ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ακριβώς παρακάτω θα βρείτε ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (F.A.Q.) που συχνά δεχόμαστε από ΕΣΑΣ. Εάν έχετε και άλλες απορίες που δεν έχουν σχέση με τις παρακάτω εννοείτε πως μπορείτε να μας τις στείλετε.

1) Mετά την ΠΛΗΡΩΜΗ της ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ μου μπαίνω στο site με κωδικούς που θα μου σταλούν από εσάς;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Καμμία σχέση. Την εγγραφή σας την κάνετε μόνοι σας με με τα συνθηματικά (login data) που εσείς επιθυμείτε! Μόλις ολοκληρώσετε την διαδικασία της εγγραφή σας θα σας ζητηθεί αυτόματα να επιλέξετε τον ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ της ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ σας προκειμένου να αποκτήσετε ΑΜΕΣΗ πρόσβαση στις συνδρομητικές μας υπηρεσίες! Σημειώστε πως αν μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της εγγραφής σας δεν προχωρήσετε στο αμέσως επόμενο στάδιο που θα σας παραπέμψει η διαδικασία της εγγραφής σας, δηλαδή στη ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΑΣ, η ΕΓΓΡΑΦΗ σας θα παραμείνει καταχωρημένη στη βάση δεδομένων μας ΕΦΑΠΑΞ! Με άλλα λόγια όποτε το θελήσετε συνδέστε με τα συνθηματικά σας και όπως θα δείτε το σύστημα θα σας αναγνωρίσει, μόνο που δεν θα έχετε πρόσβαση στις συνδρομητικές μας υπηρεσίες αφού μόλις επιχειρήσετε να επισκεπτείτε μία ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ στήλη προγνωστικών θα σας ζητηθεί να επιλέξετε ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ώστε να καταβάλλετε το αντίτιμο της συνδρομής σας προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση στις συνδρομητικές μας υπηρεσίες. Τα παραπάνω τα αναφέρουμε αφενός προς αποφυγή άσκοπων διπλοεγγραφών και αφετέρου για να διευκρινίσουμε το προφανές, πως εάν δηλαδή προχωρήσετε στη ΕΓΓΡΑΦΗ/ΣΥΝΔΡΟΜΗ σας και κάποια στιγμή αυτή λήξει – επειδή ίσως δεν είστε σε οικονομική θέση να την ανανεώσετε – όταν θα είστε και πάλι σε καλύτερη οικονομική κατάσταση και επιθυμείτε να ανανεώσετε την συνδρομή σας δεν χρειάζεται να ξαναμπείτε σε διαδικασία νέας εγγραφής αλλά πολύ απλά θα χρησιμοποιήσετε τα στοιχεια (login data) με τα οποία εξ’αρχής είχατε εγγραφεί, μιας και όπως προείπαμε η ΕΓΓΡΑΦΗ σας παραμένει καταχωρημένη στη βάση δεδομένων μας ΕΦΑΠΑΞ, και θα σας ζητηθεί αυτόματα ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ της ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ σας προκειμένου να αποκτήσετε και πάλι ΑΜΕΣΗ πρόσβαση στις συνδρομητικές μας υπηρεσίες. Τόσο αυτοματοποιημένα και απλά!

2) Μετά την ΠΛΗΡΩΜΗ της ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ μου χρειάζεται να στείλω κάποιο e-mail ή να κάνω κάτι άλλο που να το αποδυκνείει ώστε να αποκτήσω πρόσβαση στις συνδρομητικές σας υπηρεσίες;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Δεν χρειάζεται να κάνετε ΤΙΠΟΤΑ περισσότερο! Το σύστημα μας είναι τόσο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ που ΤΑΚΤΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ποιος είναι αυτός που έχει πληρώσει και του παρέχει ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ στις συνδρομητικές μας υπηρεσίες!

3) Είμαι κάτοχος κάρτας  (VISA ή MASTERCARD, DEBIT, PREPAID) αλλά δεν έχω λογαριασμό στο PAYPAL. Μπορώ να γίνω συνδρομητής σας;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Φυσικά και μπορείτε. Το PAYPAL.COM , ακόμα και αν δεν έχετε λογαριασμό σε αυτό, σας παρέχει τη  δυνατότητα να πληρώσετε την συνδρομή σας απευθείας με την κάρτα σας!

4) Έληξε η συνδρομή μου και επιθυμώ να την ανανεώσω τι πρέπει να κάνω; 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Πολύ απλά συνδέστε με τα συνθηματικά σας και όπως θα δείτε το σύστημα θα σας αναγνωρίσει, μόνο που δεν θα έχετε πρόσβαση στις συνδρομητικές μας υπηρεσίες αφού μόλις επιχειρήσετε να επισκεπτείτε μία ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ στήλη προγνωστικών θα σας βγάλει μύνημα πως η συνδρομή σας έληξε και θα σας ζητηθεί να επιλέξετε ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ώστε να καταβάλλετε το αντίτιμο της συνδρομής σας προκειμένου να αποκτήσετε και πάλι πρόσβαση στις συνδρομητικές μας υπηρεσίες.

5) Έχω κάνει απλώς εγγραφή και αποφάσισα να γίνω συνδρομητής.  Tι πρέπει να κάνω ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Πολύ απλά συνδέστε με τα συνθηματικά σας και όπως θα δείτε το σύστημα θα σας αναγνωρίσει, μόνο που δεν θα έχετε πρόσβαση στις συνδρομητικές μας υπηρεσίες αφού μόλις επιχειρήσετε να επισκεπτείτε μία ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ στήλη προγνωστικών θα σας ζητηθεί να επιλέξετε ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ώστε να καταβάλλετε το αντίτιμο της συνδρομής σας προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση στις συνδρομητικές μας υπηρεσίες.

6) Μπορώ να γίνω συνδρομητής σας μέσω PAYSAFE ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Κατηγορηματικά ΟΧΙ! Το policy (πολιτική) μας δεν επιτρέπει τέτοια δυνατότητα ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ και ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να την επιτρέψει, εκτός κι αν αλλάξει κάτι δραματικά. Δεν θα μπούμε ωστόσο σε περαιτέρω ανάλυση. Επιτρέψτε μας να έχουμε τους αυστηρά προσωπικούς λόγους μας για αυτό.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία ωστόσο μη διστάστε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.

Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.