Πασχαλάκης: «Νιώθω δέος με τη φανέλα του ΠΑΟΚ»! (vid)

paok2-1-1-1-1-1-1Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης συναντήθηκε και μίλησε με μικρά παιδιά, που την Πέμπτη (21/2) γέμισαν την αίθουσα Τύπου της Τούμπας, στα πλαίσια του «PressKids». 

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι. Και τα παιχνίδια απευθύνονται στα παιδιά. Κάθε ηλικίας. Όσο πιο μικρά τόσο καλύτερα, βέβαια. Διότι, τα παιδιά είναι το μέλλον. Η ελπίδα όλων μας για ένα καλύτερο αύριο χωρίς τις παθογένειες του χθες και του σήμερα.

Η αίθουσα Τύπου της Τούμπας γέμισε από μαθητές έκτης δημοτικού που ήθελαν να γνωρίσουν από κοντά τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και να του πάρουν συνέντευξη για χάρη της σχολικής τους εφημερίδας. Να γίνουν Press Kids.

Μαθητές που θαύμασαν τον άνθρωπο και τον αθλητή που είχαν μπροστά τους ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων. Φωτογραφήθηκαν μαζί του, του έκαναν ερωτήσεις και πήραν αυτόγραφο ακόμα κι αν υποστήριζαν άλλη ομάδα. Φίλοι του ποδοσφαίρου που ήθελαν να μάθουν τα μυστικά του, την καθημερινότητά του, το συναίσθημα να μπαίνεις στο γήπεδο και ν’ αγωνίζεσαι μπροστά από τόσο κόσμο».


     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.