ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΛΩΝ και οι ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΙΟΥΛΗ 2017

Ας ρίξουμε μία ματιά στις ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΛΩΝ και στους ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ του ΙΟΥΛΗ 2017. Οι ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μας αφορούν: 22 ΤΡΙΑΔΕΣ του ΘΗΣΑΥΡΟΥ της ΦΩΤΙΑΣ και του ΑΕΡΑ, από 22 ΔΥΑΔΕΣ της ΟΥΤΟΠΙΑΣ του ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟΥ και του ΒΑΣΙΚΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ, καθώς τέλος και από 22 ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣ του ΚΑΝΟΝΙΟΥ του ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ και του ΜΠΕΤΟΥ, οι οποίες έδωσαν 209 TIPS στο σύνολο αφού υπολογίζονται εώς και την Δευτέρα 31/07.

Φυσικά διευκρινίζουμε πως υπήρξαν ΕΠΤΑ (8) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΡΕΠΟ (7 ελέω ΑΝΕΠΑΡΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ και 1 ελέω ΑΤΤΙΚΟΥ BLACKOUT) κατά τη κρίση μας και πάντα εστιασμένοι στην ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ σας και μόνο! Ωστόσο σε περιπτώσεις οποιωνδήποτε ΡΕΠΟ να ενημερώσουμε πως τα χρεωνόμαστε αποκλειστικά και ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣγια κάθε ημέρα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟ σας προθέτουμε από ΜΙΑ ΕΞΤΡΑ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ – Συνεπώς ξεκαθαρίζουμε πως εάν μία ημέρα έχει δηλωθεί ως ΡΕΠΟ και άρα σας έχει προστεθεί από ΜΙΑ ΕΞΤΡΑ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ενδεχόμενα/πιθανά TIPS που μπορεί να προταθούν ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ και για αυτό ΔΕΝ ΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ στα ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ του ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΜΗΝΑ είτε είναι ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ είτε ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ αφού προσφέρονται αυστηρά και μόνο σε όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν την τύχη τους παρά την ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΟΔΗΓΙΑ μας και ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ σας ως ΕΠΙΣΗΜΗ ΗΜΕΡΑ ΡΕΠΟ!..*ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Σας ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 9 μόνο TIPS στο ΣΥΝΟΛΟ, αφού ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ και.. ξεσκαρτάρουμε το ΠΑΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ! Άρα, οι ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣ και οι ΔΥΑΔΕΣ μας είναι ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΟΣΥΝΟΛΑ των ΤΡΙΑΔΩΝ μας.

ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΛΩΝ & ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ 07/2017

Ας ρίξουμε τώρα μία ματιά τις ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΛΩΝ και τους ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ του IOYΛH 2017 έχοντας πάντα στο μυαλό μας την εξής δικλείδα ασφαλείας: Οι ΤΡΙΑΔΕΣ της ΦΩΤΙΑΣ και του ΘΗΣΑΥΡΟΥ θα πρέπει ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ από την ΑΣΠΙΔΑ για τη δική σας ΑΣΦΑΛΕΙΑ (!) αφού ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΔΙΠΛΑΣΣΙΑΣΜΟ του πονταρισματος μας στη ΦΩΤΙΑ & ΤΡΙΠΛΑΣΣΙΑΣΜΟ στο ποντάρισμα του ΘΗΣΑΥΡΟΥ! Περισσότερα για την έννοια της διαβάστε προσεκτικά την τελευταία παράγραφο του ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΝΟΝΑ πατώντας ακριβώς ΕΔΩ!

Ο Θρυλικός ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑΣ του Καστελλιώτη κατέγραψε δυναμικά και αυτόν το μήνα ΜΙΑ (1) εκπληκτική επιτυχία! Την Παρασκευή 28/07 έδωσε πραγματικό.. «ρεσιτάλ» με τις ΒΑΡΒΑΤΕΣ ΔΙΠΛΟΠΕΝΙΕΣ των ΟΣΤΡΑΒΑ, ΣΑΙΝΤ ΠΑΟΥΛΙ και ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ που μας πρόσφεραν μία συνολική απόδοση μέχρι και 40.00 ΦΟΡΕΣ το ποντάρισμα μας σε ΞΕΡΗ ΤΡΙΑΔΑ! Σε ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ σε όσους την έριξαν και πήγαν στο ΤΑΜΕΙΟ!

..ενώ επιπλέον και κατά τη διάρκεια του μήνα αυτού ο Θρυλικός ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑΣ του Καστελλιώτη κατέγραψε ΕΠΤΑ (7) ΚΑΤ’ΕΠΙΛΟΓΗ ΒΑΡΒΑΤΕΣ ΔΥΑΔΕΣ (σ.σ. θυμίζουμε πως ο ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑΣ είναι η προσωπική στήλη του πασίγνωστου βετεράνου Καστελλιώτη και ηγέτη της ΜΕΓΑΛΗΣ, ΕΝΤΙΜΗΣ & ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ μας η οποία μας συστήνει καθημερινά από ΜΙΑ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΝΟ) που μας πρόσφεραν – η κάθε μία από αυτές – συνολική απόδοση μέχρι και 10.00 ΦΟΡΕΣ το ποντάρισμα μας! Άρα ΜΗΝ ΑΜΕΛΕΙΤΕ να τιμάτε την Θρυλική στήλη γιατί μοιράζει πολύ συχνά πλούσια λεφτά!

Απο ΤΡΙΑΔΕΣ, είχαμε 6 επαληθεύσεις του ΑΕΡΑ, 3 επαληθεύσεις της ΦΩΤΙΑΣ (1 ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ2 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω της ΑΣΠΙΔΑΣ) και 8 επαληθεύσεις του ΘΗΣΑΥΡΟΥ (1 ΓΝΗΣΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ2 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω της ΑΣΠΙΔΑΣ + 5 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω ΤΡΙΑΔΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ 2-3). *** Ουσιαστικά οι ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω ΤΡΙΑΔΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ 2-3 είναι συνολικά 8 για τον μήνα αυτό (αφού φυσικά προστίθενται οι ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣαλλά και οι ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω της ΑΣΠΙΔΑΣ – διότι και αυτή αφορά 2 στα 3  ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ τηςΤΡΙΑΔΑΣ του ΘΗΣΑΥΡΟΥ)!

Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ των TIPS μας όμως (δηλαδή τα TIPS που δώσαμε ΣΥΝΟΛΙΚΑπέρα και ανεξάρτητα δηλαδή από τους ΔΙΚΟΥΣ μας ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ) ήταν: για τον ΑΕΡΑ 46 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 23 αποτυχημένα, για την ΦΩΤΙΑ 33 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 36 αποτυχημένα, και για τον ΘΗΣΑΥΡΟ 28 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 40 αποτυχημένα.

Από ΔΥΑΔΕΣ, είχαμε 10 επαληθεύσεις του ΒΑΣΙΚΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ, 3 επαληθεύσεις του ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟΥ και 4 επαληθεύσεις της ΟΥΤΟΠΙΑΣ!

Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ των TIPS μας όμως (δηλαδή τα TIPS που δώσαμε ΣΥΝΟΛΙΚΑπέρα και ανεξάρτητα δηλαδή από τους ΔΙΚΟΥΣ μας ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ) ήταν: για το ΒΑΣΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ 33 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 13 αποτυχημένα, για το ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟ 20 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 26 αποτυχημένα, και για την ΟΥΤΟΠΙΑ 20 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 26 αποτυχημένα.

Από ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣ, είχαμε 14 επαληθεύσεις του ΜΠΕΤΟΥ, 13 επαληθεύσεις του ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ και 10 επαληθεύσεις του ΚΑΝΟΝΙΟΥ!

Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ των TIPS μας όμως (δηλαδή τα TIPS που δώσαμε ΣΥΝΟΛΙΚΑπέρα και ανεξάρτητα δηλαδή από τους ΔΙΚΟΥΣ μας ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ) ήταν: για το ΜΠΕΤΟ 14 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 9 αποτυχημένα, για το ΔΙΑΜΑΝΤΙ 13 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 10 αποτυχημένα, και για το ΚΑΝΟΝΙ 10 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 13 αποτυχημένα.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ για να γευόμαστε παρέα τα.. «πλούσια λάφυρα» από τις τσέπες των.. «προσφιλών» μας BOOKIES!

υ.γ. Διευκρινίζουμε πως ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ο ΙΟΥΛΗΣ κάθε έτους είναι ο λιγότερο επικερδής μήνας αφού διεξάγονται ματς από λιγότερο σημαντικές λίγκες, πληθώρα φιλικών αναμετρήσεων καθώς και αμφιβόλου ποιότητας πρώϊμοι προκριματικοί γύροι των ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ που ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΥΝ την ευχέρεια των ασφαλέστερων δυνατών εκτιμήσεων! Με βάση τα παραπάνω, η μάχη που δώσαμε με το ΘΗΡΙΟ και αυτό τον μήνα (παρόλο που ήταν εκ πρωϊμίου άνισηείχε αξιοπρεπέστατα ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΠΡΟΣΗΜΑ, που ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τα γενικότερα πρόσημα μας ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΜΗΝΩΝ ΚΑΘΕ ΕΤΟΥΣ, τα οποία είναι ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ και με ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!

Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.