Θέαμα-Premier, μιζέρια-Κύπρος!

cyprusΕίναι στιγμές που απορώ γιατί ακόμα καθόμαστε και παρακολουθούμε κυπριακό ποδόσφαιρο από την τηλεόραση τη στιγμή που έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα στα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η αγγλική Premier League…

Το κυπριακό πρωτάθλημα, είναι ξεκάθαρο. Κατάντησε πλέον μια διοργάνωση γεμάτη μιζέρια, μουρμούρα και διαμαρτυρίες. Κανένας δεν ξέρει να χάνει, δεν το δέχεται και ψάχνει να βρει δικαιολογίες γιατί έχασε. Και όλοι στο τέλος καταλήγουν στην εύκολη λύση, που είναι φυσικά η διαιτησία.

Βλέποντας τους αγώνες της Premier League, τα συναισθήματα είναι εντελώς διαφορετικά. Ναι, μπορεί να συζητούμε κι εδώ λίγο για τη διαιτησία, ωστόσο πρώτα απολαμβάνουμε το θέαμα, κάνουμε προβλέψεις, αναλύουμε συστήματα και συζητούμε μόνο για ποδόσφαιρο.

Στην Αγγλία, το αποφάσισαν εδώ και χρόνια και το εφάρμοσαν. Αν θα πουλούν το προϊόν που παράγουν, αυτό θα είναι ΑΑΑ! Και τα κατάφεραν!

Στην Κύπρο ουδέποτε θα τα καταφέρουμε γιατί δεν πιστεύουμε ότι θα παράξουμε καλό προϊόν ή ακόμα γιατί δεν μας συμφέρει, αφού όλοι βολευόμαστε πίσω από τις διαμαρτυρίες και τη γνωστή μας, κυπριακή μιζέρια… Γι’ αυτό καλοί μου φίλοι, εμείς αποφασίσαμε και ψηφίζουμε αγγλική Premier League για αληθινό ποδόσφαιρο…

     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.