Προβλέψεις για το Μουντιάλ

Άρχισαν οι προβλέψεις για το Μουντιάλ. Από τις 14 Ιουνίου οι λάτρεις του ποδοσφαίρου θα στρέψουν τα βλέμματά τους στη Ρωσία. Εκεί διεξάγεται το Μουντιάλ ή αλλιώς Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου. Το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου, γνωστό στη χώρα μας και ως Μουντιάλ, διεξάγεται όπως ξέρουν όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου κάθε τέσσερα χρόνια και είναι η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση στον κόσμο. Εμείς ήδη έχουμε κάνει τις προβλέψεις για το Μουντιάλ. Μόλις σήμερα οι ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες των 32 χωρών που συμμετέχουν στην τελική φάση του Μουντιάλ ανακοίνωσαν τις αποστολές των εθνικών τους ομάδων. Αποστολές που έκρυβαν και αρκετές εκπλήξεις όπως για παράδειγμα της Γερμανίας όπου ο Γιόακιμ Λεβ προτίμησε τελικά τον Νόιερ, παρόλο που δεν αγωνίστηκε καθόλου τη φετινή χρονιά ενώ απέκλεισε την τελευταία στιγμή τον μεγάλο άσο της Σίτι,τον Σάνε. Είναι μία απόφαση που σχολιάστηκε πολύ στα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Από την άλλη οι Βραζιλιάνοι έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν για την επιστροφή του Νεϊμάρ στην ενεργό δράση επιστροφή που συνοδεύτηκε και από ένα πολύ ωραίο γκολ που πέτυχε στον αγώνα με την Κροατία όπου η εθνική ομάδα της Βραζιλίας επικράτησε με 3-0. Όλα αυτά περιλαμβάνονται στις πληροφορίες που χρησιμοποιούμε όταν κάνουμε προβλέψεις για το Μουντιάλ.  Έχουμε αρχίσει να μετράμε αντίστροφα για την έναρξη του παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου και αυτό γεμίζει με χαρά όλους εμάς τους φίλους του ποδοσφαίρου που περιμένουμε να απολαύσουμε πλούσιο θέαμα με πολλά γκολ στα γήπεδα της Ρωσίας.

Σίγουρο στοίχημα

Ο Καστελιωτης συνεχίζει να δίνει σίγουρο στοίχημα για τους συνδρομητές του. Για άλλη μία φορά έχουμε την ανάγκη για την υποχρέωση να εξηγήσουμε τι σημαίνει σίγουρο στοίχημα. Μιλάμε για σίγουρο στοίχημα εννοούμε ότι θα πολύ μεγάλη συχνότητα και σε πολύ υψηλό ποσοστό καταφέρνουμε να σας στείλουμε στο ταμείο. Πραγματικά μεγάλη συχνότητα στο ταμείο στο στοίχημα. Σαφώς και δεν μιλάμε για απόλυτη βεβαιότητα σίγουρο στοιχήματος χθες εκατό τα εκατό όλους τους αγώνες. Άλλωστε δεν υπάρχει εταιρεία στον κόσμο η οποία να εγγυάται σε τόσο μεγάλο βαθμό σίγουρο στοίχημα. Εμείς όμως έχουμε καταφέρει στις περισσότερες από τις προβλέψεις μου να είμαστε πετυχημένοι και στη συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων να σας στέλνουμε στο ταμείο. Για αυτό το λόγο δικαιούμαστε να μιλάμε για σίγουρο στοίχημα. Δηλαδή για στοίχημα με εξαιρετικά αυξημένη πιθανότητα κέρδος. Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το σίγουρο στοίχημα.

Τα στάδια των αγώνων του Μουντιάλ

Τώρα στη συνέχεια του άρθρου ας δούμε από κοντά μερικά από τα 12 στάδια στα οποία θα διεξαχθεί το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου για το 2018.

Η Μόσχα είναι η μοναδική πόλη με δυο στάδια για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου.

Στάδιο Λουσνίκι – Μόσχα

Εδώ θέλουν να φτάσουν όλοι στις 15 Ιουλίου όταν θα διεξαχθεί ο τελικός του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου. Το στάδιο του 1956 που χρησιμοποιήθηκε το 1980 σαν ολυμπιακό στάδιο εκσυγχρονίστηκε και πάλι για το ποδοσφαιρικό γεγονός της χρονιάς. Διαθέτει 81.000 θέσεις και εδώ θα σφυριχθεί η έναρξη στις 14 Ιουνίου.

Η Αγία Πετρούπολη είναι μία πανέμορφη πόλη χτισμένη πάνω στον ποταμό Νέβα.

Ο τσάρος Πέτρος ο Μέγας την έφτιαξε ως «πύλη στη Δύση» τον 18ο αιώνα. Μέσα σε λίγα χρόνια έχτισε επιβλητικά ανάκτορα.

Στάδιο Κρετόβσκι – Αγία Πετρούπολη

Το νέο γήπεδο της FC Zenit χτίστηκε εκεί όπου πρώτα ήταν το στάδιο Κίροφ. Χωράει 68.000 θεατές. Ένα γήπεδο που κόστισε αρκετά χρήματα για να φτιαχτεί αφού έφτασε Τελικά τα 930 εκατομμύρια δολάρια.

Το κεντρικό στάδιο στο Εκατερίνενμπουργκ

είναι ένα πολύ μικρό στάδιο με αρχική χωρητικότητα τις 35.000 που με διάφορες εργασίες προστέθηκαν ακόμη 12.000 θέσεις. Στο γήπεδο αυτό που δεν είναι σύμφωνο με τις προδιαγραφές του παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου θα διεξαχθούν προκριματικοί αγώνες.

Στάδιο Ροστόφ

Το στάδιο Ροστόφ δίπλα στον ποταμό Ντον, κατασκευάστηκε ειδικά για το Μουντιάλ. Είναι η πατρίδα της FK Rostow. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής βρέθηκαν βόμβες του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Το στάδιο διαθέτει 45.000 θέσεις και εδώ θα παιχθούν οι προημιτελικοί αγώνες.

Καζάν

Στο Καζάν, πρωτεύουσα των Τατάρων συμβιώνουν από τη μία οι μουσουλμάνοι Τάταροι και από την άλλη οι χριστιανοί Σλάβοι. Η πρωταθλήτρια ομάδα Ρουμπίν είναι σύμβολο της πόλης. Εδώ βρίσκεται το στάδιο Καζάν Αρένα με χωρητικότητα 45 χιλιάδων θεατών.

Το στάδιο του Βόλγκογραντ

Το άγαλμα της μητέρας πατρίδας δεσπόζει πάνω από το Βόλγκογραντ, που κάποτε λεγόταν Στάλινγκραντ, πόλη η οποία συνδέεται άμεσα με τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Το άγαλμα υπενθυμίζει την νίκη του Κόκκινου Στρατού επί της ναζιστικής Γερμανίας. Το νέο στάδιο διαθέτει πάνω από 45.000 θέσεις.

Σαράνσκ

Σήμα κατατεθέν της πόλης είναι ο ναός του Αγίου Θεοδώρου. Είναι ένας παραδοσιακός ορθόδοξος ναός, ο οποίος χτίστηκε μόλις πριν από 13 χρόνια.

Στάδιο Μορντόβια

Το στάδιο θα έχει χωρητικότητα 44.000 θέσεων κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου. Σχεδιάστηκε από τον Γερμανό αρχιτέκτονα Τιμ Χούπε. Μετά το τέλος της διοργάνωσης θα έχει χωρητικότητα 28.000 θέσεων και θα φιλοξενεί την τοπική Μορντόβια – Σαράνσκ, η οποία παίζει στην τρίτη εθνική κατηγορία.

Σότσι

Χάρη στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014 στο Σότσι, το ρωσικό θέρετρο έγινε ευρύτερα γνωστό.

Ολυμπιακό στάδιο στο Σότσι

Το στάδιο χωρητικότητας 41.220 θέσεων κατασκευάστηκε για τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Επειδή σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIFA τα στάδια για το Μουντιάλ θα πρέπει να είναι εν μέρει ανοιχτά αφαιρέθηκε ένα τμήμα του στέγαστρου. Στο Σότσι θα παιχτούν οι ημιτελικοί.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου

Έχουμε πολύ μεγάλη εμπειρία στα προγνωστικά ποδοσφαίρου. Εμπειρία παιχνίδια κερδίσαμε την αγάπη του κοινού εδώ και 18 χρόνια. Όσοι ασχολείστε με προγνωστικά ποδοσφαίρου Σαφώς και δεν μπορείτε να αγνοήσετε τις δικές μας προβλέψεις Διότι έχουμε αποδείξει ότι Τις περισσότερες φορές είμαστε επιτυχημένοι. Τα προγνωστικά ποδοσφαίρου μας καταξίωσε στη Συνείδηση των φίλων του στοιχήματος τώρα αλλά και του προ-πο παλαιότερα. Οι φίλοι των προγνωστικών ποδοσφαίρου ξέρουν ότι μπορούν να στηρίζονται στα προγνωστικά του Καστελλιωτη. Είμαστε κορυφαίοι στα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος

Εκτός από τα προγνωστικά που λαμβάνουν οι συνδρομητές μας καθημερινά δημοσιεύουμε και δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος. Αυτές οι προβλέψεις είναι διαθέσιμες προς όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας. Δεν απαιτείται συνδρομή για να λάβετε για να χρησιμοποιήσετε τα δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος. Αρκεί να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας και να πάτε στην κατάλληλη στήλη με τα δωρεάν προγνωστικά για το στοίχημα. Τα δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από το προγνωστικά που απευθύνονται στους συνδρομητές μας. Η διαφορά είναι ότι στους συνδρομητές μας δίνουμε τρια προγνωστικά. Επομένως είναι σίγουροι ότι μπορούν να παίξουν στο στοίχημα του ΟΠΑΠ ενώ δίνουμε μόνο μία πρόβλεψη στη στήλη με τα δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος.

Οι όμιλοι των αγώνων στο Μουντιάλ

Είναι η ώρα τώρα να δούμε από κοντά τους οκτώ ομίλους στους οποίους έχουν χωριστεί οι 32 φιναλίστ του παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου. Εδώ αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι οι 32 εθνικές ομάδες που θα βρεθούν σε λίγες μέρες στα γήπεδα της Ρωσίας, έχουμε φτάσει εδώ αφού έδωσαν πρώτα προκριματικούς αγώνες. Από τον κάθε όμιλο οι δύο πρώτες ομάδες θα προκριθούν στις επόμενες φάσεις των αγώνων.

Στον 1ο όμιλο μετέχουν οι ομάδες της Ρωσίας, της Σαουδικής Αραβίας, της Αιγύπτου και της Ουρουγουάης. Εδώ σε αυτό τον όμιλο οπωσδήποτε κυριαρχεί η διοργανώτρια Ρωσία, αλλά φαίνεται ότι όλες οι ομάδες θα έχουν πιθανότητες να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Στον 2ο όμιλο τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα αφού από τη μία υπάρχει η κάτοχος του ευρωπαϊκού κυπέλλου ποδοσφαίρου Πορτογαλία και από την άλλη η μεγάλη δύναμη που ακούει στο όνομα Ισπανία.

Στον 3ο όμιλο το μεγάλο αφεντικό είναι η Γαλλία και θα γίνει μεγάλη μάχη ανάμεσα στις τρεις ομάδες που μετέχουν δηλαδή την Αυστραλία, το Περού και τη Δανία.

Στον 4ο όμιλο βλέπουμε δύο πολύ μεγάλες δυνάμεις του παγκοσμίου ποδοσφαίρου δηλαδή την Αργεντινή και την Κροατία. Κανείς όμως δεν μπορεί να παραγνωρίσει τις δύο άλλες ομάδες που έχουν τον δικό τους τρόπο να επιβάλλονται στα γήπεδα δηλαδή τη Νιγηρία και την Ισλανδία.

Στον 5ο όμιλο τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα αφού μετέχει η μεγαλύτερη δύναμη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου η κάτοχος πέντε φορές του τροπαίου Βραζιλία. Η Ελβετία, η Κόστα Ρίκα και η Σερβία λογικά θα δώσουν μεγάλη μάχη για τη δεύτερη θέση.

Στον 6ο όμιλο κυριαρχεί η ομάδα της Γερμανίας αλλά φαίνεται να είναι πολύ μεγάλο και ενδιαφέρον αφού μετέχουν και οι ομάδες του Μεξικού, της Σουηδίας και της Κορέας.

Στον 7ο όμιλο τα πράγματα φαίνεται ότι θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον με το Βέλγιο και την Αγγλία να έχουν ένα προβάδισμα, αφού έχουν και την εμπειρία αλλά και το έμψυχο δυναμικό για να κυριαρχήσουν απέναντι στον Παναμά και την Τυνησία.

Κλείνουμε Αυτό το άρθρο μας για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου με τον 8ο όμιλο όπου μετέχουν η Πολωνία, η Σενεγάλη, η Κολομβία και η Ιαπωνία. Φαίνεται ότι θα είναι ένας ανοιχτός όμιλος με αμφίρροπα παιχνίδια.

Ταμείο στο στοίχημα

Είμαστε από τις λίγες εννοεί Τις ελάχιστες εταιρείες που τολμάμε να μιλάμε για τόσο μεγάλη συχνότητα στο ταμείο στο στοίχημα. Όλοι μιλάνε για ποσοστά σίγουρα προγνωστικά σίγουρα λεφτά σίγουρο κέρδος και σίγουρο στοίχημα. Αυτές οι λέξεις είναι λίγο γενικές. Εμείς όταν μιλάμε για Ταμείο στο στοίχημα αναφερόμαστε Στα ταμεία προϊστορίας. Έχουμε αναρτήσει στην ιστοσελίδα μας την προϊστορία στα προγνωστικά μας και κάθε επισκέπτης μπορεί χωρίς κάνει να κάνεις συνδρομή να βλέπει ποια ήταν τα ποσοστά επιτυχίας της εταιρείας μας. Δηλαδή πόσο καλοί είμαστε για να σας πάμε στο ταμείο στο στοίχημα. Εδώ θα μάθετε για τη συχνότητα με την οποία σας οδηγούμε στο ταμείο. Τα ταμεία του Καστέλι ότι αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα για την τεράστια επιτυχία των προβλέψεών μας. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε και το σχετικό άρθρο μας για το ταμείο στο στοίχημα.

Προγνωστικά για το Μουντιάλ

Τεράστιο ενδιαφέρον λοιπόν παρουσιάζει το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί σε λίγες ημέρες στις 15 Ιουνίου στα γήπεδα της Ρωσίας. Ξέρουμε οτι περιμένετε με ανυπομονυσία τα προγνωστικά για το Μουντιάλ. Οι ομάδες δίνουν τα τελευταία φιλικά προετοιμασίας και όλα φαίνεται ότι θα είναι έτοιμα για την έναρξη των αγώνων του παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου για το 2018. Ακόμα και την τελευταίσ τιγμή γίνονται ανατροπές στα προγνωστικά για το Μουντιάλ και εμείς είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε τα σίγουρα αποτελέσματα στο στοίχημα. Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα προγνωστκά για το Μουντιάλ.

 

Καθημερινές προβλέψεις για το Μουντιάλ

Πολύ σύντομα τόσο στη στήλη των συνδρομητών μας όσο και στα δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος θα αρχίσετε να λαμβάνετε καθημερινές προβλέψεις για το Μουντιάλ. Με την κορυφαία ποιότητα και άφταστο ποσοστό επιτυχίας του καστελλιώτη.  Και σε αυτό το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου θα αγγίγουμε την κορυφή με τις καθημερινές προβλέψεις για το Μουντιάλ.

 


     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.