Goggle Ελλάς = Διαπλοκή στο στοίχημα!

Το Kastelliotis.net  υφίσταται μία κατάφωρη παραβίαση των δικαιωμάτων του στον ελεύθερο ανταγωνισμό. Μία τόσο μεγάλη εταιρεία όπως η Google διατυμπανίζει σε όλους τους τόνους ότι προωθεί και ενισχύει τον ελεύθερο ανταγωνισμό. Άλλωστε η μηχανή αναζήτησης της Google είναι να ενισχύει τη σελίδα με το καλύτερο περιεχόμενο. Αυτό Δυστυχώς δεν ισχύει και το διαπιστώνουμε με το χειρότερο τρόπο. Όχι μόνο μας απαγορεύουν τη διαφήμιση μας (για αδιευκρίνιστο λόγο) τη στιγμή που επιτρέπουν σε άλλες νόμιμες σαν και εμάς εταιρίες να διαφημίζονται αλλά επιπλέον μας κατεβάζουν και την android εφαρμογή από το Google Play Store.

Δυστυχώς γι’αυτούς βρήκαμε λύση! Απλά πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την ΕΦΑΡΜΟΓΗ μας για ANDROID ΣΥΣΚΕΥΕΣ.

Γιατί συμβαίνει αυτό

Σαφώς και το στοίχημα έχει μεγάλα κέρδη και κρύβονται από πίσω μεγάλα συμφέροντα. Όμως είναι παράλογο και απαράδεκτο να μας μπλοκάρουν τελείως. Δεν αφήνουν καμία διέξοδο ώστε ο επισκέπτης να φτάσει στην ιστοσελίδα μας. Μας μπλοκάρουν όλα τα μέσα και όλους τους δρόμους που θα οδηγούσε στην ιστοσελίδα μας υποψήφιους συνδρομητές.

Προγνωστικά στοιχήματος επί 20 χρόνια

Αυτό βέβαια είναι μία έμμεση απόδειξη της καταπληκτικής δουλειάς που κάνουμε. Επί δύο δεκαετίες ο Καστελλιώτης είναι κοντά σας και σας δίνει τα καλύτερα προγνωστικά  ώστε να πάτε στο ταμείο και να βγείτε κερδισμένοι. Οι συνδρομητές μας λαμβάνουν ως κέρδος πολύ περισσότερα από όσα δίνουν. Ας έρθει κάποιος να κάνει μία συνδρομή στην ιστοσελίδα μας και μπορούμε να τον διαβεβαιώσουμε ότι θα σε βάθος χρόνου θα αποκομίσει σίγουρο κέρδος. Το πιθανότερο είναι τουλάχιστον να διπλασιάσει τα χρήματά του. Με αυξημένη πιθανότητα να τα πολλαπλασιάσει διότι υπάρχουν παιχνίδια στα οποία παίρνει τα χρήματα του επί 10, 20 , 30 φορές ή ακόμα και περισσότερο. Όλοι οι ανταγωνιστές μας μικροί και μεγάλοι έχουνε πλέον εμπεδώσει και έχουν κατανοήσει ότι ο Καστελλιώτης είναι κορυφαίος στα προγνωστικά στοιχήματος. Ξέρουν ότι φέρνουμε κέρδος τους φίλους και τους συνδρομητές μας. Και αυτό προφανώς κάποιους (ποιους όμως;) ενοχλεί..

Ενοχλούμε τον ανταγωνισμό

Εμείς εδώ και 20 χρόνια έχουμε καταφέρει να στέλνουμε το συνδρομητές μας στο ταμείο. Εμείς βλέπουμε μόνο το συνδρομητή μας κατάματα και κανέναν άλλον. Αυτό ενοχλεί, και ενοχλεί πολύ. Ο ανταγωνισμός δεν μπορεί να χωνέψει ότι υπάρχει μία ελληνική εταιρεία που σέβεται τον συνδρομητή και πάνω από όλα θέλει να δημιουργεί κέρδος και τίποτα περισσότερο. Δεν μπορούν να χωνέψουν ότι δεν είμαστε διαπλεκόμενοι και δεν συνεργαζόμαστε με τα (όποια) μεγάλα συμφέροντα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Είναι δύσκολο να αντέξουν οι ανταγωνιστές ότι ένα μικρό ελληνικό γραφείο καταφέρνει και έχει τόσο μεγάλες επιτυχίες στο στοίχημα και τόσο κερδισμένους συνδρομητές.

Μας χτυπάει η Google

Το απίστευτο στην όλη ιστορία είναι ότι μας χτυπάει ακόμα και η ίδια η Google. Αν διαβάσει κανείς όλες τις μελέτες και όλα τα άρθρα που γράφονται από τη google θα δει ότι πάνω από όλα η Google θέλει να ευνοήσει τον θεμιτό ανταγωνισμό. Θέλει να προσφέρει στον πελάτη της το καλύτερο αποτέλεσμα. Θέλει να ενισχύσει την καλή δουλειά ώστε να προσφέρει στον επισκέπτη που κάνει αναζήτηση τα καταλληλότερο αποτελέσματα για την αναζήτησή του. Δυστυχώς διαπιστώνουμε ότι όλα αυτά είναι μπούρδες. Όλα αυτά είναι βλακείες που λέει η Google για να κοροϊδεύει τον κόσμο. Χωρίς να μας εξηγήσουν το λόγο δεν μας επιτρέπουν να διαφημιστούμε. Επίσης χωρίς να μας εξηγήσουν το λόγο μας μπλοκάρουν την εφαρμογή μας από το Google play store. Ο ανταγωνισμός δεν έχει άλλο τρόπο να μας χτυπήσει και επέλεξε (αν τότε δια μέσω ποιου και περιμένουμε το ονοματεπώνυμο του) να μας χτυπήσει πλαγίως μέσω της Google. Κάθε φίλος και συνδρομητής ή επισκέπτης της ιστοσελίδας μας δεν έχει παρά να αναρωτηθεί πότε ήταν η τελευταία φορά που η διαφήμιση μας μέσω Google έφτασε στο φυλλομετρητή του. Θέλουμε να διαφημιστούμε και δεν μπορούμε διότι μας πολεμάνε παρόλο που είμαστε μία καθ’όλα νομιμότατη Ελληνική και φορολογούμενη (μέχρι τελευταίου ευρώ ως οφείλει έναντι του νόμου) εταιρία και (απλά ας σημειωθεί για την ιστορία και δίχως να μας ενδιαφέρει φυσικά) δίχως.. υπερατλαντικούς ή άλλους  άδηλους τραπεζικούς λογαριασμούς.. Επίσης η εφαρμογή μας έχει κατέβει από το Google play store. Και επέλεξαν να το κάνουν τώρα που είναι καλοκαίρι.

Μας χτυπάνε στη χειρότερη χρονική περίοδο

Ο ανταγωνισμός επέλεξε να με χτυπήσει πλαγίως και ύπουλα τώρα που είναι καλοκαίρι. Η επιλογή της χρονικής περιόδου δεν είναι καθόλου τυχαία. Στηρίζεται σε δύο σημαντικές παραμέτρους. Η πρώτη παράμετρος αφορά τη λήξη των πρωταθλημάτων στις μεγάλες ευρωπαϊκές λίγκες αλλά και το ερχόμενο Μουντιάλ της Ρωσίας που πλησιάζει σε πολύ λίγες μέρες. Οι προβλέψεις μας στις κορυφαίες διοργανώσεις θα στείλουν πολύ κόσμο στο ταμείο και ο ανταγωνισμός φοβάται και θέλει να μας κλείσει το στόμα. Η δεύτερη παράμετρος αφορά τη ζέστη του καλοκαιριού που στέλνει τον κόσμο στις παραλίες. Όταν κάποιος είναι στην παραλία δυσκολεύεται να μπει στον browser του αφού δεν έχει τον υπολογιστή του και θέλει να μπει πιο εύκολα από το κινητό του με την android εφαρμογή μας. Χωρίς καμία ενημέρωση, η Google επέλεξε να μας μπλοκάρει την εφαρμογή μας ειδικά αυτή την περίοδο. Το χειρότερο; Έχει εξαφανιστει κάθε υπεύθυνος να μας το αιτιολογήσει μπεσαλίδισκα και καθαρά αλλά και να μας ενημερώσει πότε θα επανέλθει στον «αέρα» του Google play store του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!

Κατάφορη παραβίαση του θεμιτού ανταγωνισμού

Εάν οι ανταγωνιστές μας ήταν ικανοί θα πρέπει να μας χτυπήσουν με τη δουλειά τους. Αν έκαναν προβλέψεις καλύτερες από τις δικές μας τότε ας πάρουν το μερίδιο της πίτας της αγοράς που τους αναλογεί. Όταν όμως μας κόβουν την εφαρμογή από το Google play store τότε αυτό λέγεται αθέμιτος ανταγωνισμός (ποιος ή ποιοι κρύβονται από πίσω;) και κατάφωρη παραβίαση του θεμιτού ανταγωνισμού. Αθέμιτος ανταγωνισμός είναι επίσης όταν μας μπλοκάρουν τη διαφήμιση από την google εδώ και πάρα πολλούς μήνες. Η παραβίαση του θεμιτού ανταγωνισμού είναι κάτι παραπάνω από οφθαλμοφανής. Δεν υπάρχει Έλληνας παίκτης του στοιχήματος ο οποίος να μη βλέπει αυτή την απίστευτη αδικία που γίνεται εις βάρος της εταιρείας μας. Εμείς δεν θέλουμε ούτε βοήθεια ούτε άλλου είδους ενίσχυση. Θέλουμε απλά να μας επιτρέψουν να λάβουμε τη θέση που μας δίνει η αξία μας. Θέλουμε να μας επιτρέψουν να δείξουμε τη δουλειά μας και τίποτα περισσότερο. Τα (όποια) ύπουλα σκουλήκια που σέρνονται κάτω από τη γη και δεν τολμάνε να βγούνε και να μιλήσουν επώνυμα επέλεξαν να μας χτυπήσουν κάτω από τη ζώνη και να μας μπλοκάρουν τόσο τη διαφήμιση όσο και την εφαρμογή μας.

Ύπουλα σκουλήκια που σέρνονται υπογείως

Η επιλογή των λέξεων δεν είναι καθόλου τυχαία. Όταν λέμε ύπουλος εννοούμε αυτον ο οποίος δεν κινείται ευθέως. Επιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε τη λέξη σκουλήκι και το σκουλήκι σέρνεται και είναι κάτι σιχαμερό. Αυτός ο χαρακτηρισμός  αρμόζει σε εκείνους που μας μπλόκαραν τη διαφήμιση. Μόνο έτσι θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε αυτούς που δεν επιτρέπουν στο συνδρομητές μας να κατεβάσουν την εφαρμογή μας από την Google play store. Τέλος η λέξη υπόγειος δεν επιλέχθηκε ούτε αυτή τυχαία. Αυτό που φαίνεται επιφανειακά είναι δήθεν διάφορες διαφημιζόμενες εταιρείες. Δυστυχώς όμως κάτω από το τραπέζι υπάρχουν (περίεργες;) συμφωνίες για να διώξουν από την αγορά την εταιρία μας. Επομένως μόνο αυτός ο τίτλος θα μπορούσε να ταιριάζει στην παράγραφο που διαβάζετε αυτή τη στιγμή. Ύπουλα σκουλήκια που σέρνονται υπόγειως προσπαθούν να βλάψουν τον Καστελλιώτη!

Κινείται η Google τόσο ύπουλα;

Πολλοί από τους συνδρομητές μας θα αναρωτηθούν. Άραγε είναι δυνατόν να κινείται η Google τόσο ύπουλα και τόσο πλάγια; Δυστυχώς η απάντηση είναι ναι. Μόνο η Google μας μπλοκάρει τη διαφήμιση και κανένας άλλος φορέας της Ελληνικής αγοράς που έχουμε απευθυνθεί. Επίσης μόνο η Google μας μπλοκάρει το κατέβασμα της android εφαρμογής μας από το Google play store. Διότι όσοι έχουν κινητά iPhone μπορούν να κατεβάσουν κανονικά στην εφαρμογή μας μέσω της Apple. Εάν αυτές οι τρεις αποδείξεις δεν σας φτάνουν σάς έχουμε και άλλη μία. Ήδη έχουμε αναρτήσει ένα άρθρο με τίτλο «Συμφέροντα και διαπλοκή στο στοίχημα». Το άρθρο αναρτήθηκε στις 2 μαΐου και δεν λάβαμε απάντηση από κανέναν. Όλοι κάνουν την πάπια. Κρύβονται κάτω από τη γη σαν τους τυφλοπόντικες που έχουν λουφάξει στις τρύπες τους. Δεν τολμάει κανείς να βγει και να διαψεύσει αυτά που γράφουμε. Για το ότι η Google είναι ακριβοθώρητη άλλωστε (απαντάει όποτε και εάν της καπνίσει θα πούμε εμείς εδώ οι ΜΟΝΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ιδιοκτήτες του Kastelliotis.net ) μας έχει ενημερώσει και η διάσημη Dreamweaver (κατασκευάστρια εταιρία ιστοσελίδων και ιντερνετικών εφαρμογών για κινητά και τάμπλετ) που έχει αναλάβει το χτήσιμο/στήσιμο/ανάρτηση της android εφαρμογής μας στο το Google play store.. η οποία (σημειώστε προσεκτικά) είχε πάρει αρχικά την έγκριση της Google και πράγματι αναρτήθηκε στο Google play store για ένα περίπου ημερολογιακό έτος.. αλλά ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ απροειδοποίητα ΑΝΑΙΤΙΑ και ΥΠΟΠΤΑ κατέβηκε προ μηνός (μέσα Άπριλη του 2018) δίχως καμμία ΛΟΓΙΚΗ ΒΑΣΙΜΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ως όφειλε να μας δώσει! Ακόμα περιμένουμε πότε θα δεήσει (ο Κύριος ημών) να μας απαντήσει! Συνεπώς δικαιούμαστε όντως να τους χαρακτηρίζουμε (εμείς εδώ οι ΜΟΝΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ιδιοκτήτες του Kastelliotis.net) όλους αυτούς τους ανευθυνουπεύθυνους μηχανοράφους τσαρλατάνους (ποιοι είναι τελικά;) ως βρωμερά σκουλήκια που χτυπάνε ύπουλα. Και οι μεγαλύτεροι όλων των αποδείξεων είναι ότι ούτε το σημερινό άρθρο θα διαψευστεί. Γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο φοβούνται να μιλήσουν επώνυμα διότι δεν έχουν τίποτα περισσότερο να πουν από το να μας επιβεβαιώσουν.. και ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ διότι θα φέρουν το βάρος της απόλυτης ευθύνης όσων καταγγέλουμε!

Ο Καστελλιώτης είναι εδώ

Κλείνοντας οφείλουμε να αναφερθούμε στους φίλους και τους συνδρομητές μας. Και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαστε εδώ με τα προγνωστικά μας και με τις προβλέψεις μας και θα συνεχίσουμε να του στέλνουμε στο ΤΑΜΕΙΟ. Όσο περισσότερα μας χτυπάνε τόσο περισσότερο θα κάνουμε καλύτερες προβλέψεις. Όσο μεγαλύτερη πίεση δεχόμαστε η μόνη απάντηση που μπορούμε να δώσουμε είναι να ανεβάσουμε κι άλλο το επίπεδο της δουλειάς μας. Να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο το ποσοστό των επιτυχιών μας. Πλέον μόνο μία λύση μας μένει, η διαφήμιση από στόμα σε στόμα. Σας διαβεβαιώνουμε ότι το επίπεδο της δουλειάς μας όχι μόνο θα παραμείνει ψηλό αλλά θα ανέβει ακόμα περισσότερο, ώστε να αισθάνεσθε την ανάγκη να μοιραστείτε εσείς οι ίδιοι την πληροφορία της ύπαρξης μας με τους φίλους σας και να μην έχουμε καμία ανάγκη πότε το Google ούτε κανέναν άλλον. Ο Καστελλιώτης υπήρχε από τότε που πρωτόρθε το ΝΟΜΙΜΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στη Ελλάδα, όταν ο κόσμος έπαιζε το πατροπαράδωτο ΠΡΟΠΟ.. και θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά από 20 χρόνια όταν η τεχνολογία θα έχει αλλάξει εντελώς. Δηλαδή εμείς δεν στηριζόμαστε ούτε στη διαφήμιση ούτε στις εφαρμογές. Εμείς ένα πράγμα ξέρουμε να κάνουμε καλά να ανιχνεύουμε καταπληκτικά προγνωστικά ποδοσφαίρου με τη σκληρή δουλειά και την πολύχρονη εμπειρία μας που στέλνουν τον κόσμο στο ταμείο. Και ένα και μόνο πράγμα μάς στηρίζει. Η αγάπη του κόσμου, η αγάπη των συνδρομητών μας, η αγάπη των φίλων μας. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλο αυτά τα χρόνια. Να είστε σίγουροι ότι αυτή την εμπιστοσύνη και αυτή την αγάπη θα την έχουμε πάντα υψωμένη ως σημαία της εταιρείας μας. Ο κόσμος να χαλάσει θα βρούμε τον τρόπο να στείλουμε τα καλύτερα προγνωστικά στους φίλους που μας αγαπάνε. Και για να κλείσουμε χαριτολογώντας το άρθρο μας, ακόμα και χωρίς πρόσβαση στο Internet εμείς θα σας στέλνουμε τα προγνωστικά με ταχυδρομικά περιστέρια επειδή είμαστε μαζί σας και ΜΟΝΟ.. και γιατί θέλουμε να είστε πάντα κερδισμένοι!


     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.