Σενάριο για Μπακάκη στον Ολυμπιακό μέσω… Λάζαρου!

bakakisΣενάριο για πιθανή μετακίνηση του Μιχάλη Μπακάκη στον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Sportday», o Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος υπέγραψε στους «ερυθρόλευκους» έπειτα από δύο σεζόν στην ΑΕΚ, είχε επαφή με τον 27χρονο μπακ για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Οι δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συνυπήρξαν τα δύο προηγούμενα χρόνια στην Ένωση, έχουν πολύ καλές σχέσεις και ο 31χρονος άσος είχε επαφή με τον Μπακάκη, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Του μετέφερε ότι η πόρτα του Ολυμπιακού είναι ανοιχτή για αυτόν εν όψει του καλοκαιριού, όταν και λήγει το συμβόλαιό του. Μάλιστα, φέρεται να του είπε ότι αν δεν βρει τα χρήματα που ψάχνει από την Ένωση, τότε θα κάνει συμβόλαιο με το συγκεκριμένο ποσό στους «ερυθρόλευκους».

Φαίνεται πως υπάρχει καπνός στην περίπτωση Μπακάκη – Ολυμπιακού. Αν ο καπνός αυτός είναι και φωτιά… θα το δούμε στην πορεία. Είναι μια κίνηση η οποία αν πραγματοποιηθεί θα προκαλέσει.


     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.