ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΛΩΝ και οι ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΜΑΗ 2017

Ας ρίξουμε μία ματιά στις ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΛΩΝ και στους ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ του ΜΑΗ 2017. Οι ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μας αφορούν: 28 ΤΡΙΑΔΕΣ του ΘΗΣΑΥΡΟΥ και της ΦΩΤΙΑΣ καθώς και 27 ΤΡΙΑΔΕΣ του ΑΕΡΑ, από 28 ΔΥΑΔΕΣ της ΟΥΤΟΠΙΑΣ και του ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟΥ καθώς και 27 ΔΥΑΔΕΣ του ΒΑΣΙΚΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ, καθώς τέλος και 28 ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣτου ΚΑΝΟΝΙΟΥ και του ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ καθώς και 27 ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣ του ΜΠΕΤΟΥ, οι οποίες έδωσαν 245 TIPS στο σύνολο αφού υπολογίζονται εώς και την Τετάρτη 31/05.

Φυσικά διευκρινίζουμε πως υπήρξαν ΤΡΕΙΣ (3) ΗΜΕΡΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟ ελέω (αφενός των (2) ΔΥΟ ΜΗ ΣΟΒΑΡΟΥ ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΠΑΙΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ και αφετέρου της 1 (ΜΙΑΣ) λόγω ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ) που δεν ενημερώθηκε καμμία στήλη μας, καθώς και ΜΙΑ (1) ΗΜΕΡΑ που δεν ενημερώθηκαν η ΜΟΝΗ ΣΤΗΛΗ του ΜΠΕΤΟΥ, η ΔΥΑΔΑ του ΒΑΣΙΚΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ και η ΤΡΙΑΔΑ του ΑΕΡΑ ελέω ΕΛΙΠΕΣΤΑΤΟΥ ΠΑΙΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ κατά τη κρίση μας και πάντα εστιασμένοι στην ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ σας και μόνο! Ωστόσο σε περιπτώσεις οποιωνδήποτε ΡΕΠΟ να ενημερώσουμε πως τα χρεωνόμαστε αποκλειστικά και ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣγια κάθε ημέρα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟ σας προθέτουμε από ΜΙΑ ΕΞΤΡΑ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ – Συνεπώς ξεκαθαρίζουμε πως εάν μία ημέρα έχει δηλωθεί ως ΡΕΠΟ και άρα σας έχει προστεθεί από ΜΙΑ ΕΞΤΡΑ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ενδεχόμενα/πιθανά TIPS που μπορεί να προταθούν ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ και για αυτό ΔΕΝ ΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ στα ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ του ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΜΗΝΑ είτε είναι ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ είτε ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ αφού προσφέρονται αυστηρά και μόνο σε όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν την τύχη τους παρά την ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΟΔΗΓΙΑ μας και ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ σας ως ΕΠΙΣΗΜΗ ΗΜΕΡΑ ΡΕΠΟ!.. *ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Σας ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 9 μόνο TIPS στο ΣΥΝΟΛΟ, αφού ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ και.. ξεσκαρτάρουμε το ΠΑΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ! Άρα, οι ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣ και οι ΔΥΑΔΕΣ μας είναι ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΟΣΥΝΟΛΑ των ΤΡΙΑΔΩΝ μας.

ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΛΩΝ & ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ 05/2017

Κατά τη διάρκεια του μήνα αυτού ο Θρυλικός ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑΣ του Καστελλιώτη κατέγραψε ΤΡΕΙΣ (3) ΚΑΤ’ΕΠΙΛΟΓΗ ΒΑΡΒΑΤΕΣ ΔΥΑΔΕΣ (σ.σ. θυμίζουμε πως ο ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑΣ είναι η προσωπική στήλη του πασίγνωστου βετεράνου Καστελλιώτη και ηγέτη της ΜΕΓΑΛΗΣ, ΕΝΤΙΜΗΣ & ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ μας η οποία μας συστήνει καθημερινά από ΜΙΑ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΝΟ) που μας πρόσφεραν – η κάθε μία από αυτές –  συνολική απόδοση μέχρι και 10.00 ΦΟΡΕΣ το ποντάρισμα μας! Άρα ΜΗΝ ΑΜΕΛΕΙΤΕ να τιμάτε την Θρυλική στήλη γιατί μοιράζει πολύ συχνά πλούσια λεφτά!

Ας ρίξουμε τώρα μία ματιά στις ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΛΩΝ και τους ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ του ΜΑΗ 2017 έχοντας πάντα στο μυαλό μας την εξής δικλείδα ασφαλείας: Οι ΤΡΙΑΔΕΣ της ΦΩΤΙΑΣ και του ΘΗΣΑΥΡΟΥ θα πρέπει ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ από την ΑΣΠΙΔΑ για τη δική σας ΑΣΦΑΛΕΙΑ (!) αφού ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΔΙΠΛΑΣΣΙΑΣΜΟ του πονταρισματος μας στη ΦΩΤΙΑ & ΤΡΙΠΛΑΣΣΙΑΣΜΟ στο ποντάρισμα του ΘΗΣΑΥΡΟΥ! Περισσότερα για την έννοια της διαβάστε προσεκτικά την τελευταία παράγραφο ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΝΟΝΑ πατώντας ακριβώς ΕΔΩ!

Απο ΤΡΙΑΔΕΣ, είχαμε 8 επαληθεύσεις του ΑΕΡΑ, 13 επαληθεύσεις της ΦΩΤΙΑΣ (4 ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ9 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω της ΑΣΠΙΔΑΣ) και 15 επαληθεύσεις τουΘΗΣΑΥΡΟΥ (3 ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ4 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω της ΑΣΠΙΔΑΣ + 8 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω ΤΡΙΑΔΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ 2-3). *** Ουσιαστικά οι ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω ΤΡΙΑΔΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ 2-3 είναι συνολικά 15 για τον μήνα αυτό (αφού φυσικά προστίθενται οι ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣαλλά και οι ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω της ΑΣΠΙΔΑΣ – διότι και αυτή αφορά 2 στα 3 ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ τηςΤΡΙΑΔΑΣ του ΘΗΣΑΥΡΟΥ)!

Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ των TIPS μας όμως (δηλαδή τα TIPS που δώσαμε ΣΥΝΟΛΙΚΑπέρα και ανεξάρτητα δηλαδή από τους ΔΙΚΟΥΣ μας ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ) ήταν: για τον ΑΕΡΑ 50 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 31 αποτυχημένα, για την ΦΩΤΙΑ 50 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 32 αποτυχημένα, και για τον ΘΗΣΑΥΡΟ 41 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 41 αποτυχημένα.

Από ΔΥΑΔΕΣ, είχαμε 13 επαληθεύσεις του ΒΑΣΙΚΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ, 13 επαληθεύσεις τουΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟΥ και 6 επαληθεύσεις της ΟΥΤΟΠΙΑΣ!

Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ των TIPS μας όμως (δηλαδή τα TIPS που δώσαμε ΣΥΝΟΛΙΚΑπέρα και ανεξάρτητα δηλαδή από τους ΔΙΚΟΥΣ μας ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ) ήταν: για το ΒΑΣΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ 38 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 18 αποτυχημένα, για το ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟ 37 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 20 αποτυχημένα, και για την ΟΥΤΟΠΙΑ 30 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 28 αποτυχημένα.

Από ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣ, είχαμε 14 επαληθεύσεις του ΜΠΕΤΟΥ, 18 επαληθεύσεις του ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ και 18 επαληθεύσεις του ΚΑΝΟΝΙΟΥ!

Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ των TIPS μας όμως (δηλαδή τα TIPS που δώσαμε ΣΥΝΟΛΙΚΑπέρα και ανεξάρτητα δηλαδή από τους ΔΙΚΟΥΣ μας ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ) ήταν: για το ΜΠΕΤΟ 14 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 13 αποτυχημένα, για το ΔΙΑΜΑΝΤΙ 18 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 10 αποτυχημένα, και για το ΚΑΝΟΝΙ 18 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 10 αποτυχημένα.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ για να γευόμαστε παρέα τα.. «πλούσια λάφυρα» από τις τσέπες των.. «προσφιλών» μας BOOKIES!

Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.