Τα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ μας στο E-MAIL σας και η καθιέρωση των ΕΚΤΑΚΤΩΝ ISN!

Σας παρέχουμε την δυνατότητα να λαμβάνετε τα ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ μας και στο e-mail σας!

Όσοι επιθυμούν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας αυτής απλά επιλέγουν το σχετικό κουτάκι κατά την ΕΓΓΡΑΦΗ τους, είτε ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΛΗ αμέσως μετά την ΣΥΝΔΕΣΗ τους μεταφέρονται στο λογαριασμό τους, επιλέγουν το κουτάκι & πατάνε ΑποθήκευσηΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ! Η αποστολή τους στα e-mails σας γίνεται μισή ώρα μετά την ανάρτηση τους στο site!

Σας ενημερώνουμε επίσης πως καθιερώσαμε τα ΕΚΤΑΚΤΑ ΙSΝ (INTER SUBSCRIBERS NEWSLETTERS – ΕΝΔΟΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ) ως απευθείας δίαυλο επικοινωνίας με τους φίλους ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ μας και μόνο. Τα ΕΚΤΑΚΤΑ ΙSΝ έρχονται να καλύψουν ενδεχόμενα κενά ενημέρωσης. Δηλαδή, πέρα από τα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ που αναρτώνται καθημερινά στο site και τη ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ τους στα e-mails σας (όσων ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ μας δηλαδή έχουν αιτηθεί και λαμβάνουν καθημερινά τα προγνωστικά μας και με e-mail), πολύ πιθανό ορισμένες ημέρες (και όποτε το κρίνουμε σκόπιμο/απαραίτητο) να γίνεται και μια ΕΞΤΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ με έκτακτες χρήσιμες συστάσεις/υποδείξεις/προγνωστικά μας που θα έχουν προκύψει εκτάκτως κατά την υπόλοιπη διάρκεια της ημέρας αφού εδώ δε σταματάμε ποτέ τη μελέτη! Είμαστε σίγουροι ότι αντιλαμβάνεστε την αξία των ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΙSΝ (ΕΝΔΟΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ) και θα συστήναμε σε όσους φίλους ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ δεν έχουν ενεργοποιήσει της υπηρεσία αποστολής προγνωστικών και στα e-mails τους να το πράξουν έστω και τώρα (πως; πολύ απλά και αφού συνδεθούν με τα συνθηματικά τους στο site και μεταφερθούν αυτόματα στη καρτέλα Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ, εκεί θα τικάρουν την επιλογή ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ E-MAIL ΜΟΥ, ενώ κατόπιν ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ να πατήσουν ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ το διακόπτη/button «Αποθήκευση» στο τέλος της καρτέλας προκειμένου να ενημερωθούν τα στοιχεία τους). Τέλος να πούμε ότι όσοι έχουν κάνει UNSUBSCRIBE ή έχουν χαρακτηρίσει ως SPAM τα NEWSLETTERS μας ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ έχουν δεν έχουν τικάρει την εν λόγω επιλογή στη καρτέλα τους.. κάτι που θα πει πως οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστεί να επικοινωνήσουν μαζί μας εδώ info@kastelliotis.net προκειμένου να επανενεργοποιήσουμε τα e-mails τους!

Τα ΕΚΤΑΚΤΑ ΙSΝ μπορείτε να τα βρίσκετε και ώς ΣΤΗΛΗ στα ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ του Kastelliotis.net, η οποία τιτλοφορείτε «ΕΚΤΑΚΤΑ ΙSΝ» και φυσικά είναι «κλειδωμένη» (όπως όλα τα ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ) και θα έχουν πρόσβαση σε αυτήν μόνο οι φίλοι ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ μας. Εκεί ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ οι έκτακτες χρήσιμες συστάσεις/υποδείξεις μας ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με τις αποστολή τους στα e-mails σας. Υπογραμμίζουμε εδώ πως, όπως ακριβώς τα ΕΚΤΑΚΤΑ ΙSΝ στα e-mails σας ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΩΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, κατά τον ίδιο τρόπο η ΝΕΑ ΣΤΗΛΗ δεν θα έχει αντιστοίχως συγκεκριμένη ώρα ενημέρωσης αλλά θα ενημερώνεται ταυτόχρονα με την αποστολή των ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΙSΝ στα e-mails σας. ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ επομένως να την επισκέπτεστε όσο συχνότερα μπορείτε! Έτσι ικανοποιούμε το λογικό/χρήσιμο αίτημα όσων δεν έχουν δεν έχουν διαρκής πρόσβαση στο e-mail τους. Αντιλαμβάνεστε ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΩΡΑΚΙΖΩΜΑΣΤΕ έτσι στη «μάχη» κατά των BOOKIES με το νέο/χρήσιμο αυτό «όπλο» στα χέρια μας!

Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.