Πού θα βγάλει τον ΑΠΟΕΛ η νέα σχολή;

apoel-3-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1Η έλευση του Ιταλού τεχνικού διευθυντή Ντομένικο Τέτι καθώς και του τεχνικού συντονιστή Ντανιέλ Ρανζάτο αναμένεται να φέρουν εξελίξεις στον ΑΠΟΕΛ όσον αφορά τον προπονητή της ομάδας.

Το πιθανότερο είναι και ο προπονητής να προέρχεται από την Ιταλία, με τον Γιώργο Κωστή να παραμένει μέλος της τεχνικής ηγεσίας. Βέβαια, όλα αυτά θα συζητηθούν εντός της εβδομάδας σε συσκέψεις που θα γίνουν στον Αρχάγγελο και πολύ σύντομα αναμένεται ότι θα έχουμε και νέες ανακοινώσεις.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, το γεγονός είναι ένα. Ο ΑΠΟΕΛ καταλήγει σε μια νέα για την Κύπρο σχολή ποδοσφαίρου, αυτήν της Ιταλίας, ιδιαίτερα αν αποφασιστεί και η πρόσληψη προπονητή από τη χώρα αυτή.

Και σίγουρα μια αλλαγή σχολής αναμένεται ότι θα φέρει πολλές ανακατατάξεις στον Αρχάγγελο, ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία και στα ταλέντα των ακαδημιών τα οποία έχουν κυριολεκτικά εξαφανιστεί από την ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Το πώς θα δουλέψει η νέα σχολή θα το δούμε στην πράξη, καθώς ό,τι και να πούμε τώρα είναι περιττό…

Νερό στ’ όνομά του…
Στον ΑΠΟΕΛ, μετά τη νίκη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», πίνουν νερό στ’ όνομα του Αλ Τάμαρι. Ο Ιορδανός μεσοεπιθετικός όσο περνά ο καιρός τόσο πιο καλός γίνεται, κι αν συνεχίσει έτσι, τότε σίγουρα δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να αποχαιρετήσει τον ΑΠΟΕΛ και την Κύπρο για να παίξει σε μεγάλη ομάδα της Κεντρικής Ευρώπης. Βέβαια, στον ΑΠΟΕΛ έχουν γνώση τι ακριβώς συμβαίνει και κρατούν προσγειωμένο τον νεαρό που σε αυτό το στάδιο θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός

Άδραξε την ευκαιρία
Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο Γιώργος Κωστής αιφνιδίασε τοποθετώντας τον Σάββα Γκέντζογλου δίπλα στον Καρλάο. Ο Ελλαδίτης παίκτης άδραξε την ευκαιρία, πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και από εδώ και πέρα μάλλον υπολογίζεται κι αυτός για τη θέση αυτή. Όσον αφορά τον Καρλάο, ευτυχώς αυτήν τη φορά δεν φαίνεται να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, οπόταν σε δύο εβδομάδες θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στον αγώνα με την ΑΕΛ.

Πηγή: http://politis.com.cy/article/apoel-pou-tha-ton-vgali-i-nea-scholi


     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.