Θέλει να δώσει συνέχεια κόντρα στον ΑΠΟΕΛ η Πάφος!

pafosΗ Πάφος θέλει να δώσει αξία στο νικηφόρο αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στην Ομόνοια με μια νέα επιτυχία απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, που θα δώσει άλλη δυναμική στην ομάδα.

Πλέον κάθε αγώνας είναι «τελικός» και δεν έχει περιθώριο να επιλέγει παιχνίδια. Ο Ζέλικο Κόπιτς βλέπει κάθε αγώνα ξεχωριστά με στόχο το κέρδος και στο τέλος της κανονικής περιόδου θα κάνει εκ νέου απολογισμό. Η νίκη πάνω στην Ομόνοια άνοιξε για τα καλά την όρεξη των ανθρώπων της Πάφου, ωστόσο για να αποκτήσει αξία η νίκη αυτή θα πρέπει η ομάδα να έχει ανάλογη συνέχεια.

Ο τεχνικός της Πάφου ζήτησε από τους παίκτες του σοβαρότητα, να μη φοβηθούν το παιχνίδι και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί μεσοαμυντικά.

Είναι σημαντικό οι μέσοι να έχουν κατοχή μπάλας και να κρατήσουν μακριά από την περιοχή του Μολ τους επιθετικούς του ΑΠΟΕΛ.

Ο Κόπιτς δεν υπολογίζει για τουλάχιστον δύο μήνες τον Koυλς που έχει τραυματιστεί στο γόνατο, ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Ζαχαρίου. Επιστρέφουν οι Ζίβουλιτς και Πολίτσι και έτσι θα έχει επιπλέον επιλογές στη μεσαία γραμμή.


     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.