Πάτησε Ισραήλ η αποστολή του ΑΠΟΕΛ!

apoel-3-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1Προσγειώθηκε η αποστολή του ΑΠΟΕΛ στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ στην πρωτεύουσα του Ισραήλ. Όπως ενημερώνει ο ΑΠΟΕΛ μέσω ανάρτησης, ακολουθεί οδικό ταξίδι γύρω στην ανάμιση ώρα για την πόλη που εδρεύει η Χάποελ Μπερ Σεβά.

Για τους γαλαζοκίτρινους μόνο η ομάδα θα πάει στην πόλη Μπερ Σέβα άμεσα. Εκεί οι γαλαζοκίτρινοι θα καταλύσουν και ο Μπρούνο Μπαλταζάρ θα καταστρώσει τα σχέδια του για τον πρώτο αγώνα.

Ο κόσμος (40 περίπου άτομα) και οι δημοσιογράφοι που ακολούθησαν την αποστολή θα μείνουν στο Τελ Αβίβ και στις 16:30 θα ξεκινήσουν για την Μπερ Σέβα.

Ο αγώνας του ΑΠΟΕΛ με την Χάποελ Μπερ Σεβά θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Cytavision και ραδιοφωνικά από τον ΣΠΟΡ FM 95,0. Την ευθύνη της ραδιοφωνικής περιγραφής θα έχει ο απεσταλμένος του σταθμού μας στο Ισραήλ, Γιώργος Παττίχης.

Η αποστολή με τους 22 εκλεκτούς του Πορτογάλου κόουτς:

Waterman (GK), Romo (GK), Michael (GK), Milanov, Nsue, Vouros, Alexandrou, Caju, Ioannou, Merkis, Carlão, Tavares, Morais, Souza, Artymatas, Gkentsoglou, Efrem, Tamari, Sallai, Zahid, De Vincenti, Dellatorre.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων και των διασκέψεων:

17:30 Δημοσιογραφική διάσκεψη Χάποελ Μπερ Σεβά

18:00 Προπόνηση Χάποελ Μπερ Σεβά

19:15 Δημοσιογραφική διάσκεψη ΑΠΟΕΛ

20:00 Προπόνηση ΑΠΟΕΛ

Αναλυτικά:

 Το αεροπλάνο της αποστολής μόλις έχει αφιχθεί στο αεροδρόμιο του Tel Aviv. Ακολουθεί οδικό ταξίδι 1,5 ώρας για την πόλη της Be’er Sheva.

     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.