ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΛΩΝ και οι ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΓΕΝΑΡΗ 2018

Ας ρίξουμε μία ματιά στις ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΛΩΝ και στους ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ του ΓΕΝΑΡΗ 2018. Οι ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μας αφορούν: 22 ΤΡΙΑΔΕΣ τουΘΗΣΑΥΡΟΥ, 22 ΤΡΙΑΔΕΣ του ΑΕΡΑ και 21 ΤΡΙΑΔΕΣ της ΦΩΤΙΑΣ, από 22 ΔΥΑΔΕΣ της ΟΥΤΟΠΙΑΣ, 22 ΔΥΑΔΕΣ του ΒΑΣΙΚΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ και 21 ΔΥΑΔΕΣτου ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟΥ, καθώς τέλος και από 23 ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣτου ΚΑΝΟΝΙΟΥ του ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ και του ΜΠΕΤΟΥ, οι οποίες έδωσαν 281 TIPS στο σύνολο αφού υπολογίζονται εώς και την Τετάρτη 31/01.

Φυσικά διευκρινίζουμε πως υπήρξαν ΕΠΤΑ (7) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΡΕΠΟ, 1 ελέω ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ6 ελέω ΑΝΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΟΥ ΠΑΙΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ και 1 ελέω ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ! Ωστόσο σε περιπτώσεις οποιωνδήποτε ΡΕΠΟ να ενημερώσουμε πως τα χρεωνόμαστε αποκλειστικά και ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣγια κάθε ημέρα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟ σαςπροθέτουμε από ΜΙΑ ΕΞΤΡΑ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ – Συνεπώς ξεκαθαρίζουμε πως εάν μία ημέρα έχει δηλωθεί ως ΡΕΠΟ και άρα σας έχει προστεθεί από ΜΙΑ ΕΞΤΡΑ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ενδεχόμενα/πιθανά TIPS που μπορεί να προταθούν ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ και για αυτό ΔΕΝ ΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ στα ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ τουΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΜΗΝΑ είτε είναι ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ είτε ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ αφού προσφέρονται αυστηρά και μόνο σε όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν την τύχη τους παρά την ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΟΔΗΓΙΑ μας και ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ σας ως ΕΠΙΣΗΜΗ ΗΜΕΡΑ ΡΕΠΟ!.. *ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Σας ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ από 6 εώς 9 μόνο TIPS στο ΣΥΝΟΛΟ, αφού ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ και.. ξεσκαρτάρουμε το ΠΑΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ! Άρα, οι ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣ και οι ΔΥΑΔΕΣ μας είναι ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΟΣΥΝΟΛΑ των ΤΡΙΑΔΩΝ μας.

Ας ρίξουμε τώρα μία ματιά τις ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΛΩΝ και τους ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ του ΓΕΝΑΡΗ 2018 έχοντας πάντα στο μυαλό μας την εξής δικλείδα ασφαλείας: Οι ΤΡΙΑΔΕΣ της ΦΩΤΙΑΣ και του ΘΗΣΑΥΡΟΥ θα πρέπει ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑαπό την ΑΣΠΙΔΑ για τη δική σας ΑΣΦΑΛΕΙΑ (!) αφού ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΔΙΠΛΑΣΣΙΑΣΜΟ του πονταρισματος μας στη ΦΩΤΙΑ & ΤΡΙΠΛΑΣΣΙΑΣΜΟ στο ποντάρισμα του ΘΗΣΑΥΡΟΥ! Περισσότερα για την έννοια της διαβάστε προσεκτικά την τελευταία παράγραφο ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΝΟΝΑ πατώντας ακριβώς ΕΔΩ!

Ο Θρυλικός ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑΣ του Καστελλιώτη κατέγραψε δυναμικά και αυτόν το μήνα ΜΙΑ (1) εκπληκτική επιτυχία! Την Τετάρτη 03/01 έδωσε νέο.. «ρεσιτάλ» με τα ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΧΗΝΑΡΙΑ των ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ Vs ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ , ΑΡΣΕΝΑΛ Vs ΤΣΕΛΣΙκαι ΜΠΕΝΦΙΚΑ Vs ΣΠΟΡΤΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ που μας πρόσφεραν μία συνολική απόδοση μέχρι και 45.00 ΦΟΡΕΣ το ποντάρισμα μας σε ΞΕΡΗ ΤΡΙΑΔΑ! Σε ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ σε όσους την έριξανκαι πήγαν στο ΤΑΜΕΙΟ!

..εδώ υπογραμμίζουμε επίσης πως κατά τη διάρκεια του μήνα αυτού οΘρυλικός ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑΣ του Καστελλιώτη κατέγραψε επίσης και ΤΡΕΙΣ (3) ΚΑΤ’ΕΠΙΛΟΓΗ ΒΑΡΒΑΤΕΣ ΔΥΑΔΕΣ (σ.σ. θυμίζουμε πως ο ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑΣ είναι η προσωπική στήλη του πασίγνωστου βετεράνου Καστελλιώτη και ηγέτη της ΜΕΓΑΛΗΣ, ΕΝΤΙΜΗΣ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ μας η οποία μας συστήνει καθημερινά από ΜΙΑ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΝΟ) το Σάββατο 14/01 με τον ΑΣΣΟ της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ και το ΔΙΠΛΟ της ΟΣΑΣΟΥΝΑ, την Παρασκευή 19/01 με τις ΓΑΛΙΚΕΣ ΧΗΝΕΣ των ΛΑΝΣ και ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ και την Τρίτη 30/01 με τον ΑΣΣΟ της ΚΟΡΤΡΑΪΚ και το ΔΙΠΛΟ της ΣΟΣΟ, που μας πρόσφεραν συνολική αποδόση μέχρι και 12.00 ΦΟΡΕΣ το ποντάρισμα μας η κάθε μία από αυτές! Άρα ΜΗΝ ΑΜΕΛΕΙΤΕ να τιμάτε την Θρυλική στήλη γιατί μοιράζει πολύ συχνά πλούσια λεφτά!

Απο ΤΡΙΑΔΕΣ, είχαμε 4 επαληθεύσεις του ΑΕΡΑ, 8 επαληθεύσεις της ΦΩΤΙΑΣ (5 ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ3 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω της ΑΣΠΙΔΑΣ) και 9 επαληθεύσεις του ΘΗΣΑΥΡΟΥ (3 ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ2 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω της ΑΣΠΙΔΑΣ + 4 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω ΤΡΙΑΔΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ 2-3). *** Ουσιαστικά οι ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω ΤΡΙΑΔΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ 2-3 είναι συνολικά 9 για τον μήνα αυτό (αφού φυσικά προστίθενται οι ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣαλλά και οι ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω της ΑΣΠΙΔΑΣ – διότι και αυτή αφορά 2 στα 3 ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ της ΤΡΙΑΔΑΣ του ΘΗΣΑΥΡΟΥ)!

Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ των TIPS μας όμως (δηλαδή τα TIPS που δώσαμε ΣΥΝΟΛΙΚΑ,πέρα και ανεξάρτητα δηλαδή από τους ΔΙΚΟΥΣ μας ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ) ήταν: για τον ΑΕΡΑ 38 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 28 αποτυχημένα, για την ΦΩΤΙΑ 39 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 24 αποτυχημένα, και για τον ΘΗΣΑΥΡΟ 33 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 33 αποτυχημένα.

Από ΔΥΑΔΕΣ, είχαμε 9 επαληθεύσεις του ΒΑΣΙΚΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ, 9 επαληθεύσεις τουΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟΥ και 6 επαληθεύσεις της ΟΥΤΟΠΙΑΣ!

Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ των TIPS μας όμως (δηλαδή τα TIPS που δώσαμε ΣΥΝΟΛΙΚΑπέρα και ανεξάρτητα δηλαδή από τους ΔΙΚΟΥΣ μας ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ) ήταν: για το ΒΑΣΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ 25 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 19 αποτυχημένα, για το ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟ 25 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 17 αποτυχημένα, και για την ΟΥΤΟΠΙΑ 23 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 23 αποτυχημένα.

Από ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣ, είχαμε 12 επαληθεύσεις του ΜΠΕΤΟΥ, 14 επαληθεύσεις του ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ και 10 επαληθεύσεις του ΚΑΝΟΝΙΟΥ!

Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ των TIPS μας όμως (δηλαδή τα TIPS που δώσαμε ΣΥΝΟΛΙΚΑπέρα και ανεξάρτητα δηλαδή από τους ΔΙΚΟΥΣ μας ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ) ήταν: για το ΜΠΕΤΟ 13 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 10 αποτυχημένα, για το ΔΙΑΜΑΝΤΙ 15 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 8 αποτυχημένα, και για το ΚΑΝΟΝΙ 10 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 13 αποτυχημένα.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ για να γευόμαστε παρέα τα.. «πλούσια λάφυρα» από τις τσέπες των.. «προσφιλών» μας BOOKIES!

Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.