Θρίλερ για γερά νεύρα η υπόθεση Ουζόχο!

kop-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η περιβόητη δικαστική διαμάχη του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης στην υπόθεση του Φράνσις Ουζόχο καθώς το τελευταίο επειδόδιο δεν έριξε φως στην υπόθεση.  

Ως γνωστόν, η ομάδα της Λεμεσού κατέθεσε ένσταση λόγω αντικανονικής συμμετοχής του νεαρού τερματοφύλακα, υποστηρίζοντας πως το δελτίο υγείας του δεν εκδόθηκε με τις νομότυπες διαδικασίες, με τον ΚΟΑ να προχωρά τελικά σε ακύρωση του.

Ο αθλητικός δικαστής κλήθηκε να εκδικάσει για πρώτη φορά σήμερα (11/2) την υπόθεση αλλά επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή του με την οριστική κοινοποίηση της να μεταφέρεται για την προσεχή Τετάρτη (13/1) χωρίς να υπάρχουν ενδείξεις για το που γέρνει η ζυγαριά.
Αναλυτικά η ενημέρωση της Ομοσπονδίας για την υπόθεση αναφέρει τα εξής:

«Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι, λόγω της απόφασης του ΚΟΑ το περασμένο Σάββατο 9 Φεβρουαρίου για το δελτίο υγείας του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Francis Odinaka Uzoho, η προγραμματισμένη για σήμερα εκδίκαση της ένστασης του Απόλλωνα κατά του κύρους του αγώνα του με την Ανόρθωση που έγινε στις 2 Φεβρουαρίου 2019 για τη 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta, με απόφαση του Αθλητικού Δικαστή Αριστότελη Βρυωνίδη αναβάλλεται.

Η εκδίκαση της ένστασης του Απόλλωνα έχει προγραμματιστεί από τον Αθλητικό Δικαστή για την ερχόμενη Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου».


     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.