Στοίχημα σίγουρα λεφτά

Όλοι οι παίκτες του στοιχήματος θα ήθελαν να έχουν σίγουρα λεφτά από το στοίχημα. Και τα κέρδη τα πολλά τα θέλουμε όλοι. Όμως μία καλή αφετηρία για να μπορούμε να παίζουμε και να απολαμβάνουμε τη χαρά του παιχνιδιού είναι να μιλήσουμε για στοίχημα σίγουρα λεφτά. Να βρούμε δηλαδή ένα τρόπο ώστε κάθε εβδομάδα να έχουμε ένα μικρό εισοδηματάκι μέσω του στοιχήματος. Να ξέρουμε ότι κάθε εβδομάδα βρέξει-χιονίσει θα προστεθούν στο λογαριασμό μας κάποια λίγα χρήματα.

Στοίχημα σίγουρα λεφτά από τον Καστελλιώτη

Όσοι μας ξέρετε και ειστε συνδρομητές μας μας τα τελευταία χρόνια γνωρίζετε πάρα πολύ καλά ότι εμείς πραγματικά μπορούμε να μιλάμε για στοίχημα σίγουρα λεφτά. Γνωρίζετε οτι δικαιούμαστε να μιλάμε για στοίχημα σίγουρα λεφτά από τον Καστελλιώτη. Εμείς έχουμε αποδείξει οτι τα προγνωστικά στοιχήματος και ειδικότερα προγνωτικά ποδοσφαίρου επιτρέπουν σίγουρο στοίχημα. Έχουμε καταφέρει να παρέχουμε στοίχημα με σίγουρα λεφτά.

Σίγουρο κέρδος στο στοίχημα

Το Σίγουρο κέρδος στο στοίχημα στηρίζεται στη στατιστική. Η εμπειρία έχει δείξει ότι στα περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος που δίνουμε υπάρχει κέρδος. Για να μιλήσουμε χοντρικά και να καταλάβει και ο πιο άσχετος ας υποθέσουμε ότι υπάρχουν 20 παικτικές ημέρες σε ένα μήνα. Μία ενδεικτική στατιστική θα έλεγε ότι στις 10 από τις οι μέρες που θα παίξετε στοίχημα θα έχετε κέρδος το οποίο θα σας τριπλασιάσει στη χειρότερη περίπτωση τα χρήματά σας. Για να καταλάβουμε τώρα τι σημαίνει σίγουρο κέρδος στο στοίχημα. Ας υποθέσουμε ότι παίζουμε κάθε μέρα 5 ευρώ. Άρα στο τέλος του μήνα θα έχουμε παίξει 100 ευρώ. Οι 10 ημέρες είναι κερδοφόρες και τα χρήματά μας στη χειρότερη περίπτωση τετραπλασιάζεται. Εφόσον κάθε ημέρα κατά μέσο όρο ποντάρουμε 5 ευρώ τότε θα παίρνουμε επιστροφή όταν κερδίζουμε 20 ευρώ. Εφόσον οι κερδοφόρες ημέρες είναι 10 τότε το κέρδος που θα έχουμε στο τέλος του μήνα θα είναι 200 ευρώ. Δηλαδή συνολικά έχουμε δώσει 100 ευρώ έχουμε πάρει πίσω 200 ευρώ. Αυτό σημαίνει σίγουρο στοίχημα ότι έχουμε σίγουρο κέρδος από το στοίχημα.

Στατιστική απόκλιση στο στοίχημα

Κάποιοι φοβούνται Και σου λέει ωραία να δω στα 100 ευρώ και άμα τα χάσω τι θα γίνει; Η απάντηση είναι πάρα πολύ απλή. Το αναμενόμενο κέρδος είναι να διπλασιάζεται τα χρήματά σας στη χειρότερη περίπτωση. Άρα αυτό που είναι υπό συζήτηση είναι αν το 200 θα γίνει 190 ή 180 ή 170. Ας πούμε ότι στραβώνουν πάρα πολύ τα πράγματα και γίνονται και 150. Και πάλι κερδισμένοι είστε. Είναι απίθανα και δεν έχει συμβεί ποτέ σε καμία χρονική περίοδο η στατιστική απόκλιση στο στοίχημα να γίνει τόσο μεγάλη ώστε να βγείτε χαμένοι. Αν μιλάγαμε μόνο για μία αγωνιστική τότε Σαφώς και θα ισχύει ο νόμος των πιθανοτήτων. Αν εξετάσουμε το στοίχημα Μέσα από το νόμο των πιθανοτήτων τότε η πιθανότητα του σίγουρου κέρδους είναι πολύ μικρή. Εμείς όμως δεν προσεγγίζουμε το θέμα με βάση το νόμο των πιθανοτήτων δω αλλά προσεγγίζουμε τα αναμενόμενα κέρδη του στοιχήματος με βάση την επιστήμη της στατιστικής. Και η στατιστική είναι αλάνθαστη.

Στατιστική στο στοίχημα

Οσοι γνωρίζετε από Μαθηματικά και πιθανότητες και στατιστική είναι βέβαιο ότι ήδη έχετε καταλάβει πώς μπορείτε να έχετε ένα μηνιαίο εισόδημα μέσα από το στοίχημα. Η στατιστική στο στοίχημα δεν κάνει ποτέ λάθος. Όπως γενικότερα η στατιστική στη ζωή δεν κάνει ποτέ λάθος. Όταν ρίχνουμε το ζάρι δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι αν θα φέρει ασσο θα φέρει έξι. Εάν όμως ρίξουμε ένα ζάρι 600 φορές τότε ξέρουμε ότι κατά μέσο όρο ο άσσος θα έρθει περίπου 100 φορές όπως και το 6 θα έρθει περίπου 100 φορές. Αν δεν έρθει 100 θα έρθει 90 ή 110. Δεν υπάρχει περίπτωση όμως αν ρίξουμε ένα ζάρι εξακόσιες φορές ο άσος να ρθει μόνο πέντε φορές. Αυτό θα ίσχυε μόνο στην περίπτωση που τα ζάρια είναι πειραγμένα. Το ίδιο ισχύει και στη ρουλέτα. Αν γυρίσει η ρουλέτα τότε η πιθανότητα να έρθει το νούμερο 30 είναι μία στις 36. Εάν όμως η ρουλέτα γυρίσει 3.600 φορές τότε το νούμερο 30 θάρθει κατά μέσο όρο 100 φορές. Και αν δεν έρθει 100 θα είναι 90 ή 110. Εκτός αν η ρουλέτα είναι πειραγμένη. Έτσι είναι και το στοίχημα. Με τον ίδιο τρόπο δουλεύει και η στατιστική του στοιχήματος. Εφόσον την τελευταία 10ετία η στατιστική των ταμείων και της προϊστορίας του Καστελλιωτη λέει ότι κατά μέσο όρο το κέρδος είναι διπλάσιο του ποσού που επενδύσετε αυτό σημαίνει ότι θα έχετε 100% κέρδος. Το 100% μπορεί να μεταβληθεί και να πέσει στο 110% ή στο 90%. Δεν μπορεί όμως θα πέσει στο 10%. Αλλά και να πέσει στο 10% πάλι κερδισμένοι είστε. Ο Δύσπιστος και ο περίεργος Που συνεχίζει να επιμένει και να αμφιβάλλει αν θα κερδίσει στο στοίχημα Μέσα από τα προγνωστικά που δίνουμε ανήκει στην κατηγορία εκείνων που λένε ότι αν ρίξουμε ένα ζάρι 600 φορές Είναι πιθανό ο άσος να ρθει μόνο πέντε. Ελπίζω να εξηγήσαμε με σαφήνεια τη διαφορά ανάμεσα στην πιθανότητα και τη στατιστική. Και πλέον μπορείτε να είστε σίγουροι για να ξερετε τι σημαίνει σίγουρο στοίχημα.

Ταμεία προϊστορίας του Καστελλιωτη

Εσείς που είστε δύσπιστοι Δεν έχετε να ρίξετε μία ματιά Στα ταμεία προϊστορίας του Καστελλιωτη. Στα ταμεία προϊστορίας το δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις ανά μήνα ανά εβδομάδα και ανά έτος. Οι επιτυχημένες προβλέψεις έχουν πράσινο χρώμα. Όπως θα δείτε Η συντριπτική πλειοψηφία των προβλέψεων έχουν πράσινο χρώμα. Δεν χρειάζεται να είστε συνδρομητής και να δείτε τα ταμεία προϊστορίας του Καστελλιωτη. Εκεί θα καταλάβετε Πώς ακριβώς κυμαίνεται η στατιστική διακύμανση. Θα κατανοήσετε τι σημαίνει ότι εξετάζουμε τα αναμενόμενα κέρδος ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Το σημαντικότερο βέβαια είναι ότι θα κατανοήσετε και θα καταλάβετε σε βάθος το πόσο καλές προβλέψεις κάνουμε. Μπορείτε να μπείτε εδώ για να δείτε τα ταμεία προϊστορίας του Καστελλιωτη.

Πώς θα αποκτήσετε σίγουρο κέρδος στο στοίχημα

Ας δούμε τώρα τι πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε σίγουρο κέρδος στο στοίχημα. Το πρώτο βήμα είναι να κάνετε τη συνδρομή σας στην εταιρεία μας. Η συνδρομή κοστίζει μόλις 15 ευρώ ανά μήνα. Το μηνιαίο ποσό της συνδρομής πέφτει κι άλλο και για την ακρίβεια πέφτει στα 10 ευρώ εάν κάνετε τρίμηνη ή εξάμηνη Η ετήσια συνδρομή. Εφόσον είστε συνδρομητές μπορείτε να βλέπετε τα προγνωστικά στοιχήματος που δημοσιεύουμε. Για κάθε παικτικη ημερα δημοσιεύουμε τρεις συμβουλές στοιχήματος. Πρόκειται για  κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος. Είναι Εκείνες οι συμβουλές οι οποίες με μαθηματική ακρίβεια σας οδηγούν πολύ τακτικά στο ταμείο. Μπαίνετε στην ιστοσελίδα μας λαμβάνετε τις συμβουλές και πηγαίνετε στο πρακτορείο για να καταθέσετε το δελτίο σας με τα προγνωτικά ποδοσφαίρου. Θα πρέπει βέβαια να έχετε αποφασίσει ποιο είναι το ποσό που θα ποντάρετε κάθε ημέρα. Έτσι θα αποκτήστε σίγουρο κέρδος στο στοίχημα.

Μεροκάματο Από το στοίχημα

Γι αυτούς που θέλουν να έχουν μεροκάματο Από το στοίχημα να ξεκαθαρίσουμε ότι εξετάζουμε τα πράγματα σε μηνιαία και όχι σε ημερήσια βάση. Ας πούμε ότι υπολογίζεται να δίνεται κάθε μέρα 5 ευρώ. Στο τέλος του μήνα θα έχετε δώσει 100 ευρώ. Άρα θα λάβετε ως κέρδος κατά εκτίμηση των μηνυμάτων διακοσίων ευρώ. Δηλαδή καθαρό κέρδος 100 ευρώ. Αυτό είναι το μεροκάματο Από το στοίχημα. Εαν τώρα αποφασίζετε να δίνετε 10 ευρώ κάθε μέρα τότε στο τέλος του μήνα θα έχετε ποντάρει 200 ευρώ.  Άρα θα λάβετε ως επιστροφή άλλα 200 ευρώ. Διπλάσιο μεροκάματο από το στοίχημα.

Απόκλιση από τη στατιστική του στοιχήματος

Επειδή είμαστε πάρα πολύ κοντά στον παίκτη του στοιχήματος είμαστε σχεδόν μέσα στο μυαλό σας και ξέρουμε τι σκέφτεστε. Σας απασχολεί η απόκλιση από τη στατιστική του στοιχήματος. Πολύ λόγω της κρίσης δεν έχουν να δίνουν αυτά τα 10 ευρώ. Σου λέει θα δώσω 10 ευρώ και άμα τα χάσω και άμα τα χάσω και αύριο και όταν χάσω και μεθαύριο τι θα γίνει; Η απάντηση είναι πως δεν πρέπει να βλέπετε τα 10 ευρώ αλλά πρέπει να βλέπετε τα Τα 200 ευρώ. Εκεί εξετάζουμε την απόκλιση από τη στατιστική του στοιχήματος. Διότι για να μιλήσουμε για σίγουρο κέρδος πρέπει να φτάσουμε στο τέλος του μήνα ή το δίμηνο. Είναι βέβαιο ότι τα χρήματα σας στη χειρότερη περίπτωση θα διπλασιαστούν. Θα πρέπει όμως να έχετε την υπομονή και την εμπιστοσύνη ώστε να μη σταματήσετε να παίζεται εάν τύχει να χάσετε και δύο και τρία και πέντε συνεχόμενα παιχνίδια. Μπορείτε να κοιτάξετε τα ατμεία προιστορίας του καστελλιώτη για να εμβαθύνεετ στην απόκλιση από τη στατιστική του στοιχήματος.

Στατιστική προγνωστικών στοιχήματος

Η στατιστική προγνωστικών στοιχήματος είναι αλάνθαστη. Κάποιος μπορεί να ξεκινήσει να παίζει και να αρχίσει να κερδίζει από το πρώτο παιχνίδι. Μπορεί για παράδειγμα να κερδίσει και τις τέσσερις από τις πρώτες μέρες. Αυτό δεν σημαίνει ότι το κέρδος θα συνεχιστεί. Εάν εξετάσουμε τα αποτελέσματα σε ένα επαρκώς μεγάλο χρονικό διάστημα τότε η στατιστική προγνωστικά στοιχήματος μπορεί να προβλέψει με πολύ μεγάλη ακρίβεια το κέρδος.  Η πιθανότητα για τέσσερις συνεχόμενες κερδοφόρες μέρες οι τέσσερις συνεχόμενες αποτυχημένες ημέρες δεν είναι αμελητέα. Η πιθανότητα μεγάλης απόκλισης από το αναμενόμενο μηνιαίο κέρδος όμως είναι πραγματικά αμελητέα. Όσο μεγαλύτερο είναι το χρονικό διάστημα στο οποίο εξετάζουμε το αναμενόμενο κέρδος τόσο περισσότερο μηδενίζεται Η πιθανότητα απόκλισης. Με άλλα λόγια μιλάμε για πραγματικά σίγουρο στοίχημα.  Αυτό μας λέει η στατιστική προγνωστικών στοιχήματος.


     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.