεύσεις τουΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ και 8 επαληθεύσεις του ΚΑΝΟΝΙΟΥ!

Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ των TIPS μας όμως (δηλαδή τα TIPS που δώσαμε ΣΥΝΟΛΙΚΑπέρα και ανεξάρτητα δηλαδή από τους ΔΙΚΟΥΣ μας ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ) ήταν: για το ΜΠΕΤΟ 13 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 7 αποτυχημένα, για το ΔΙΑΜΑΝΤΙ 12 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 9 αποτυχημένα, και για το ΚΑΝΟΝΙ 8 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 13 αποτυχημένα.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ για να γευόμαστε παρέα τα.. «πλούσια λάφυρα» από τις τσέπες των.. «προσφιλών» μας BOOKIES!

Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.