Σωκράτης: «Στόχος η πρόκριση από τα προκριματικά»!

ethnikiΓια το σημαντικό παιχνίδι της Εθνικής με την Ουγγαρία για το Nations League μίλησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, στο περιθώριο εκδήλωσης για την επέκταση της συνεργασίας ΟΠΑΠ και ΕΠΟ. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου: 

Για το ματς με την Ουγγαρία: 
«Το αν ο αγώνας με την Ουγγαρία θα κρίνει την πρώτη θέση δεν μπορώ να το πω, γιατί έχουμε ακόμη παιχνίδια μπροστά μας. Όμως, είναι ένας αγώνα πολύ σημαντικός, οπότε η νίκη είναι μονόδρομος. Στη συνέχεια κοιτάμε ένα-ένα τα παιχνίδια που απομένουν ώστε να βγούμε πρώτοι στον όμιλό μας. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Για το Nations League: 
«Στην ουσία είναι μια δεύτερη ευκαιρία. Για τις ομάδες που δεν είναι τόσο δυνατές και δεν μπορούν να προκριθούν απευθείας στα τελικά του Euro, είναι μια δεύτερη ευκαιρία».

Για αν είναι εφικτός ο στόχος πρόκρισης στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος: 
«Μπορεί και μέσω του Nations League και των προκριματικών, αν και στην πρώτη περίπτωση γίνεται λίγο πιο περίπλοκο στη συνέχεια. Στόχος μας είναι να έχουμε την πρώτη θέση στον όμιλό μας, σε περίπτωση που τα προκριματικά δεν πάνε καλά. Στόχος μας όμως, επίσης, είναι να πάρουμε την πρόκριση και από τα προκριματικά».

     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.