Ομόνοια: Ο προβληματισμός για μετακόμιση στο Μακάρειο!

omonoiaΜε συγκρατημένη αισιοδοξία, αλλά και διάχυτο προβληματισμό υποδέχθηκαν στις τάξεις της Ομόνοιας την απάντηση του ΚΟΑ σχετικά με το αίτημα για παραχώρηση του Μακαρείου σταδίου.

Μπορεί μετά από προσμονή αρκετών μηνών να κάμθηκαν τελικά οι όποιες αμφιβολίες και ενστάσεις υπήρχαν από πλευράς Οργανισμού, αλλά οι προϋποθέσεις που τέθηκαν για τη χρησιμοποίηση του σταδίου από το «τριφύλλι» στη νέα αγωνιστική περίοδο πιθανότατα να αποτελέσει τροχοπέδη στα σχέδια των πρασίνων.

Η καταληκτική αναφορά στην ανακοίνωση του ΚΟΑ περί ικανοποίησης των επισημάνσεων που θέτει ή θα θέσει η Αστυνομία για διεξαγωγή παιχνιδιών στο Μακάρειο κάθε άλλο ήσσονος σημασίας είναι γι’ αυτό ακριβώς το λόγο οδηγεί τη διοίκηση της Ομόνοιας σε έκτακτη συνεδρία για να μελετηθούν τα δεδομένα προσωρινής μετακόμισης της ομάδας.

Φυσικά η καταφατική απάντηση του ΚΟΑ έχει άμεση αθλητική προέκταση, καθώς είναι άρρηκτα συνδεδεμένη και με άλλες ομάδες που χρησιμοποιούν ως έδρα το συγκεκριμένο στάδιο (Ολυμπιακός, Δόξα, Διγενής Μόρφου, Εθνικός Άσσιας), αλλά οι επίπρόσθετες προϋποθέσεις (ασφάλεια, αστυνόμευση κτλ) που τέθηκαν αυτόματα αυξάνουν και το οικονομικό κόστος που πιθανό να επωμιστεί η διοίκηση Σταύρου Παπασταύρου.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το οικονομικό βάρος για τα βελτιωτικά έργα θα είναι πολύ μεγάλο με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν και ίσως ασύμφορο για την Oμόνοια, λόγω του αριθμού φιλάθλων που την ακολουθεί, με το ενδεχόμενο να υπάρξει νέο αδιέξοδο στο θέμα να είναι ορατό.

Επιπλέον, τα χρονικά περιθώρια, καθιστούν αντικειμενικά δύσκολο το όλο εγχείρημα των πρασίνων και ίσως είναι μια σημαντική παράμετρος που θα τεθεί επί τάπητος στην έκτακτη συνεδρία.


     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.