Προιστορια για στοιχημα

Σε αυτό το άρθρο θα επιμείνουμε λίγο περισσότερο στην προιστορια για στοιχημα. Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι τα ταμεία προϊστορίας να πούμε ότι πρόκειται για ένα σημείο της ιστοσελίδας μας στο οποίο ανακοινώνουμε το μηνιαίο απολογισμό κάθε μήνα για όλες τις στήλες μας. Οι επιτυχημένες προβλέψεις έχουν πράσινο χρώμα. Σας προτρέπουμε να επισκεφθείτε και να εξετάσετε λεπτομερώς τα ταμεία προϊστορίας για δύο λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι για να καταλάβετε πόσο υψηλά είναι τα ποσοστά επιτυχίας του γραφείου μας. Ο δεύτερος λόγος για τον οποίο σας προτρέπουμε να μελετήσετε την προιστορια για στοιχημα  είναι για να κατανοήσετε ότι σε επαρκές χρονικό διάστημα το ισοζύγιο πληρωμών είναι όχι απλά θετικό αλλά σχεδόν διπλασιάζετε τα χρήματά σας με απόλυτη βεβαιότητα. Και μάλιστα ο διπλασιασμός των χρημάτων είναι η χειρότερη περίπτωση που μπορούν να σας συμβεί. Μπορείτε να μεταβείτε στα ταμεία προϊστορίας πατώντας εδω.

Ταμεία προϊστορίας του Καστελιωτη

Ο Καστελιωτης έχει μακρά ιστορία στο χώρο του στοιχήματος και των προγνωστικών ποδοσφαίρου γενικότερα. Και πολύ επιτυχημένες προβλέψεις στην προιστορια για στοιχημα . Εδώ και 18 χρόνια η πολύ έμπειρη ομάδα του Καστελιωτη καταφέρνει να επιτυγχάνει εξαιρετικά υψηλά ποσοστά επιτυχίας στα προγνωστικά ποδοσφαίρου. Τα ταμεία προϊστορίας του Καστελιωτης δημιουργήθηκαν Με σκοπό να απεικονίσουν γραφικά αυτά τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις προβλέψεις ποδοσφαίρου. Έχουμε φροντίσει ώστε με έναν πολύ απλό και οπτικοποιημένο τρόπο να μπορείτε Με μία γρήγορη ματιά να εξετάσετε και να έχετε πλήρη εικόνα των επιδόσεων μας στα προγνωστικά ποδοσφαίρου. Εξετάζοντας λεπτομερώς τα ταμεία προϊστορίας του Καστελιωτη έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τη δική σας στατιστική πάνω στα αποτελέσματα του στοιχήματος. Να έχετε τη δική σας άποψη στην προιστορια για στοιχημα . Αυτό που εμείς ισχυριζόμαστε περί του ποσοστού επιτυχίας και της επιστροφής και διπλασιασμού στη χειρότερη περίπτωση τους των χρημάτων σας Μπορείτε να το αποδείξετε και μόνοι σας. Σας δίνουμε τα αποτελέσματα σας δίνουμε και τις επιδόσεις σας τα δίνουμε όλα ώστε να μπορείτε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα. Προκαλούμε μάλιστα να βρείτε μία σειρά αποτελεσμάτων επαρκούς χρονικού Διαστήματος που να μην οδηγεί σε κέρδος. Τα ταμεία προϊστορίας του Καστελλιωτη αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα της κερδοφορίας των συνδρομητών μας.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου

Όλες οι προβλέψεις που κάνουμε και είναι καταγεγραμμένες στα ταμεία προϊστορίας αφορούν προγνωστικά ποδοσφαίρου. Δεν ασχολούμαστε με άλλου είδους προγνωστικά και δεν θα βρείτε άλλου είδους προβλέψεις στα ταμεία προϊστορίας μας. Αυτό το κάνουμε Διότι τα άλλα προγνωστικά δεν μας συγκινούν, δεν μας ενθουσιάζουν και θέλω να σας κάνει κέφι να ασχοληθούμε με προγνωστικά άλλου αθλήματος πέραν των προγνωστικών του ποδοσφαίρου. Ο λόγος που ασχολούμαστε αποκλειστικά και μόνο με προγνωστικά ποδοσφαίρου είναι διότι αυτό και μόνο αυτό μας αρέσει. Άλλωστε η αφορμή με την οποία ασχοληθήκαμε με τα προγνωστικά πριν από 18 χρόνια ήταν η αγάπη μας προς το άθλημα του ποδοσφαίρου και προς τα προγνωστικά ποδοσφαίρου. Αυτή η αγάπη μας ώθησε να εμβαθύνουμε πολύ και να ψάξουμε όλες τις πηγές και να γίνουμε ειδικοί στις προβλέψεις ποδοσφαίρου. Όσο πιο πολύ το αγαπάς ένα αντικείμενο τόσο πιο πολύ Ασχολείσαι και τόσο πιο αποτελεσματικός είσαι. Ο ενθουσιασμός μας για τα προγνωστικά ποδοσφαίρου επέφερε αρκετές επιτυχίες. Αυτές οι επιτυχίες αποτέλεσαν καταλυτικό παράγοντα και εξαιρετικά ισχυρό Κίνητρο για να επιμείνουμε και να συνεχίσουμε να κάνουμε προβλέψεις για αγώνες ποδοσφαίρου. Πλέον έχουμε αποκτήσει τόσο μεγάλη εμπειρία ώστε ουσιαστικά εμπιστευόμαστε το ένστικτό μας. Ξέρουμε τόσο καλά να αξιολογούμε τις πηγές μας ώστε Δεν χρειάζεται να ρίχνουμε τόσο πολλή σκέψη όσο ρίχναμε στην αρχή. Πλέον μιλάει Το ένστικτο και μας καθοδηγεί στην επιτυχία στα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Προγνωστικά εφημερίδων

Μία από τις πηγές ενημέρωσης που έχουμε είναι και τα προγνωστικά εφημερίδων. Σε αυτό το σημείο δεν διαφέρουμε καθόλου μα καθόλου από τον απλό παίκτη του στοιχήματος. Το σημείο-κλειδί για τα επιτυχημένα προγνωστικά στοιχήματος είναι η ενημέρωση. Η ενδελεχής ενημέρωση σε βάθος και η απόλυτη και ολοκληρωμένη γνώση όλων εκείνων των παραμέτρων που αφορούν την δυναμικότητα των ομάδων. Αυτή τη γνώση την αποκτούμε όπως όλοι οι παίκτες του στοιχήματος μέσα από τις πηγές ενημέρωσης. Που δεν είναι άλλες από το διαδίκτυο και τα προγνωστικά εφημερίδων. Καθημερινά μελετάμε ολόκληρες τις αθλητικές εφημερίδες ώστε να είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε τα προγνωστικά αθλητικών εφημερίδων. Βλέπουμε παρατηρούμε κρίνουμε εξετάζουμε αξιολογούμε. Κάνουμε Όλη εκείνη τη λεπτομερή και αναλυτική δουλειά που είναι να την κάνει ο απλός παίκτης του στοιχήματος θα πρέπει να αφιερώνει πάρα πολλές ώρες κάθε μέρα. Αν θέλετε Να σχηματίσετε μία γρήγορη ματιά πάνω στα Πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων τότε μπορείτε να επισκεφτείτε το εξειδικευμένο κομμάτι της ιστοσελίδας μας. Καθημερινά δημοσιεύουμε μέσα στον ιστότοπό μας τα Πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων. Μπορείτε να μπείτε εδώ για να μάθετε περισσότερα για τα προγνωστικά εφημερίδων.

Προγνωστικά Champions League

Μία μεγάλη επιτυχία είχαμε πρόσφατα με τα προγνωστικά για τον τελικό του Champions League. Αναφερόμαστε στον αγώνα που έγινε πρόσφατα μεταξύ της Ρεάλ και της Λίβερπουλ. Όλος ο κόσμος στην Ελλάδα ήταν με τη Λίβερπουλ. Αυτό ήταν μία συναισθηματική απόφαση διότι κατά κοινή ομολογία η καρδιά του κόσμου στην Ελλάδα είναι υπέρ της Αγγλικής ομάδας και όχι υπέρ της Ρεάλ. Εμείς όμως δεν παρασυρθήκαμε από την καρδιά και τα συναισθήματα. Βάλε με κάτω τη λογική και προτείναμε τα σωστά προγνωστικά τσάμπιονς λιγκ. Τολμήσαμε να πούμε ευθαρσώς ότι τα προγνωστικά ποδοσφαίρου για τον τελικό του Champions League είναι υπέρ της Ρεάλ. Και βέβαια Όλοι ξέρουμε το αποτέλεσμα και καταλαβαίνετε ότι δικαιωθήκαμε. Το σημαντικότερο όμως είναι και ότι δικαιώθηκαν εκείνοι που μας εμπιστεύτηκαν. Μιλάμε για τους συνδρομητές μας οι οποίοι εμπιστεύτηκαν τα προγνωστικά Champions League και ακολούθησαν τη συμβουλή μας. Άλλο ένα συν στην προιστορια για στοιχημα  του Καστελλιώτη. Όπως γίνεται στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων έτσι και με τα προγνωστικά Champions League οι συνδρομητές μας πήγαν μετά στο ταμείο. Όσοι μας εμπιστεύεστε ξέρετε ότι είμαστε κορυφαίοι και στα προγνωστικά Champions League.

Προβλέψεις καμπιονάτο

Μεταξύ των άλλων Στα ταμεία προϊστορίας θα βρείτε και επιτυχημένες προβλέψεις για το καμπιονάτο. Η ομάδα μας έχει πλήρη εικόνα για την αγωνιστική κατάσταση και τη δυναμικότητα των ομάδων στη γειτονική Χώρα. Για αυτό το λόγο και στις προβλέψεις καμπιονάτο είμαστε άκρως επιτυχημένοι και ιδιαίτερα κερδοφόροι για τους συνδρομητές μας. Και εδώ έχουμε πολύ καλή προιστορια για στοιχημα . Μέσα στις συμβουλές στοιχήματος που δίνουμε κάθε εβδομάδα περιλαμβάνονται και προβλέψεις καμπιονάτο. Την έκβαση αυτών των προβλέψεων έχετε τη δυνατότητα να τη δείτε μέσα από τα ταμεία προϊστορίας. Μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάλληλο άρθρο μας για να μάθετε περισσότερα για τις προβλέψεις καμπιονάτο.

Στοίχημα σίγουρα λεφτά

Το τελικό συμπέρασμα που θα βγάλετε μέσα από τα ταμεία προϊστορίας είναι ότι μιλάμε για στοίχημα σίγουρα λεφτά. Είναι αυτό που λέμε σίγουρο στοίχημα. Θα καταλάβετε ότι εδώ έχουμε στοίχημα σίγουρα λεφτά. Όταν λέμε σίγουρα λεφτά στο στοίχημα εννοούμε πως ότι βάλετε θα το πάρετε πίσω και θα βγάλετε και άλλα τόσα. Μπορείτε να βλέπετε το στοίχημα ως μία σταθερή και σίγουρη πηγή κέρδους. Μπορείτε να υπολογίζετε στα σίγουρα λεφτά στο στοίχημα ως ένα σταθερό μηνιαίο εισόδημα. Έχουμε γράψει ένα ειδικό άρθρο στο οποίο εξηγούμε λεπτομερώς πώς θα βγάλετε σίγουρα λεφτά στο στοίχημα. Ποια είναι τα βήματα, ποιες είναι οι προδιαγραφές και ποιες είναι οι πιθανότητες επιτυχίας. Και ποιο είναι το αναμενόμενο κέρδος όταν μιλάμε για στοίχημα σίγουρα λεφτά. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μας που μιλάει για στοίχημα σίγουρα λεφτά.


     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.