Νεώτερα προγνωστικά Μουντιάλ

Ενημερωθείτε για τα νεώτερα προγνωστικά Μουντιάλ από τον Καστελλιώτη. Λιγότερες από 10 ημέρες μείνανε μέχρι την επόμενη Πέμπτη 14 Ιουνίου, ημέρα έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τα βλέμματα όλων των φίλων του ποδοσφαίρου είναι πλέον στραμμένα στα γήπεδα της Ρωσίας. Εκεί θα φιλοξενηθούν οι αγώνες της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης παγκοσμίως. Ήρθε η ώρα να σας δώσουμε συγκεκριμένα προγνωστικά για το Μουντιάλ. Ξεκινάμε με τα νεότερα προγνωστικά για το Μουντιάλ που σας τα παρουσιάζουμε σε αυτό το άρθρο. Σε προηγούμενα άρθρα μας μιλήσαμε αναλυτικά για την ιστορία των αγώνων, είδαμε τα στάδια τα οποία θα φιλοξενήσουν τους αγώνες, καθώς και σημαντικές ιστορικές στιγμές  των Παγκοσμίων Κυπέλλων. Τώρα σε αυτό το άρθρο είναι η ώρα να δούμε περισσότερο αναλυτικά τις 32 ομάδες οι οποίες μετέχουν στους οκτώ ομίλους της διοργάνωσης. Να δούμε τα νεώτερα προγνωστικά για το Μουντιάλ και να μιλήσουμε περισσότερο στοιχηματικά για τις ομάδες οι οποίες φαίνεται ότι θα τραβήξουν το ενδιαφέρον με την απόδοσή τους. Γιατί μπορεί να είμαστε φίλαθλοι και να αγαπάμε το ποδόσφαιρο αλλά τώρα είναι η ώρα να δούμε περισσότερο αναλυτικά πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση λίγο πριν ξεκινήσουν οι αγώνες, έτσι ώστε να μπορέσουμε να βρούμε τις κατάλληλες ευκαιρίες για στοιχηματισμό.

Δωρεάν προγνωστικά ποδοσφαίρου

Οι φίλοι που δεν μας γνωρίζουν έχουν τη δυνατότητα να κατανοήσουν για να καταλάβουν την ποιότητα των προγνωστικών μας μέσα από τα δωρεάν προγνωστικά ποδοσφαίρου. Μέσα από αυτή τη στήλη δεν με προγνωστικά ποδοσφαίρου για όσους δεν έχουν γραφτεί ως συνδρομητές μας. Καθημερινά οι συνδρομητές μας λαμβάνουν τρεις προβλέψεις ενώ όσοι δεν είναι συνδρομητές μας λαμβάνουνε μία πρόβλεψη στα δωρεάν προγνωστικά ποδοσφαίρου. Και βέβαια πρόκειται για μία πραγματική πρόβλεψη. Πρόκειται για εξαιρετικά στοχευμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου. Στο κομμάτι με τα δωρεάν προγνωστικά ποδοσφαίρου δεν κάνουμε εκπτώσεις την πιθανότητα επιτυχίας. Είναι η ίδια πρόβλεψη με αυτή που λαμβάνουν και συνδρομητές μας μόνο που δεν είναι τρεις συμβουλές ημερησίως Αλλά μόνο μία. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα δωρεάν προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Οι όμιλοι του Μουντιάλ

Ας δούμε τώρα τις ομάδες οι οποίες μετέχουν σε κάθε όμιλο ξεχωριστά και νομίζω πως είναι η κατάλληλη στιγμή να δούμε μαζί κάποιες από τις προβλέψεις μας για το στοίχημα.

1ος όμιλος

Στον 1ο όμιλο μετέχει η διοργανώτρια χώρα η Ρωσία, η Ουρουγουάη,η Σαουδική Αραβία και η Αίγυπτος. Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ρωσία αν και είναι η χώρα που διοργανώνει τους αγώνες δεν “φοβίζει” τους αντιπάλους της με την απόδοσή της κάτι που κάνει τον όμιλο να φαίνεται αρκετά ανοιχτός. Η ομάδα της Ουρουγουάης δείχνει να έχει ένα προβάδισμα σε αυτόν τον όμιλο και αν δείξει την ανάλογη σοβαρότητα αναμένεται να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου, ένα ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.10 . Στον όμιλο μετέχουν επίσης οι ομάδες της Αιγύπτου και της Σαουδικής Αραβίας. Έτσι ο όμιλος φαίνεται αρκετά ανοιχτός ανάλογα και με την κατάσταση στην οποία θα εμφανιστούν οι ομάδες.

2ος όμιλος

Στον 2ο όμιλο μετέχουν οι ομάδες της Πορτογαλίας, της Ισπανίας,του Μαρόκου και του Ιράν. Εδώ τα φαβορί είναι ξεκάθαρα και αναφερόμαστε Βεβαίως στην ομάδα της Πορτογαλίας και της Ισπανίας. Είναι δύο ομάδες πολύ έμπειρες σε διεθνείς να διοργανώσεις και θα δώσουν μεγάλη μάχη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Αν και φαίνεται αρχικά δύσκολο για την ομάδα της Πορτογαλίας να κατακτήσει την πρώτη θέση πρέπει εδώ να πούμε ότι ο Φερνάντο Σάντος,ο γνωστός σε όλους μας προπονητής,έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία ομάδα η οποία είναι καλοδουλεμένη ξέρει τι θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο,αλλά και πώς θα καταφέρει να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Η περίπτωση να τερματίσει η Πορτογαλία στην κορυφή του ομίλου είναι λοιπόν μία πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή και την βρίσκουμε μάλιστα στο ελκυστικό 3.15.

3ος όμιλος

Στον τρίτο όμιλο μετέχουν η Γαλλία, η Αυστραλία,το Περού και η Δανία. Εδώ το φαβορί είναι ξεκάθαρο μιας και η Γαλλία διαθέτει ποιότητα,ποδοσφαιριστές που διακρίνονται σε πολύ σπουδαία πρωταθλήματα παγκοσμίως και την ανάλογη εμπειρία. Αν η Γαλλία δείξει σοβαρότητα και παρουσιάσει το γνωστό της πρόσωπο δεν αναμένεται να συναντήσει δυσκολίες για την πρόκρισή της και το ενδεχόμενο να φτάσει πολύ ψηλά στη διοργάνωση φαντάζει πολύ πιθανό. Εδώ σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε ότι η ενδεχόμενη κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα της Γαλλίας προσφέρεται στην πολύ ελκυστική απόδοση του 7.50 κι αυτό είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή για τους παίκτες του στοιχήματος. Άλλη  μία πολύ καλή ευκαιρία για στοιχηματισμό αποτελεί η περίπτωση του Αντουάν Γκριζμάν. Ο Antoine Griezmann προέρχεται από μία πολύ καλή χρονιά με την Ατλέτικο Μαδρίτης, είναι ο ηγέτης της ομάδας της Γαλλίας και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο τελευταίο Euro του 2016 είχε αναδειχθεί σε πρώτο σκόρερ. Είναι λογικό λοιπόν ότι ο ο Griezmann αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην κορυφή της επίθεσης των Γάλλων και να δώσει στον Ντιντιέ Ντεσάμπ όλες εκείνες τις λύσεις που χρειάζεται η ομάδα του. Το ενδεχόμενο να αναδειχθεί σε πρώτο σκόρερ της ομάδας του δίνεται σε απόδοση 2.75.

4ος όμιλος

Στον 4ο όμιλο βρίσκουμε τις ομάδες της Αργεντινής, της Ισλανδίας,της Κροατίας και της Νιγηρίας. Εδώ το φαβορί είναι ξεκάθαρο με την ομάδα της Αργεντινής να έχει το προβάδισμα για την πρόκριση στις επόμενες φάσεις της διοργάνωσης. Μάχη αναμένεται να δοθεί  για τη 2η θέση.

5ος όμιλος

Σε αυτόν τον όμιλο κυριαρχεί η η ομάδα της Βραζιλίας η οποία κυνηγά το έκτο συνολικά Παγκόσμιο Κύπελλο στην ιστορία της. Η ομάδα της Βραζιλίας προφανώς και είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης και το ενδεχόμενο να φτάσει στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης δίνεται σε απόδοση 2.10. Είναι η ομάδα που διαθέτει καταπληκτικούς παίκτες που διακρίνονται στις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου. Ένας από αυτούς είναι και ο διάσημος Νεϊμάρ ο οποίος προέρχεται μεν από τραυματισμό αλλά συμμετείχε στα τελευταία φιλικά της ομάδας του και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Για τους φίλους του στοιχήματος αξίζει να προτείνουμε την περίπτωση ο Νεϊμάρ να βγει πρώτος σκόρερ της Βραζιλίας, αν λάβουμε μάλιστα υπόψη μας ότι εκτελεί όλες τις στημένες φάσεις και τα πέναλτι για λογαριασμό της ομάδας του. Το ενδεχόμενο λοιπόν να βγει ο Νεϊμάρ πρώτος σκόρερ της ομάδας του και το βρίσκουμε σε απόδοση 2.50.

Πρέπει εδώ βέβαια να σημειώσουμε ότι παρόλη την ποιότητα που διαθέτει η Βραζιλία έχουν περάσει 16 χρόνια χωρίς την κατάκτηση κάποιου τροπαίου, κάτι που κάνει μεγαλύτερη τη δίψα των παικτών της για το πολυπόθητο κύπελλο. Ακριβώς αυτό το ενδεχόμενο προσφέρεται σε απόδοση 5.50 και φαντάζει αυτή τη στιγμή μία πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή.

6ος όμιλος

Στον 6ο όμιλο ξεχωρίζει το απόλυτο φαβορί της διοργάνωσης η κάτοχος του τίτλου τα τελευταία χρόνια και το ενδεχόμενο να φτάσει τουλάχιστον ως τα ημιτελικά της διοργάνωσης αξίζει να μπει στις επιλογές μας. Ενδεχόμενο που δίνεται στο 2.10 και φαντάζει ως μία εξαιρετικά καλή επιλογή για τους παίκτες του στοιχήματος. Σε αυτό το σημείο αξίζει να κάνουμε μία ιδιαίτερη αναφορά στον Γερμανό ποδοσφαιριστή Τόμας Μίλερ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ για την ομάδα της Γερμανίας από όλους όσους βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην αποστολή της. Είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει ιδιαίτερη σχέση με το γκολ, αναμένεται ότι θα έχει φανέλα βασικού και διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία για να αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό στην επίθεση των Γερμανών στη διοργάνωση, κάτι που το βρίσκουμε στην εξαιρετική απόδοση του 4.50.

7ος όμιλος

Στον 7ο όμιλο ξεχωρίζει η ομάδα του Βελγίου. Είναι μία ομάδα που διαθέτει ποδοσφαιριστές με εξαιρετικό ταλέντο και στον προκριματικό έκανε εννέα νίκες και μία ισοπαλία σε 10 ματς! Θα έλεγε κανείς ότι έκανε πραγματικό περίπατο. Κι αν θυμηθούμε και τα γκολ; Εβαλε 43 και έφαγε μόλις 6 τέρματα! Ο αντίλογος βέβαια είναι ότι στον όμιλο υπάρχει και η Αγγλία αλλά πιστεύουμε ότι οι παίκτες του Βελγίου εχουν όλα  όσα χρειάζονται για να τερματίσουν στην πρώτη θέση του ομίλου και κάτι το οποίο δίνεται στο 1.90.

Για τους παίκτες του στοιχήματος ιδιαίτερο ενδιαφέρον πιστεύουμε ότι παρουσιάζει η περίπτωση του Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος στράικερ της Τότεναμ είναι ό,τι πιο ποιοτικό διαθέτει η ομάδα της Αγγλίας,είναι ένας μεγαλος παίκτης που φτάνει εύκολα στο γκολ και για αυτό φαίνεται πολύ πιθανό να αναδειχθεί σε πρώτο σκόρερ της ομάδας του ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε στο 2.20.

8ος όμιλος

Στον 8ο όμιλο μετέχουν οι ομάδες της Πολωνίας, της Σενεγάλης, της Κολομβίας και της Ιαπωνίας. Είναι ένας αρκετά ανοιχτός όμιλος όπου αναμένουμε ότι θα δοθούν μεγάλες μάχες για τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στη συνέχεια της διοργάνωσης.

 

Είδαμε λοιπόν από κοντά τα τελευταία νέα για τις 32 ομάδες που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε λίγες ημέρες στα γήπεδα της Ρωσίας στο παγκόσμιο κύπελλο και πιστεύουμε ότι με τις εκτιμήσεις μας θα βοηθήσουμε πολύ τους φίλους του στοιχήματος.

Κέρδος στο στοίχημα

Όλοι επιδιώκουμε να βγάλουμε κέρδος στο στοίχημα. Και όλες οι στοιχηματικές εταιρίες μιλάνε Γενικά και αόριστα για κέρδος στο στοίχημα. Εμείς όμως έχουμε ανεβάσει στο ίντερνετ τα ταμεία προϊστορίας τα οποία αποδεικνύουν πόσο ακριβώς είναι το κέρδος στο στοίχημα που σας υποσχόμαστε. Δεν θα παίρναμε ποτέ στη διαδικασία να μιλήσουμε γενικά και αόριστα για πολύ μεγάλα κέρδη στο στοίχημα. Μας αρέσουν οι απλές καθαρές ξεκάθαρες και προσγειωμένες κουβέντες. Όταν μιλάμε για κέρδη στο στοίχημα εννοούμε ότι στη χειρότερη περίπτωση μετά την παρέλευση επαρκούς χρονικού διαστήματος θα έχετε διπλασιάσει το ποσό που παίζετε. Η παρέλευση επαρκούς χρονικού Διαστήματος σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητο να βγείτε κερδισμένοι από την πρώτη μέρα. Κάποιες οι δραπέτες μας τυχαίνει να πέσουν πάνω σε πολύ καλή περίοδο επιτυχίες και από την πρώτη μέρα να πολλαπλασιάζουν τα χρήματά τους. Εμείς όμως Θέλουμε να είμαστε σωστοί και τίμιοι απέναντί σας και δεν θα σας δώσουμε την πιο αισιόδοξη πρόβλεψη. Θα μιλήσουμε για την πιο απαισιόδοξη πρόβλεψη. Η οποία λέει ότι ακόμα και όλα θα στραβώσουν μετά από κάποια παιχνίδια θα έρθουν οι επιτυχίες. Άρα αν για παράδειγμα συνεχίζετε να παίρνει θα τα προγνωστικά που σας δίνουμε Επί ένα μήνα Τότε είναι βέβαιο ότι στο διάστημα αυτό θα έχετε πάρει πίσω τα χρήματά σας διπλασιασμένα. Να τονίσουμε βέβαια ότι αυτή είναι η χειρότερη περίπτωση όταν μιλάμε για κέρδος στο στοίχημα. Την καλύτερη περίπτωση δεν υπάρχει λόγος να την αναφέρουμε. Πάρα πολλοί συνδρομητές μας επιτυγχάνουν να κερδίσουν και να πάρουν πίσω τα χρήματά τους X 10 x 20 X 30. Σαφώς και υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις αλλά εμείς θα μείνουμε στη χειρότερη περίπτωση. Διότι θέλουμε να είμαστε 100% τιμιοι και σωστοί όταν μιλάμε για κέρδη στο στοίχημα.

Προβλέψεις Στοιχήματος

Εμείς ασχολούμαστε πάρα πολλά χρόνια μόνο με τις προβλέψεις Στοιχήματος. Τώρα με το Μουντιάλ ο κόσμος διψάει για σίγουρες προβλέψεις στοιχήματος και εμείς είμαστε εδώ για να τους παρέχουμε αυτό που θέλουν. Ήδη με το άρθρο που διαβάζεται έχουμε μπει σε πολύ συγκεκριμένες πλέον προβλέψεις στοιχήματος για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου. Όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι συνδρομητές μας είμαστε κορυφαίοι στις προβλέψεις στοιχήματος. Αλλά και όσοι δεν είναι στη Δράμα τες μας μπορούν να το ανακαλύψουν αυτό μέσα από τα ταμεία προϊστορίας που έχουμε στην ιστοσελίδα μας. Και σε αυτό το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου θα είμαστε κοντά σας με τις πιο σίγουρες προβλέψεις Στοιχήματος. Θα απολαύσουμε όλοι μαζί το Μουντιάλ και θα απολαύσουμε και τη χαρά του να πάμε ταμείο μετά το παιχνίδι. Διότι είμαστε ασυναγώνιστοι στις προβλέψεις στοιχήματος.

Προγνωστικά για το Μουντιάλ

Ήδη από τώρα Ξεκινήσαμε να δίνουμε προγνωστικά για το Μουντιάλ. Όταν όμως ξεκινήσουν οι αγώνες θα είμαστε καθημερινά δίπλα σας για να σας προσφέρουμε τα κορυφαία προγνωστικά για το Μουντιάλ. Το ενδιαφέρον για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου είναι τεράστιο και εμείς είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τους φίλους και τους συνδρομητές μας. Μείνετε συντονισμένοι για να βρίσκετε τα καλύτερα προγνωστικά για το Μουντιάλ. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε και το άρθρο μας που παίρνει μία εισαγωγή στα προγνωστικά για το Μουντιάλ.

Ταμείο στο στοίχημα

Όταν λέμε ταμείο στο στοίχημα δεν εννοούμε ότι κάποια στιγμή θα πάτε στο ταμείο με πολλά κέρδη. Εμείς δεν δίνουμε γενικές και αόριστες υποσχέσεις. Η υπόσχεσή μας είναι σαφής και συγκεκριμένη. Όσοι ακολουθείτε τις συμβουλές που δίνουμε για το στοίχημα θα πηγαίνετε να κάνετε ταμείο στο στοίχημα τουλάχιστον μία στις δύο φορές που παίζετε. Δηλαδή τουλάχιστον στο 50% των περιπτώσεων που κάνετε κατάθεση δελτίου θα κάνετε και ταμείο στο στοίχημα. Έχουμε βρει τον τρόπο ώστε να σας οδηγούμε με ασφάλεια στην επιτυχία. Τα 18 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας μας στο χώρο των στοιχημάτων ποδοσφαίρου και οι επιτυχίες που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για το ταμείο στο στοίχημα.


     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.