Ομόνοια: Πρόκληση για τους παίκτες!

omonoiaΑπέναντι στον ΑΠΟΕΛ πριν από δύο εβδομάδες οι παίκτες της Ομόνοιας έβγαλαν διάθεση και πάθος θέλοντας να βάλουν τέλος σε ένα ντροπιαστικό σερί. Το έκαναν εν μέρει, αφού ναι μεν σταμάτησαν το νικηφόρο σερί 13 αγώνων του αντιπάλου σε βάρος τους, αλλά δεν μπόρεσαν να τον νικήσουν για 26ο παιχνίδι. Φυσικά οι περισσότεροι παίκτες δεν ήταν στους άλλους αγώνες, άλλα είχαν το είχαν εις γνώσιν τους.

Και με τον Απόλλωνα ισχύουν λίγο – πολύ τα ίδια. Και απέναντι στους κυανόλευκους η προϊστορία των τελευταίων χρόνων είναι κακή. Φέτος μάλιστα έχασαν τέσσερις φορές και έφεραν μία ισοπαλία (βρέθηκαν αντιμέτωποι και στο κύπελλο), ενώ ο αντίπαλος στο ΓΣΠ της έχει πάρει τον αέρα. Συνήθως την τελευταία τετραετία αδυνατούν, όχι μόνο να τον νικήσουν, αλλά και να πάρουν έστω και βαθμό.
Παρόλο που δεν υπάρχει το βαθμολογικό κίνητρο, στόχος για την Ομόνοια στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι είναι το… σβήσιμο κάποιων αρνητικών ρεκόρ και η έναρξη των δικών της καλών ρεκόρ. Είναι μία πρόκληση για τους ίδιους τους παίκτες να αποδείξουν πως μπορούν να κοντράρουν οποιαδήποτε ομάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Αναστασίου αντιμετωπίζει και πάλι πολλά προβλήματα. Λίγο – πολύ είναι τα ίδια με την προηγούμενη αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζονται οι Χριστοφή, Κατελάρης, Τζιωνής και Λόρα, ενώ θεωρείται δύσκολο να βρεθούν στην αποστολή οι Πρτσε και Ζίβετς. Όσον αφορά τις επιλογές του στην ενδεκάδα, ίσως διαφοροποιηθούν κάπως. Για παράδειγμα, ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ πιθανόν να βρεθεί στην ενδεκάδα μετά από αρκετό καιρό (13 Ιανουαρίου η τελευταία) αντί του Νταβίντ Ραμίρες.

Φιλοξενεί την «Ηλιαχτίδα»
Την «Ηλιαχτίδα» θα φιλοξενήσει η Ομόνοια την Κυριακή στο θεωρείο 24 του σταδίου ΓΣΠ στον αγώνα με τον Απόλλωνα, ενέργεια που εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς. Η «Ηλιαχτίδα» ιδρύθηκε το 1999 από γονείς και φίλους ατόμων με ειδικές ανάγκες άνω των 18 ετών και είναι εγγεγραμμένη ως αγαθοεργό κέντρο. Στόχος του κέντρου είναι η συντονισμένη ανάπτυξη των δυνατοτήτων του ατόμου στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό και η δημιουργία ευκαιριών για μια ποιοτικά καλύτερη ζωή κοντά στους συνανθρώπους του. Μέσα από τα διάφορα εκπαιδευτικά, ψυχαγωγικά και άλλα προγράμματα, τα άτομα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και να προετοιμαστούν για τη μεγαλύτερη δυνατή ανεξαρτητοποίησή τους.


     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.