ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΛΩΝ και οι ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2017

Ας ρίξουμε μία ματιά στις ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΛΩΝ και στους ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ του ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2017. Οι ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μας αφορούν: 24 ΤΡΙΑΔΕΣ τουΘΗΣΑΥΡΟΥ, 23 ΤΡΙΑΔΕΣ της ΦΩΤΙΑΣ και του ΑΕΡΑ, 26 ΔΥΑΔΕΣ της ΟΥΤΟΠΙΑΣ, 24 ΔΥΑΔΕΣ του ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟΥ και του ΒΑΣΙΚΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ, καθώς τέλος και από 27 ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣ του ΚΑΝΟΝΙΟΥ του ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ και του ΜΠΕΤΟΥ, οι οποίες έδωσαν 215 TIPS στο σύνολο αφού υπολογίζονται εώς και την Κυριακή 31/12.

Φυσικά διευκρινίζουμε πως υπήρξαν ΕΞΙ (6) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΡΕΠΟ ελέω ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΠΑΙΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΓΡΑΜΜΑΤΟΣ! Ωστόσο σε περιπτώσεις οποιωνδήποτε ΡΕΠΟ ναενημερώσουμε πως τα χρεωνόμαστε αποκλειστικά και ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣγια κάθε ημέρα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟ σας προθέτουμε από ΜΙΑ ΕΞΤΡΑ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ – Συνεπώςξεκαθαρίζουμε πως εάν μία ημέρα έχει δηλωθεί ως ΡΕΠΟ και άρα σας έχει προστεθεί απόΜΙΑ ΕΞΤΡΑ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ενδεχόμενα/πιθανά TIPS που μπορεί να προταθούν ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ και για αυτό ΔΕΝ ΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ στα ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ του ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΜΗΝΑ είτε είναι ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ είτε ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ αφού προσφέρονται αυστηρά και μόνο σε όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν την τύχη τους παρά την ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΟΔΗΓΙΑ μας και ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ σας ως ΕΠΙΣΗΜΗ ΗΜΕΡΑ ΡΕΠΟ!..*ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Σας ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ από 6 εώς 9 μόνο TIPS στοΣΥΝΟΛΟ, αφού ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ και.. ξεσκαρτάρουμε το ΠΑΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ! Άρα, οι ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣ και οι ΔΥΑΔΕΣ μας είναι ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΟΣΥΝΟΛΑ των ΤΡΙΑΔΩΝμας.

Ας ρίξουμε τώρα μία ματιά τις ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΛΩΝ και τους ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ του ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2017 έχοντας πάντα στο μυαλό μας την εξής δικλείδα ασφαλείας: Οι ΤΡΙΑΔΕΣ της ΦΩΤΙΑΣ και του ΘΗΣΑΥΡΟΥ θα πρέπει ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ από την ΑΣΠΙΔΑ για τη δική σας ΑΣΦΑΛΕΙΑ (!) αφού ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΔΙΠΛΑΣΣΙΑΣΜΟ τουπονταρισματος μας στη ΦΩΤΙΑ & ΤΡΙΠΛΑΣΣΙΑΣΜΟ στο ποντάρισμα του ΘΗΣΑΥΡΟΥ! Περισσότερα για την έννοια της διαβάστε προσεκτικά την τελευταία παράγραφο ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΝΟΝΑ πατώντας ακριβώς ΕΔΩ!

..εδώ υπογραμμίζουμε πως κατά τη διάρκεια του μήνα αυτού ο Θρυλικός ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑΣ του Καστελλιώτη κατέγραψε ΔΥΟ (2) ΚΑΤ’ΕΠΙΛΟΓΗ ΒΑΡΒΑΤΕΣ ΔΥΑΔΕΣ (σ.σ. θυμίζουμε πως ο ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑΣ είναι η προσωπική στήλη του πασίγνωστου βετεράνου Καστελλιώτη και ηγέτη της ΜΕΓΑΛΗΣ, ΕΝΤΙΜΗΣ & ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ μας η οποία μας συστήνει καθημερινά από ΜΙΑ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΝΟ) με τον ΑΣΣΟ της ΤΟΥΛΟΥΖ και το ΔΙΠΛΟ της ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ (την Τρίτη 12/12) και με το ΧΗΝΑΡΙ της ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ και το ΔΙΠΛΟ της ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (το Σάββατο 16/12) που μας πρόσφεραν συνολικές αποδόσεις μέχρι και 12.00 ΦΟΡΕΣ το ποντάρισμα μας η κάθε μία από αυτές! Άρα ΜΗΝ ΑΜΕΛΕΙΤΕ να τιμάτε την Θρυλική στήλη γιατί μοιράζει πολύ συχνά πλούσια λεφτά!

Απο ΤΡΙΑΔΕΣ, είχαμε 6 επαληθεύσεις του ΑΕΡΑ, 9 επαληθεύσεις της ΦΩΤΙΑΣ (4 ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ5 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω της ΑΣΠΙΔΑΣ) και 17 επαληθεύσεις του ΘΗΣΑΥΡΟΥ (1 ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ5 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω της ΑΣΠΙΔΑΣ + 11 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω ΤΡΙΑΔΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ 2-3). *** Ουσιαστικά οι ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω ΤΡΙΑΔΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ 2-3 είναι συνολικά 17 για τον μήνα αυτό (αφού φυσικά προστίθενται οι ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ αλλά και οι ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω της ΑΣΠΙΔΑΣ – διότι και αυτή αφορά 2 στα 3 ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ τηςΤΡΙΑΔΑΣ του ΘΗΣΑΥΡΟΥ)!

Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ των TIPS μας όμως (δηλαδή τα TIPS που δώσαμε ΣΥΝΟΛΙΚΑ,πέρα και ανεξάρτητα δηλαδή από τους ΔΙΚΟΥΣ μας ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ) ήταν: για τον ΑΕΡΑ 44 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 26 αποτυχημένα, για την ΦΩΤΙΑ 41 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 29 αποτυχημένα, και για τον ΘΗΣΑΥΡΟ 36 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 36 αποτυχημένα.

Από ΔΥΑΔΕΣ, είχαμε 9 επαληθεύσεις του ΒΑΣΙΚΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ, 9 επαληθεύσεις τουΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟΥ και 7 επαληθεύσεις της ΟΥΤΟΠΙΑΣ!

Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ των TIPS μας όμως (δηλαδή τα TIPS που δώσαμε ΣΥΝΟΛΙΚΑ,πέρα και ανεξάρτητα δηλαδή από τους ΔΙΚΟΥΣ μας ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ) ήταν: για το ΒΑΣΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ 31 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 18 αποτυχημένα, για το ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟ 31 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 18 αποτυχημένα, και για την ΟΥΤΟΠΙΑ 27 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 27 αποτυχημένα.

Από ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣ, είχαμε 16 επαληθεύσεις του ΜΠΕΤΟΥ, 16 επαληθεύσεις τουΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ και 10 επαληθεύσεις του ΚΑΝΟΝΙΟΥ!

Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ των TIPS μας όμως (δηλαδή τα TIPS που δώσαμε ΣΥΝΟΛΙΚΑ,πέρα και ανεξάρτητα δηλαδή από τους ΔΙΚΟΥΣ μας ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ) ήταν: για το ΜΠΕΤΟ 16 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 9 αποτυχημένα, για το ΔΙΑΜΑΝΤΙ 16 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 9 αποτυχημένα, και για το ΚΑΝΟΝΙ 10 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 16 αποτυχημένα.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ για να γευόμαστε παρέα τα.. «πλούσια λάφυρα» από τις τσέπες των.. «προσφιλών» μας BOOKIES!

Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.