ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΛΩΝ και οι ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2018

Όπως γίνεται κάθε ημέρα, ακριβώς παρακάτω παρουσιάζουμε τις ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΛΩΝ και τους ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ του ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2018. Οι ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μας αφορούν: 21 ΤΡΙΑΔΕΣ του ΘΗΣΑΥΡΟΥ, της ΦΩΤΙΑΣ και του ΑΕΡΑ, από 21 ΔΥΑΔΕΣ της ΟΥΤΟΠΙΑΣ, του ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟΥ και του ΒΑΣΙΚΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ, καθώς τέλος και από 21 ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣ του ΚΑΝΟΝΙΟΥ του ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ και του ΜΠΕΤΟΥ, οι οποίες έδωσαν 189 TIPS στο σύνολο αφού υπολογίζονται εώς την Κυριακή 31/12.

Φυσικά διευκρινίζουμε πως υπήρξε ΔΥΟ (2) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΡΕΠΟ ελέω ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ. ΕΞΙ (6) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚA ΡΕΠΟ ελέω ΕΛΛΕΙΠΕΣΤΑΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ και ΤΕΣΣΕΡΑ (4) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΡΕΠΟ ελέω ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ. Ωστόσο σε περιπτώσεις οποιωνδήποτεΡΕΠΟ να ενημερώσουμε πως τα χρεωνόμαστε αποκλειστικά και ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣγια κάθε ημέρα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟ σας προθέτουμε από ΜΙΑ ΕΞΤΡΑ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ – Συνεπώς ξεκαθαρίζουμε πως εάν μία ημέρα έχει δηλωθεί ως ΡΕΠΟ και άρα σας έχει προστεθεί από ΜΙΑ ΕΞΤΡΑ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ενδεχόμενα/πιθανά TIPS που μπορεί να προταθούν ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ και για αυτό ΔΕΝ ΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ στα ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ του ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΜΗΝΑ είτε είναι ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ είτε ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑαφού προσφέρονται αυστηρά και μόνο σε όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν την τύχη τους παρά την ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΟΔΗΓΙΑ μας και ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ σας ως ΕΠΙΣΗΜΗ ΗΜΕΡΑ ΡΕΠΟ!.. *ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Σας ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ από 6 εώς 9 μόνο TIPS στοΣΥΝΟΛΟ, αφού ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ και.. ξεσκαρτάρουμε το ΠΑΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ! Άρα, οι ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣ και οι ΔΥΑΔΕΣ μας είναι ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΟΣΥΝΟΛΑ των ΤΡΙΑΔΩΝμας.

Ο Θρυλικός ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑΣ του Καστελλιώτη κατέγραψε δυναμικά και αυτόν το μήνα ΜΙΑ (1) εκπληκτική επιτυχία! Το Σάββατο 08/12 έδωσε νέο.. ρεσιτάλ» με τα ΒΑΡΒΑΤΑ ΧΗΝΑΡΙΑ των ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ Vs ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ και ΛΑΤΣΙΟ Vs ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ (με ένα επικό φινάλε) που μας πρόσφερε μία απροσδιόριστη συνολική απόδοση μέχρι και.. 100.00 ΦΟΡΕΣ το ποντάρισμα μας σε ΞΕΡΗ ΔΥΑΔΑ! Σε ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ σε όσους την έριξανκαι πήγαν στο ΤΑΜΕΙΟ!

Ας ρίξουμε τώρα μία ματιά τις ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΛΩΝ και τους ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ του ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2018 έχοντας πάντα στο μυαλό μας την εξής δικλείδα ασφαλείας: Οι ΤΡΙΑΔΕΣ της ΦΩΤΙΑΣ και του ΘΗΣΑΥΡΟΥ θα πρέπει ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ από την ΑΣΠΙΔΑ για τη δική σας ΑΣΦΑΛΕΙΑ (!) αφού ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ +2 ΦΟΡΕΣ το ποντάρισματης ΦΩΤΙΑΣ που ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ +3 ΦΟΡΕΣ το ποντάρισμα του ΘΗΣΑΥΡΟΥ! Περισσότερα για την έννοια της διαβάστε προσεκτικά την τελευταία παράγραφο ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΝΟΝΑπατώντας ακριβώς ΕΔΩ!

Απο ΤΡΙΑΔΕΣ, είχαμε 8 επαληθεύσεις του ΑΕΡΑ, 7 επαληθεύσεις της ΦΩΤΙΑΣ (4 ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ3 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω της ΑΣΠΙΔΑΣ) και 10 επαληθεύσεις του ΘΗΣΑΥΡΟΥ (2 ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ4 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω της ΑΣΠΙΔΑΣ + 4 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω ΤΡΙΑΔΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ 2-3). *** Ουσιαστικά οι ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω ΤΡΙΑΔΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ 2-3 είναι συνολικά 10 για τον μήνα αυτό (αφού φυσικά προστίθενται οι ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣαλλά και οι ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω της ΑΣΠΙΔΑΣ + διότι και αυτή αφορά 2 στα 3 ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ τηςΤΡΙΑΔΑΣ του ΘΗΣΑΥΡΟΥ)!

Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ των TIPS μας όμως (δηλαδή τα TIPS που δώσαμε ΣΥΝΟΛΙΚΑ,πέρα και ανεξάρτητα δηλαδή από τους ΔΙΚΟΥΣ μας ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ) ήταν: για τον ΑΕΡΑ 42 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 21 αποτυχημέναγια την ΦΩΤΙΑ 40 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 23 αποτυχημένα, και για τον ΘΗΣΑΥΡΟ 34 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 29 αποτυχημένα.

Από ΔΥΑΔΕΣ, είχαμε 9 επαληθεύσεις του ΒΑΣΙΚΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ, 8 επαληθεύσεις τουΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟΥ και 7 επαληθεύσεις της ΟΥΤΟΠΙΑΣ!

Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ των TIPS μας όμως (δηλαδή τα TIPS που δώσαμε ΣΥΝΟΛΙΚΑπέρα και ανεξάρτητα δηλαδή από τους ΔΙΚΟΥΣ μας ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ) ήταν: για το ΒΑΣΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ 30 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 18 αποτυχημένα, για το ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟ 31 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 17 αποτυχημένα, και για την ΟΥΤΟΠΙΑ 27 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 21 αποτυχημένα.

Από ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣ, είχαμε 12 επαληθεύσεις του ΜΠΕΤΟΥ, 14 επαληθεύσεις τουΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ και 12 επαληθεύσεις του ΚΑΝΟΝΙΟΥ!

Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ των TIPS μας όμως (δηλαδή τα TIPS που δώσαμε ΣΥΝΟΛΙΚΑ,πέρα και ανεξάρτητα δηλαδή από τους ΔΙΚΟΥΣ μας ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ) ήταν: για το ΜΠΕΤΟ 12 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 10 αποτυχημένα, για το ΔΙΑΜΑΝΤΙ 14 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 8 αποτυχημένα, και για το ΚΑΝΟΝΙ 12 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 9 αποτυχημένα.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ για να γευόμαστε παρέα τα.. «πλούσια λάφυρα» από τις τσέπες των.. «προσφιλών» μας BOOKIES!

Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.