Νέα Σαλαμίνα: Nα μην είναι φούσκα!

nea_salaminaΗ πορεία της Νέας Σαλαμίνας στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, δημιουργεί περηφάνια στον κόσμο της και μαζί προσδοκίες για ανάλογη συνέχεια και στο μέλλον, άμεσα και μακροπρόθεσμα. Και αυτό είναι κάτι που φαίνεται και μέσα από την προχθεσινή ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της ομάδας. «Εκφράζουμε δημόσια και ξεκάθαρα την πίστη μας προς τους διοικούντες πως θα συνεχίσουν το έργο που οι ίδιοι δημιούργησαν», αναφέρουν σχετικά, δείχνοντας και την εμπιστοσύνη τους προς τη διοίκηση του Θουκή Θουκυδίδη, ο οποίος την Τετάρτη, στη γενική συνέλευση του ερυθρόλευκου συλλόγου, πήρε το πράσινο φως για να συνεχίσει στην προεδρία.

Μπορεί η ανακοίνωση αυτή να εκδόθηκε από τους «Red Rebels», όμως στην ουσία τις ίδιες προσδοκίες για πρωταγωνιστική πορεία και τις επόμενες σεζόν τις έχει και ο υπόλοιπος κόσμος της Νέας Σαλαμίνας. Από τη στιγμή που η ομάδα έδειξε πως διαθέτει τη δυναμική να μπει… σφήνα στην εξάδα και να αφήσει εκτός μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις, οι φίλοι της ελπίζουν πως αυτό δεν έγινε τυχαία και πως θα υπάρχει και η ανάλογη συνέχεια.

Πληρώνει το… τίμημα
Φυσικά, για να μπορέσει η Νέα Σαλαμίνα να συνεχίσει να κερδίζει τις εντυπώσεις θα πρέπει αγωνιστικά να σταθεί στο ίδιο ή ακόμα και σε καλύτερο επίπεδο. Και χωρίς καλούς παίκτες, είναι σχεδόν αδύνατο… Παρελθόν αποτελούν οι Φουστάρ, Γκαρσία, Τιάγκο, Αλβμπόγκε, Βεσελόφσκι και Σικόρσκι, ενώ σε εκκρεμότητα είναι οι περιπτώσεις Τζαΐλσον και Χριστοφόρου. Δυστυχώς για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, το να χάσει ορισμένες από τις κορυφαίες του μονάδες μετά από μια τόσο καλή σεζόν, είναι αναπόφευκτο. Και είναι κάτι που και ο ίδιος ο πρόεδρος του σωματείου το παραδέχθηκε την επομένη της πρόσφατης εκλογικής συνέλευσης, προσθέτοντας πως όσοι φύγουν θα γίνει προσπάθεια να αντικατασταθούν.

     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.