Κέρδος στο στοίχημα

Μπορείτε εύκολα να έχετε κέρδος στο στοίχημα εάν ακολουθήσετε τις σωστές οδηγίες. Και τις σωστές οδηγίες της βρίσκεται μόνο από τους καταξιωμένους ειδικούς του στοιχήματος. Η ομάδα μας εδώ και 18 χρόνια προσφέρει κέρδος στο στοίχημα. Οι συνδρομητές μας γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι Ακολουθώντας τις οδηγίες μας έχουν συστηματικά κέρδος στο στοίχημα. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά Πώς να σας στείλουν στο ταμείο. Διότι κοντά μας θα πηγαίνετε πολύ συχνά ταμείο.

Σίγουρο κέρδος στο στοίχημα

Το σίγουρο κέρδος στο στοίχημα προκύπτει όταν ακολουθείται καθημερινά τις προβλέψεις που σας δίνουμε. Η καταγραφή των στατιστικών μας που γίνεται τα τελευταία χρόνια αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι τα προγνωστικά μας σας οδηγούν σε μεγάλο κέρδος. Συστηματικό κέρδος θα έχετε από το στοίχημα εάν φροντίζετε ώστε να μην παραβλέψετε κανένα από τα προγνωστικά μας. Αυτό που προτείνουμε για σίγουρο κέρδος στο στοίχημα είναι το εξής. Κάθε μέρα μπαίνετε στην ιστοσελίδα μας και βλέπετε τα προγνωστικά μας. Στη συνέχεια πηγαίνετε στο πρακτορείο και παίζετε το ποσό που έχετε αποφασίσει. Και γνωρίζετε πάρα πολύ καλά ότι αυτό θα αφήσει κέρδος στο στοίχημα. Αυτό που σας εγγυάται Το Σίγουρο κέρδος στο στοίχημα είναι η εμπειρία μας τα τελευταία 18 χρόνια και τα στατιστικά μας τα οποία είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα μας. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το σίγουρο κέρδος στο στοίχημα τότε μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο μας πατώντας εδώ.

Στοίχημα ταμειακό

Όπως μπορείτε να καταλάβετε διαβάζοντας όλα τα άρθρα μας αλλά και μελετώντας όλη την ιστοσελίδα μας μιλάμε μόνο για στοίχημα ταμειακό. Ολόκληρος ο ιστότοπος μας έχει ένα και μόνο στόχο, να σας πάει ταμείο. Εμείς ξέρουμε πάρα πολύ καλά τον τρόπο με τον οποίο θα σας οδηγήσουμε στο ταμείο. Θέλουμε πραγματικά να κερδίζετε πολύ. Και κάνουμε τα πάντα για να πηγαίνετε πολύ συχνά στο ταμείο. Είμαστε από τις ελάχιστες ελληνικές εταιρείες, ίσως η μοναδική, που δικαιούμαστε να μιλάμε με τόση βεβαιότητα για στοίχημα ταμειακό. Το αποδεικνύουν τα στατιστικά που δημοσιεύονται στο αντίστοιχο τμήμα της ιστοσελίδας μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το θέμα διαβάζοντας το άρθρο μας που αναφέρεται σε στοίχημα ταμειακό.

Ο σίγουρος δρόμος για το ταμείο

Ο σίγουρος δρόμος για το ταμείο προϋποθέτει ότι θα αφήσετε τελείως έξω από τη ζωή σας Όλες εκείνες τις παραμέτρους και όλα εκείνα τα λάθη που κάνετε και θα απομακρύνουν από το κέρδος. Ένα λάθος που κάνουν σχεδόν όλοι οι παίκτες του στοιχήματος είναι ότι μεταβάλλουν το ποσό του πονταρίσματος χωρίς κανένα λόγο. Ουσιαστικά δηλαδή ποντάρουν ανάλογα με την ψυχολογία της στιγμής. Πολλές φορές οι συνεχόμενες νίκες τις επόμενες επιτυχίες μας προδιαθέτουν και μας προτρέπουν να ποντάρουμε παραπάνω. Επίσης οι συνεχόμενες αποτυχίες μας προδιαθέτουν να ποντάρουμε λιγότερα χρήματα για να μην τα χάσουμε. Αυτό όμως είναι η φωνή της ψυχολογίας. Και ούτε καν της ψυχολογίας. Είναι η φωνή του φόβου ή η φωνή του ενθουσιασμού. Ούτε ο φόβος ούτε ο ενθουσιασμός αποτελούν καλό σύμβουλο για το στοίχημα. Και Βεβαίως σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν μέθοδο για σίγουρο στοίχημα. Ο δρόμος για το ταμείο περνάει μέσα από το σταθερό παίξιμο. Εάν καταφέρετε να ποντάρετε χωρίς να επηρεάζεστε από την ψυχολογία της νίκης ή της ήττας τότε μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι έχετε βρει το σίγουρο δρόμο για το ταμείο. Αν δούμε και τα πράγματα από μία άλλη οπτική γωνία στο ίδιο συμπέρασμα θα καταλήξουμε. Το γεγονός ότι μία ομάδα κέρδισε τη μία αγωνιστική δεν σημαίνει ότι θα κερδίσει και την άλλη. Συνεπώς αυτό δεν αποτελεί ένδειξη για να ποντάρουμε. Αλλά ούτε και το ανάποδο συμβαίνει. Δηλαδή Για παράδειγμα οι συνεχόμενες ήττες μιας ομάδας δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσει να χάνει. Αυτό που θέλουμε να σας πούμε είναι ότι το τελικό αποτέλεσμα όπως και εταιρική έκπληξη όπως και γενικότερα η ροή του στοιχήματος είναι δύσκολο να προβλεφθούν με απλοϊκές σκέψεις. Η ομάδα μας δουλεύει σε εντατικούς ρυθμούς. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία και πλέον Είμαστε 100% σίγουροι για τα αποτελέσματα που σας προτείνουμε. Με την πάροδο του χρόνου βελτιώνουμε ακόμα περισσότερο την επιτυχία μας. Τα στατιστικά μας δείχνουν όλο και μεγαλύτερες επιτυχίες και όλο και περισσότερα κέρδη για την τσέπη σας. Ο σίγουρος δρόμος για το ταμείο είναι ένας: να ακολουθείτε τα προγνωστικά μας. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε και το άρθρο μας το οποίο αναφέρεται στο σίγουρο δρόμο για το ταμείο.

Προγνωστικά εφημερίδων

Δεν θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για κέρδος στο στοίχημα αγνοώντας τις εφημερίδες στοιχήματος και τα προγνωστικά εφημερίδων. Οι εφημερίδες για το στοίχημα μας παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες που τις αξιοποιούμε την ώρα που μελετάμε τα προγνωστικά. Τα προγνωστικά εφημερίδων είναι πολύ χρήσιμα.  Είναι πολύ σημαντικό να ξέρει κανείς πώς ακριβώς να διαβάσει και να μελετήσει τις εφημερίδες για το στοίχημα. Όλες τις εφημερίδες στοιχήματος μπορείτε να τις βρείτε μέσα από τον ιστότοπο μας. Πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε όλες τις εφημερίδες στοιχήματος και όλα τα προγνωστικά εφημερίδων.

Γιατί δεν κερδίζετε στο στοίχημα

Μία άλλη αιτία για την οποία δεν κερδίζει κάποιος στο στοίχημα είναι διότι δεν κάθεται να σκεφτεί και να παίξει λογικά. Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι ο άνθρωπος είναι παράλογος ούτε τρελός. Σαφώς και θέλει το κέρδος όπως άλλωστε όλοι μας. Όμως τα προβλήματα της ζωής και οι καθημερινές υποχρεώσεις μας από φαν τη σκέψη και το μυαλό μας με συνέπεια όταν στοιχηματίζουμε να μην έχουμε αυτοσυγκέντρωση. Και προφανώς η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης οδηγεί σε λανθασμένες εκτιμήσεις Πάνος τα προγνωστικά του στοιχήματος. Μία άλλη αιτία και την οποία κάποιοι δεν κερδίζουν στο στοίχημα είναι ότι επηρεάζονται από προηγούμενα αποτελέσματα.

Απολαύστε το παιχνίδι

Πάνω από όλα το στοίχημα είναι ένα παιχνίδι. Μπορεί όλοι μας να θέλουμε να κερδίσουμε και μπορεί όλοι μας να περιμένουμε τα κέρδη από το στοίχημα. Όμως το στοίχημα δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι το οποίο πρέπει τουλάχιστον να το απολαύσουμε. Πέρα από το κέρδος υπάρχει και η ωφέλεια της απόλαυσης και η χαρά του παιχνιδιού. Για να απολαύσουμε το παιχνίδι του στοιχήματος Υπάρχουν δύο προϋποθέσεις. Η πρώτη προϋπόθεση είναι να μην στοιχηματίζουμε με χρήματα που τα έχουμε ανάγκη. Εάν στοιχηματίζετε χρησιμοποιώντας τα λεφτά των supermarket ή τα λεφτά με τα οποία θα πληρώνατε τη ΔΕΗ ή το φροντιστήριο του παιδιού σας τότε δεν υπάρχει περίπτωση να απολαύσετε το παιχνίδι του στοιχήματος. Αυτό το οποίο θα επαναλαμβάνουμε συνεχώς είναι ότι θα πρέπει να παίζετε στοίχημα με χρήματα που ανήκουν στο περίσσευμα σας. Τα χρήματα που παίζεται στο στοίχημα πρέπει να είναι τα χρήματα τα οποία έχετε προϋπολογίσει και τη διασκέδασή σας και όχι τα χρήματα με τα οποία θα καλύψετε μία άλλη ανάγκη δική σας ή της οικογένειάς σας. Η δεύτερη προϋπόθεση για να απολαύσετε το στοίχημα είναι να μην ξοδεύετε πάρα πολύ χρόνο για τη μελέτη των εφημερίδων. Οι άνθρωποι Γενικά δεν έχουν πολύ χρόνο τη σημερινή εποχή. Οι υποχρεώσεις του κάθε ανθρώπου είναι πάρα πολλές και γενικά όλοι τρέχουμε συνεχώς και δεν έχουμε για τη διασκέδασή μας παρά μόνο πολύ λίγο χρόνο. Τα δεδομένα όμως που πρέπει να επεξεργαστούμε ώστε να επιτύχουμε αξιόλογα προγνωστικά είναι πάρα πολλά. Και αυτός ο τεράστιος όγκος δεδομένων απαιτεί πάρα πολύ χρόνο. Όταν δεν μπορούμε να βρούμε αυτό το χρόνο τότε απλά χαλάμε τη διάθεσή μας. Είναι πολύ άσχημο να θέλεις να κάνεις κάτι να ψάχνεις να βρεις τον τρόπο και να μην έχεις το χρόνο για να το κάνεις. Χαίρομαι όμως Ακολουθείτε τα προγνωστικά μας τότε ο χρόνος που απαιτείται για να παίξετε στοίχημα για να το απολαύσετε είναι πάρα πολύ μικρός. Δηλαδή απλά μπείτε στην ιστοσελίδα μας τα προπονητικά ποντάρετε και τέλος αυτό ήταν.

 


     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.