ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΛΩΝ και οι ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΑΠΡΙΛΗ 2018

Ας ρίξουμε μία ματιά στις ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΛΩΝ και στους ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ του ΑΠΡΙΛΗ 2018.

Οι ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μας αφορούν: 25 ΤΡΙΑΔΕΣ του ΘΗΣΑΥΡΟΥ, της ΦΩΤΙΑΣ και 23 ΤΡΙΑΔΕΣ του ΑΕΡΑ, από 25 ΔΥΑΔΕΣ της ΟΥΤΟΠΙΑΣ, του ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟΥ και 23 ΔΥΑΔΕΣ του ΒΑΣΙΚΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ, καθώς τέλος και από 25 ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣ του ΚΑΝΟΝΙΟΥ τουΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ και του ΜΠΕΤΟΥ, οι οποίες έδωσαν 235 TIPS στο σύνολο αφού υπολογίζονται εώς και την Δευτέρα 30/04.

Φυσικά διευκρινίζουμε υπήρξαν ΕΝΑ (1) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΡΕΠΟ ελέω ΑΝΕΠΑΡΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΤΡΙΑ (3) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΡΕΠΟ ελέω ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΑΣΧΑ και ΕΝΑ (1)ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΡΕΠΟ ελέω ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΤΕΧΝΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ! Ωστόσο σε περιπτώσεις οποιωνδήποτε ΡΕΠΟ να ενημερώσουμε πως τα χρεωνόμαστε αποκλειστικά και ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣγια κάθε ημέρα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟ σας προθέτουμε από ΜΙΑ ΕΞΤΡΑ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ – Συνεπώς ξεκαθαρίζουμε πως εάν μία ημέρα έχει δηλωθεί ως ΡΕΠΟ και άρα σας έχει προστεθεί από ΜΙΑ ΕΞΤΡΑ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ενδεχόμενα/πιθανά TIPS που μπορεί να προταθούν ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ και για αυτό ΔΕΝ ΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ στα ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ του ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΜΗΝΑ είτε είναι ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ είτε ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ αφού προσφέρονται αυστηρά και μόνο σε όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν την τύχη τους παρά την ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΟΔΗΓΙΑ μας και ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ σας ως ΕΠΙΣΗΜΗ ΗΜΕΡΑ ΡΕΠΟ!.. *ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Σας ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ από 6 εώς 9 μόνο TIPS στοΣΥΝΟΛΟ, αφού ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ και.. ξεσκαρτάρουμε το ΠΑΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ! Άρα, οι ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣ και οι ΔΥΑΔΕΣ μας είναι ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΟΣΥΝΟΛΑ των ΤΡΙΑΔΩΝμας.

..εδώ υπογραμμίζουμε επίσης ότι κατά τη διάρκεια του μήνα αυτού ο Θρυλικός ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑΣ του Καστελλιώτη κατέγραψε επίσης και ΠΕΝΤΕ (5) ΚΑΤ’ΕΠΙΛΟΓΗ ΒΑΡΒΑΤΕΣ ΔΥΑΔΕΣ (σ.σ. θυμίζουμε πως ο ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑΣ είναι η προσωπική στήλη του πασίγνωστου βετεράνου Καστελλιώτη και ηγέτη της ΜΕΓΑΛΗΣ, ΕΝΤΙΜΗΣ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ μας η οποία μας συστήνει καθημερινά από ΜΙΑ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΝΟ) την Πέμπτη 02/04 με τον ΑΣΣΑΡΟ της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ και την ΧΗΝΑ της ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ που μας πρόσφερε συνολική απόδοση μέχρι και 9 ΦΟΡΕΣ το ποντάρισμα μας, την Παρασκευή 13/04 με τις ΧΗΝΕΣ των ΖΙΧΛΑΒΑ και ΝΙΟΡ που μας πρόσφερε συνολική απόδοση και πάλι εώς 9 ΦΟΡΕΣ το στοίχημα μας αλλά και το Σάββατο 14/04 με τον ΑΣΣΟτης ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ και το ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ της ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ που μας πρόσφερε συνολική απόδοση και εδώ μέχρι και 9 ΦΟΡΕΣ το ποντάρισμα μας, καθώς και την Τετάρτη 25/04 με τις ΧΗΝΕΣ των ΤΟΥΛΟΥΖ και ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ που μας ξαναπρόσφερε συνολική απόδοση και αυτή την φορά εώς 9 ΦΟΡΕΣ το στοίχημα μας αλλά και την Παρασκευή 27/04 με το ΥΠΕΡΔΙΠΛΟ της ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ και την ΧΗΝΑ της ΖΙΧΛΑΒΑ που μας πρόσφερε συνολική απόδοση και πάλι αυτή την φορά εώς 9 ΦΟΡΕΣ το στοίχημα μας!! Άρα ΜΗΝ ΑΜΕΛΕΙΤΕ να τιμάτε την Θρυλική στήλη γιατί μοιράζει πολύ συχνά πλούσια λεφτά!

Ας ρίξουμε τώρα μία ματιά τις ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΛΩΝ και τους ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ του ΑΠΡΙΛΗ 2018 έχοντας πάντα στο μυαλό μας την εξής δικλείδα ασφαλείας: Οι ΤΡΙΑΔΕΣ της ΦΩΤΙΑΣ και του ΘΗΣΑΥΡΟΥ θα πρέπει ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ από την ΑΣΠΙΔΑ για τη δική σας ΑΣΦΑΛΕΙΑ (!) αφού ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΔΙΠΛΑΣΣΙΑΣΜΟ τουπονταρισματος μας στη ΦΩΤΙΑ & ΤΡΙΠΛΑΣΣΙΑΣΜΟ στο ποντάρισμα του ΘΗΣΑΥΡΟΥ! Περισσότερα για την έννοια της διαβάστε προσεκτικά την τελευταία παράγραφο ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΝΟΝΑ πατώντας ακριβώς ΕΔΩ!

Απο ΤΡΙΑΔΕΣ, είχαμε 7 επαληθεύσεις του ΑΕΡΑ, 7 επαληθεύσεις της ΦΩΤΙΑΣ (4 ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ3 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω της ΑΣΠΙΔΑΣ) και 10 επαληθεύσεις του ΘΗΣΑΥΡΟΥ (0 ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ5 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω της ΑΣΠΙΔΑΣ + 5 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω ΤΡΙΑΔΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ 2-3). *** Ουσιαστικά οι ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω ΤΡΙΑΔΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ 2-3 είναι συνολικά 10 για τον μήνα αυτό (αφού φυσικά προστίθενται οι ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ αλλά και οι ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ μέσω της ΑΣΠΙΔΑΣ – διότι και αυτή αφορά 2 στα 3 ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ τηςΤΡΙΑΔΑΣ του ΘΗΣΑΥΡΟΥ)!

Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ των TIPS μας όμως (δηλαδή τα TIPS που δώσαμε ΣΥΝΟΛΙΚΑ,πέρα και ανεξάρτητα δηλαδή από τους ΔΙΚΟΥΣ μας ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ) ήταν:

για τον ΑΕΡΑ 43 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 26 αποτυχημένα, για την ΦΩΤΙΑ 42 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 34 αποτυχημένα, και για τον ΘΗΣΑΥΡΟ 34 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 42 αποτυχημένα.

Από ΔΥΑΔΕΣ, είχαμε 9 επαληθεύσεις του ΒΑΣΙΚΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ, 7 επαληθεύσεις τουΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟΥ και 5 επαληθεύσεις της ΟΥΤΟΠΙΑΣ!

Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ των TIPS μας όμως (δηλαδή τα TIPS που δώσαμε ΣΥΝΟΛΙΚΑ,πέρα και ανεξάρτητα δηλαδή από τους ΔΙΚΟΥΣ μας ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ) ήταν:

για το ΒΑΣΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ 29 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 18 αποτυχημένα, για το ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟ 27 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 27 αποτυχημένα, και για την ΟΥΤΟΠΙΑ 27 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 27 αποτυχημένα.

Από ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣ, είχαμε 15 επαληθεύσεις του ΜΠΕΤΟΥ, 13 επαληθεύσεις τουΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ και 16 επαληθεύσεις του ΚΑΝΟΝΙΟΥ!

Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ των TIPS μας όμως (δηλαδή τα TIPS που δώσαμε ΣΥΝΟΛΙΚΑ,πέρα και ανεξάρτητα δηλαδή από τους ΔΙΚΟΥΣ μας ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ) ήταν:

για το ΜΠΕΤΟ 15 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 10 αποτυχημένα, για το ΔΙΑΜΑΝΤΙ 13 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 12 αποτυχημένα, και για το ΚΑΝΟΝΙ 16 επιτυχημένα TIPS απέναντι σε 9 αποτυχημένα.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ για να γευόμαστε παρέα τα.. «πλούσια λάφυρα» από τις τσέπες των.. «προσφιλών» μας BOOKIES!

Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.