ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Μετά από ερωτήσεις πολλών φίλων για το αν υπάρχει κάποια πιθανότητα να είναι αληθινά αυτά που υπόσχονται για ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ κάποιοι στο FACEBOOK, κάναμε μια απλή έρευνα προσιτή για ΟΛΟΥΣ. Συνήθως αυτοί που σας υπόσχονται πως μπορούν να σας πληροφορήσουν με.. «σίγουρα» ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, σας στέλνουν κάποιες φωτογραφίες με κερδισμένα δελτία ή τα έχουν αναρτημένα στην σελίδα τους στο FACEBOOK για να μπορούν να τις βλέπουν όλοι. Στην σημερινή εποχή αντιλαμβάνεται πλέον ο καθένας ότι δεν υπάρχει καμιά δυσκολία στο να φτιάξει κάποιος μια φωτογραφία στο PHOTOSHOP όπως ακριβώς θέλει αυτός. Αν σας αρέσει το ΣΤΟΙΧΗΜΑ είναι πολύ πιθανό να έχετε και φίλους που ασχολούνται με το συγκεκριμένο σπορ. Ρωτήστε λοιπόν τους φίλους σας – γνωστούς αν ποτέ έχουν αγοράσει κάποιο στημένο παιχνίδι το οποίο και να βγήκε. Είναι 100% ΣΙΓΟΥΡΟ ότι θα σας απαντήσουν όλοι αρνητικά γιατί πολύ απλά αυτοί που δίνουν τα.. «στημένα» είναι απατεώνες και τίποτα περισσότερο. Δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα στις εκατό, κάποιους από αυτούς να γνωρίζει αν κάποιο παιχνίδι είναι στημένο ή όχι.

Αν ΕΣΥ που διαβάζεις το συγκεκριμένο άρθρο, μάθαινες από κάποιον παράγοντα ή διαιτητή ή παίκτη ότι ένας αγώνας είναι στημένος, τι θα έκανες; Θεωρείτε φυσιολογικό να ξέρεις ότι σίγουρα ένα παιχνίδι είναι στημένο και αυτό που θα κάνεις είναι να πουλήσεις την πληροφορία στο facebook πχ για 50 ευρώ έκαστος; Προσωπικά θα παίζαμε ότι είχαμε και δεν είχαμε στον συγκεκριμένο αγώνα και το μόνο που δεν θα μας ενδιέφερε είναι να.. «πουλήσουμε» το στημένο παιχνίδι. Άφήστε κιόλας που με το που θα κάνεις την ανάρτηση υπάρχει και ο κίνδυνος να σε μπουζουριάσει (δικαίως) η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.

Ένας ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ για να σας.. «πείσει» αυτός που ισχυρίζεται πως έχει ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, είναι να σας δώσει το πρώτο παιχνίδι δωρεάν και να πληρώσετε το δεύτερο το οποίο θα είναι και σε μεγαλύτερη απόδοση. Μην πέσετε στην παγίδα ακόμα και αν το πρώτο παιχνίδι που σας έδωσε βγήκε αληθινό. Το κόλπο είναι παλιό αλλά πολύ αποδοτικό για τον κόσμο που διψάει να μάθει κρυφές πληροφορίες με απώτερο σκοπό το εύκολο κέρδος.

Ας πούμε ότι ο αγώνας που θα σας στείλει πληροφορίες είναι το ΡΕΑΛΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ. Στέλνει λοιπόν σε 10 άτομα μήνυμα να παίξουν ΑΣΣΟ, σε 10 άλλα άτομα να παίξουν την ΙΣΟΠΑΛΙΑ και σε 10 άλλα άτομα να παίξουν το ΔΙΠΛΟ. Τους 20 που έχασαν το σημείο συνήθως τους μπλοκάρει και σβήνει τις συνομιλίες. Οι υπόλοιποι 10 που έχουν το σωστό σημείο είναι οι υποψήφιοι.. «πελάτες» οι οποίοι εννοείτε ότι θα γράψουν θετικά σχόλια για τον συγκεκριμένο τυπο στις συνομιλίες τους. Σε αυτούς λοιπόν τους 10 ζητάει πχ από 50 ΕΥΡΩ στον καθένα για να τους πει το δεύτερο σημείο που θα έχει και μεγαλύτερη απόδοση. Λογικά οι 9 από τους 10 είναι διατεθειμένοι να τα πληρώσουν. Κατόπιν ο συγκεκριμένος.. «απατεώνας» διαγράφει την σελίδα και φτιάχνει μια άλλη με διαφορετικό όνομα και ψάχνει τους επόμενους υποψήφιους πελάτες..

Αναφέραμε ένα παράδειγμα με 30 άτομα. Αναλογιστείτε πως αυτό μπορεί να γίνεται σε 300 άτομα ή ακόμα και 3000 καθώς αυτοί οι τύποι έχουν εισχωρήσει στις περισσότερες ομάδες του FACEBOOK όπου υπάρχει κόσμος που συζητάει για το στοίχημα και μπορούν άνετα να διαλέξουν τα υποψηφία θύματα. Ασχολούμαστε με το ΣΤΟΙΧΗΜΑ τα τελευταία 19 χρόνια και αυτό που μπορούμε να σας πούμε με βεβαιότητα είναι πως το ΣΤΟΙΧΗΜΑ είναι ένα χόμπι και όχι τρόπος επιβίωσης. Αν έχετε την εντύπωση ότι μπορείτε να ζείτε από τα κέρδη του στοιχήματος, σας διαβεβαιούμε πως κάνετε λάθος. Για να καταφέρει κάποιος να μην έχει απώλειες σε βάθος χρόνου, θα πρέπει να ξοδέψει αρκετές ώρες σε μελέτη και σίγουρα να ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πλάνο (σύστημα). Ο γνωστός σας ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ μας (πατήστε ακριβώς εδώ).

Άλλωστε, αν υπήρχε αληθινή πληροφόρηση για ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, καθημερινά θα αγοράζαμε κι εμείς ένα σημείο και θα το αναρτούσαμε στο site για να το παίζουμε όλοι και έτσι να αυξάνουμε σταθερά και αλματωδώς τις ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ μας. Δεν θα χρειαζόταν να ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ και να ΜΕΛΕΤΑΜΕ ΚΟΠΙΑΣΤΙΚΑ να βρούμε άλλα σημεία. Ένα σίγουρο σημείο την ημέρα θα ήταν υπέρ αρκετό. Τέλος αν κάποιος σας στείλει μήνυμα στο FACEBOOK και σας ρωτήσει αν θέλετε να αγοράσετε ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι η ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ στην ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ και αυτή ξέρει καλά την δουλειά της. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε βοηθήσει και κάποιους άλλους συνανθρώπους μας να μην πέφτουν θύματα αυτών των απατεώνων..

Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.