Ο ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ της ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ μας στο ΣΤΟΙΧΗΜΑ!

Το σημαντικότερο στο ΣΤΟΙΧΗΜΑ αγαπητοί φίλοι ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ μας είναι να ξεκαθαρίσουμε στο μυαλό μας τις ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ του και αυτές είναι μόλις δύο (2). Η πρώτη στη σειρά ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΔΙΧΩΣ ΧΑΣΟΥΡΑ, δηλαδή δίχως να βάζουμε λεφτά από την.. «τσέπη» μας. Η αμέσως επόμενη δεύτερη ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΕΡΔΟΣ, δηλαδή να βάζουμε στην.. «τσέπη» μας όσα περισσότερα μπορούμε τις μέρες που είμαστε εύστοχοι αλλά και ευνοημένοι από την τύχη. Οι δύο (2) αυτές προτεραιότητες είναι ΚΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗ και ΙΧΥΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από το εάν είναι συντηρητικός, χαλαρός ή επιθετικός στο παιχνίδι του, ανάλογα δηλαδή με το.. «βαλάντιο» που διαθέτει ο καθένας μας.

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ

Για να δούμε λοιπόν τι μπορούμε τελικά να κάνουμε ώστε στο τέλος ΕΜΕΙΣ να είμαστε ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΗΤΕΣ.. αυτό δηλαδή που θέλουμε με όλη μας την καρδιά.. να «πονάμε» τους BOOKIES (άλλοτε λιγότερο και άλλοτε περισσότερο λίγη σημασία έχει αφού τελικά χασούρα να μην υπάρχει μετράει). Για να το διασφαλίσουμε όσο μπορούμε αυτό υπάρχει ένας ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ. Ποιος είναι αυτός; ΔΕΝ ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΣΤΑΤΑ– με άλλα λόγια, δεν ποντάρουμε τη μία μέρα 5 ευρώ, την επομένη 50 και την μεθεπόμενη 150 – αλλά ΤΗΡΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ στο παιχνίδι μας ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΜΕ, δίχως να αφήνουμε να μας επηρεάσει ψυχολογικά το εάν πήγαμε ΤΑΜΕΙΟ την προηγουμένη ή όχι, και τελευταίο αλλά ίσως σημαντικότερο.. δεν αφήνουμε ΚΑΜΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟΝΤΑΡΙΣΤΗ – αφού το πότε θα έχουμε επαλήθευση δε το γνωρίζει κανείςαλλιώς αν ήξερε θα.. πούλαγε το σπίτι του να το ποντάρει! Όσοι έχετε πάντα κατά νου τον παραπάνω ΧΡΥΣΟ ΚΑΝΟΝΑ (πρόκειται για εξαιρετικά σίγουρη μέθοδος που τόσο ενδελεχώς εχουμε μελετήσει πεδώ και 16 ολόκληρα χρόνια)  και εφόσον βασίζεστε φυσικά στα δικά μας και μόνο καλοψαγμένα και δουλεμένα προγνωστικά, τότε στο τέλος ΕΣΕΙΣ θα είστε ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΗΤΕΣ!

Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Και τώρα ας περάσουμε στην ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ όλων των παραπάνω βασιζόμενοι στα δικά μας και μόνο καλοψαγμένα και δουλεμένα προγνωστικάΣυνοπτικά λοιπόν να πούμε πως σας παρέχουμε καθημερινά από έξι (6) εώς εννέα (9) TIPS MONO και επιπλέον τρία (3) σούπερ τολμηρά όσο και αποδοτικά από τον Θρυλικό ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑ! Ας περάσουμε όμως τώρα και στην σύντομη ανάλυση τους. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ωστόσο πως (πέρα και ανεξάρτητα από τους ΔΙΚΟΥΣ μας ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΝΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ) μπορείτε να ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ κατά την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ σας τα καλοψαγμένα και δουλεμένα προγνωστικά μας! 

Εώς δύο (2) ΤΡΙΑΔΕΣ. Τον ΑΕΡΑ για τους συντηρητικούς φίλους ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ μας που παίζεται αυτούσιος και όταν επαληθεύεται αποδίδει κατά μέσο όρο – 4 ΦΟΡΕΣ το ποντάρισμα μας. Τη ΦΩΤΙΑ για τους χαλαρούς φίλους ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ μας που παίζεται αυτούσια και όταν επαληθεύεται αποδίδει κατά μέσο όρο – 12 ΦΟΡΕΣ το ποντάρισμα μας (αρκεί να παίζεται και την.. «ασπίδα του όπως συστήνουμε πάντα – για όσους φίλους δεν γνωρίζουν την έννοια της.. «ασπίδας την εξηγούμε αναλυτικά στην τελευταία παράγραφο). Είτε τέλος τον ΘΗΣΑΥΡΟ για τους επιθετικούς φίλους ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ μας που παίζεται αυτούσιος και όταν επαληθεύεται αποδίδει κατά μέσο όρο – 24 ΦΟΡΕΣ το ποντάρισμα μας (αρκεί να παίζεται και την.. «ασπίδα του όπως συστήνουμε πάντα – για όσους φίλους δεν γνωρίζουν την έννοια της.. «ασπίδας την εξηγούμε αναλυτικά στην τελευταία παράγραφο) ενώ όταν παίζεται σε μονά πονταρίσματα και επαληθεύεται ένα μόνο σημείο του αποδίδει κατά μέσο όρο  2.5 ΦΟΡΕΣ το ποντάρισμα μας, ενώ μπορεί να παιχθεί και σε ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3 εάν το επιθυμείτε. Τέλος, όπως προαναφέραμε, υπάρχει και ο «Θρυλικός» ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑΣ, η πλέον τολμηρή όσο και αποδοτική όμως ΤΡΙΑΔΑ μας, αλλά παίζεται σε μονά πονταρίσματα και που όταν επαληθεύεται ένα μόνο TIP του αποδίδει κατά μέσο όρο  3.5 ΦΟΡΕΣ το ποντάρισμα μας (όταν παίζεται αυτούσιος βέβαια και επαληθεύεται αποδίδει κατά μέσο όρο – 80 ΦΟΡΕΣ το ποντάρισμα μας (!) ενώ μπορεί να παιχθεί και σε ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3 εάν το επιθυμείτε).

Και τώρα αντιστοιχίστε μαζί μας. Όσοι.. «κυνηγούν» τον ΑΕΡΑ, με μια επαλήθευση του μόνο παίζουν κατά μέσο όρο – 4 ΜΕΡΕΣ από την.. «τσέπη» των BOOKIES! Όσοι.. «κυνηγούν» την ΦΩΤΙΑ, με μια επαλήθευση της μόνο παίζουν κατά μέσο όρο – 12 ΜΕΡΕΣ από την.. «τσέπη» των BOOKIES! Όσοι.. «κυνηγούν» τον ΘΗΣΑΥΡΟ, με μια επαλήθευση του μόνο παίζουν κατά μέσο όρο 24 ΜΕΡΕΣ από την.. «τσέπη» των BOOKIES! Όσοι.. «κυνηγούν» τέλος (αυτούσιο βέβαια) τον «Θρυλικό» ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑ, με μια επαλήθευση του μόνο τότε παίζουν κατά μέσο όρο – 80 ΜΕΡΕΣ από την.. «τσέπη» των BOOKIES!

Εώς τρεις (3) ΔΥΑΔΕΣ (οι οποίες είναι καθαρά υποσύνολα των παραπάνω ΤΡΙΑΔΩΝ και όχι επιπλεόν προγνωστικά)! Το ΒΑΣΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ για τους συντηρητικούς φίλους ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ μας που παίζεται αυτούσιο και όταν επαληθεύεται αποδίδει  κατά μέσο όρο 3 ΦΟΡΕΣ το ποντάρισμα μας. Το ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟ για τους χαλαρούς φίλους ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ μας που παίζεται αυτούσιο και όταν επαληθεύεται αποδίδει  κατά μέσο όρο 4 ΦΟΡΕΣ το ποντάρισμα μας. Είτε τέλος την ΟΥΤΟΠΙΑ για τους επιθετικούς φίλους ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ μας που παίζεται αυτούσια και όταν επαληθεύεται αποδίδει  κατά μέσο όρο 7 ΦΟΡΕΣ το ποντάρισμα μας.

Και τώρα αντιστοιχίστε μαζί μας. Όσοι.. «κυνηγούν» το ΒΑΣΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ, με μια επαλήθευση του μόνο παίζουν κατά μέσο όρο – 3 ΜΕΡΕΣ από την.. «τσέπη» των BOOKIES! Όσοι.. «κυνηγούν» το ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟ, με μια επαλήθευση του μόνο παίζουν κατά μέσο όρο – 4 ΜΕΡΕΣ από την.. «τσέπη» των BOOKIES!  Όσοι.. «κυνηγούν» τέλος την ΟΥΤΟΠΙΑ, με μια επαλήθευση της μόνο παίζουν κατά μέσο όρο – 7 ΜΕΡΕΣ από την.. «τσέπη» των BOOKIES!

Εώς τρεις (3ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣ (οι οποίες είναι καθαρά υποσύνολα των παραπάνω ΔΥΑΔΩΝ και όχι επιπλεόν προγνωστικά)! Το ΜΠΕΤΟ για τους συντηρητικούς φίλους ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ μας που παίζεται αυτούσιο και όταν επαληθεύεται αποδίδει  κατά μέσο όρο 1.5 ΦΟΡΕΣ το ποντάρισμα μας. Το ΔΙΑΜΑΝΤΙ για τους χαλαρούς φίλους ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ μας που παίζεται αυτούσιο και όταν επαληθεύεται αποδίδει  κατά μέσο όρο 2 ΦΟΡΕΣ το ποντάρισμα μας. Είτε τέλος το ΚΑΝΟΝΙ για τους επιθετικούς φίλους ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ μας που παίζεται αυτούσιο και όταν επαληθεύεται αποδίδει  κατά μέσο όρο 2.5 ΦΟΡΕΣ το ποντάρισμα μας.

Και τώρα αντιστοιχίστε μαζί μας. Όσοι.. «κυνηγούν» το ΜΠΕΤΟ, με μια επαλήθευση του μόνο παίζουν κατά μέσο όρο – 1.5 ΜΕΡΕΣ από την.. «τσέπη» των BOOKIES! Όσοι.. «κυνηγούν» το ΔΙΑΜΑΝΤΙ, με μια επαλήθευση του μόνο παίζουν κατά μέσο όρο – 2 ΜΕΡΕΣ από την.. «τσέπη» των BOOKIES! Όσοι.. «κυνηγούν» τέλος το ΚΑΝΟΝΙ, με μια επαλήθευση του μόνο παίζουν κατά μέσο όρο – 2.5 ΜΕΡΕΣ από την.. «τσέπη» των BOOKIES!

Εδώ τελείωσε η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ και σας υπενθυμίζουμε βασιζόμενοι στα δικά μας και μόνο καλοψαγμένα και δουλεμένα προγνωστικά! Και τώρα πείτε μας αγαπητοί φίλοι ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ, και τηρουμένου πάντα του ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΝΟΝΑ, (τον επαναλαμβάνουμε πολύ γρήγοραΔΕΝ ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΣΤΑΤΑ– με άλλα λόγια, δεν ποντάρουμε τη μία μέρα 5 ευρώ, την επομένη 50 και την μεθεπόμενη 150 – αλλά ΤΗΡΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ στο παιχνίδι μας ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΜΕ, δίχως να αφήνουμε να μας επηρεάσει ψυχολογικά το εάν πήγαμε ΤΑΜΕΙΟ την προηγουμένη ή όχι, και τελευταίο αλλά ίσως σημαντικότερο.. δεν αφήνουμε  ΚΑΜΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟΝΤΑΡΙΣΤΗ – αφού το πότε θα έχουμε επαλήθευση δε το γνωρίζει κανείς – αλλιώς αν ήξερε θα.. πούλαγε το σπίτι του να το ποντάρει) με τα ΤΑΜΕΙΑ που σας πάμε κάθε μήνα βγάζετε λεφτά από την.. «τσέπη» σας ή στη χειρότερη μένετε στα λεφτά σας, αν δεν βάλετε τελικά ΚΕΡΔΗ στη.. «τσέπη» σας όπως συμβαίνει τελικά τους περισσοτερους μήνες εδώ – οι ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΛΩΝ καθώς και οι ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ της  ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑΣ αναλυτικά ΑΝΑ ΜΗΝΑ πατώντας ακριβώς ΕΔΩ)! Η εξαιρετικά σίγουρη αυτή μέθοδος, που τόσο ενδελεχώς εχουμε μελετήσει πεδώ και 16 ολόκληρα χρόνια και τόσο αναλυτικά σας παρουσιάσαμε, θέλει υπομονή γιατί να θυμάστε πάντα πως στο τέλος (κάθε μήνα) ξυρίζουν τον γαμπρό! Αυτά είχαμε να σας πούμε.. «μπέσα για μπέσα» (μόνο έτσι μας αρέσει να μιλάμε) με αίσθημα ευθύνης απέναντι σας δίχως να υποβαθμίζουμε την νοημοσύνη σας και αποφεύγοντας οποιασδήποτε μορφής εξαπάτηση! Τα παραπάνω θα παραμείνουν ΜΟΝΙΜΑ ΕΔΩ για όσους.. «χάνουν το κουράγιο τους» προκειμένουν να το ΑΝΑΚΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ξαναδιαβάζοντας τα!

ΤΡΕΙΣ (3) ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ

Εδώ όμως θα κάνουμε τις ΤΡΕΙΣ (3) ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ μας:

Σας ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ από 6 εώς 9 μόνο TIPS στο ΣΥΝΟΛΟ, αφού ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ και.. ξεσκαρτάρουμε το ΠΑΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.. που σημαίνει ότι οι ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣ και οι ΔΥΑΔΕΣ μας είναι ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΟΣΥΝΟΛΑ των ΤΡΙΑΔΩΝ μας!

Τα 3 προτεινόμενα TIPS της ΤΡΙΑΔΑΣ μας ΘΗΣΑΥΡΟΣ σας συστήνουμε πρωτίστως να παίζονται σε ΤΡΙΑΔΑ με ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ 2-3 (αφού έτσι πολύ δύσκολα δε θα βγάλετε κέρδος στο τέλος δεδομένου ότι σπάνια δεν περνάνε τουλάχιστον τα 2 από τα 3 TIPS της) ενώ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΡΙΣΚΟ τότε ας τα παίζεται σε ΓΝΗΣΙΑ ΤΡΙΑΔΑ!

Τα άκρως επιθετικά προτεινόμενα TIPS της Θρυλικής Στήλης (δηλαδή του ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑ του Καστελλιώτη) σας συστήνουμε αυστηρά να παίζονται πρωτίστως ΜΟΝΑ και κατόπιν όπως εσείς επιθυμείτε (σε ΓΝΗΣΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ή σε ΤΡΙΑΔΑ με ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ). Όσοι μάλιστα αρέσκονται ιδιαιτέρως στο.. «επιθετικό κυνήγι» του, πιστεύουν στην μακρόχρονη εμπειρία του ακολουθώντας τον με πίστη και παράλληλα είναι λάτρεις του.. «ζωντανού παιχνιδιού» (LIVE), δεν έχουν απλά παρά να ρισκάρουν ελάχιστα.. «ψιλά» (αυτή θα είναι πάντα τουλάχιστον η δική μας σύσταση και ποτέ παραπάνω) στις ανατροπές/διορθώσεις των αρχικών προτάσεων του κατά την διάρκεια του LIVE.. και τότε θα μας θυμηθούν! Διότι έτσι παίζουν το LIVE οι έξυπνοι.. «κυνηγοί», ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ /ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ και εκ των προτέρων πανέτοιμοι ναεκμεταλλευθούν την ευκαιρία που θα δοθεί κι όχι φυσικά παίζοντας άναρχες.. «μπαλωθιές» στο γάμο του Καραγκιόζη κι αν τους κάτσει τους έκατσε..

Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ

Ας εξηγήσουμε όμως πολύ γρήγορα στο σημείο αυτό την έννοια της.. «ασπίδας» που αναφέρουμε συχνά και ορισμένοι δεν έχουν ακόμα καταλάβει. Οι φίλοι λοιπόν που παίζουν την ΤΡΙΑΔΑ της ΦΩΤΙΑΣ ας παίζουν με το ίδιο ποσό και την ΔΥΑΔΑ του ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟΥ, ενώ οι φίλοι που  παίζουν την ΤΡΙΑΔΑ του ΘΗΣΑΥΡΟΥ ας παίζουν με το ίδιο ποσό και την ΔΥΑΔΑ του ΟΥΤΟΠΙΑΣ για να είναι έτσι ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ και με το παραπάνω! Ένα απλό παράδειγμα:

Η ΤΡΙΑΔΑ της ΦΩΤΙΑΣ (όπως προαναφέραμε αναλυτικά) δίνει συνήθως απόδοση 8.00 ενώ η  ΔΥΑΔΑ του ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟΥ (όπως προαναφέραμε αναλυτικά) δίνει συνήθως απόδοση 4.00.. Αν ρίξετε 5 ΕΥΡΩ ας πούμε στη ΦΩΤΙΑ και άλλα τόσα στο ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟ τότε αν κάτσει η ΤΡΙΑΔΑ παίρνεται συνολικά 60 ΕΥΡΩ (40 από την ΤΡΙΑΔΑ και 20 από την ΔΥΑΔΑ), ενώ αν δε κάτσει η ΤΡΙΑΔΑ αλλά κάτσει η ΔΥΑΔΑ τότε παίρνεται 20 ΕΥΡΩ ενώ έχετε ξοδέψει συνολικά μόλις 10 ΕΥΡΩ (από 5 σε ΤΡΙΑΔΑ και ΔΥΑΔΑ).. που θα πει και πάλι θα έχετε βάλει στη τσέπη τα.. 2ΠΛΑΣΙΑ από όσα παίξατε συνολικά, εξού και η ενεργοποίηση της «ασπίδας»!

Η ΤΡΙΑΔΑ του ΘΗΣΑΥΡΟΥ  (όπως προαναφέραμε αναλυτικά) δίνει συνήθως απόδοση 18.00 ενώ η  ΔΥΑΔΑ της ΟΥΤΟΠΙΑΣ (όπως προαναφέραμε αναλυτικά) δίνει συνήθως απόδοση 7.00.. Αν ρίξετε 5 ΕΥΡΩ ας πούμε στον ΘΗΣΑΥΡΟ και άλλα τόσα στην ΟΥΤΟΠΙΑ τότε αν κάτσει η ΤΡΙΑΔΑ παίρνεται συνολικά 125 ΕΥΡΩ (90 από την ΤΡΙΑΔΑ και 35 από την ΔΥΑΔΑ), ενώ αν δε κάτσει η ΤΡΙΑΔΑ αλλά κάτσει η ΔΥΑΔΑ τότε παίρνεται 35 ΕΥΡΩ ενώ έχετε ξοδέψει συνολικά μόλις 10 ΕΥΡΩ (από 5 σε ΤΡΙΑΔΑ και ΔΥΑΔΑ).. που θα πει και πάλι θα έχετε βάλει στη τσέπη παραπάνω  από τα.. 3ΠΛΑΣΙΑ από όσα παίξατε συνολικά, εξού και η ενεργοποίηση της «ασπίδας»!

Υπεραπλουστευμένα κατανοητό το παράδειγμα μας και ελπίζουμε να το καταλάβατε ΟΛΟΙ!

Ίσως σας κουράσαμε λίγο αλλά πιστέψτε μας, ΜΟΝΟ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΛΥΣΗ, η οποία είναι φυσικά βασισμένη στα δικά μας και μόνο καλοψαγμένα και δουλεμένα προγνωστικά, στο τέλος ΕΣΕΙΣ θα είστε ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΗΤΕΣ.. αυτό δηλαδή που θέλουμε με όλη μας τη καρδιά.. να «πονάμε» τους BOOKIES (άλλοτε λιγότερο και άλλοτε περισσότερο λίγη σημασία έχει αφού τελικά χασούρα να μην υπάρχει μετράει)!

Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.