ΗΜΕΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Σας ενημερώνουμε πως στα πλαίσια του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ μας (κάτι που ανάμεσα στα άλλα πρεσβεύει το Kastelliotis.net) καθιερώσαμε την ΗΜΕΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ η οποία ισχύει  17 κάθε μήνα. Την ημέρα αυτή, οι φίλοι που επιθυμούν να γίνουν ΜΗΝΙΑΙΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ αλλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΚΟΙΚΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ – παρόλο που το ΜΗΝΙΑΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ανέρχεται στη προσιτή τιμή των μόλις 15 ευρώ/μηνα – έχουν πλέον την δυνατότητα να το πράξουν στο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ των μόλις 10 ευρώ/μήνα! Όπως αντιλαμβάνεστε, μιλάμε ξεκάθαρα για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ που καλά-καλά ίσα που καλύπτει τα έξοδα μας (ΕΦΟΡΙΑ, ΦΠΑ, κόστος φιλοξενίας, λογαρισμοί κοινής ωφελείας, αναλώσιμα, αμοιβές τρίτων κ.λ.π.) διότι για όσους δεν το γνωρίζουν είμαστε μία ΚΑΘΟΛΑ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ της οποίας τα ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΕΣΟΔΑ προέρχονται από τις ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ σας, αφού πολλά χρόνια τώρα ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ (για καθαρά προσωπικούς λόγους φυσικά), έσοδο που δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι αποτελεί το κυριότερο έσοδο του ανταγωνισμού μας (κάτι το οποίο είναι βεβαίως νομιμότατο δικαίωμα και ελεύθερη επιλογή του αλλά που ταυτόχρονα συνεπάγετα ακριβώς το ίδιο και για ΕΜΑΣ)!*

Αισθανόμαστε ωστόσο, δεδομένης της ΚΡΙΣΗΣ που βιώνει ο λαός μας αρκετά χρόνια τώρα, ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να τους προσφέρουμε την δυνατότητα να γίνουν μέλη της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΕΑΣ μας. Διότι είμαστε άνθρωποι με ΦΙΛΟΤΙΜΟ και ΑΡΧΕΣ.. οι οποίες μας το επιβάλουν, αλλά και διότι αυτό που κάνουμε/παρέχουμε (πέρα από την αρκετά τακτή ταμειακή συνέπεια του) πάνω απ’όλα είναι ΜΕΡΑΚΙ δίχως την παραμικρή πρόθεση άκρατου πλουτισμού.. Άλλωστε αυτό που καταφέραμε να είμαστε τα τελευταία 17 χρόνια το οφείλουμε στην δική σας ΑΓΑΠΗ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ και ΜΟΝΟ! Βέβαια γνωρίζουμε καλά και το δικό σας φιλότιμο όμως, το οποίο δεν σας επιτρέπει να.. «εκμεταλλευθείτε» (επιτρέψτε μας τον ίσως.. «αδόκιμο» αυτό όρο μα είμαστε απόλυτα σίγουροι πως έχετε την αντίληψη να καταλάβετε τι και πως ακριβώς εννοούμε) μια ευγενική κοινωνική χειρονομία που ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ειδικά και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ την έχουν πραγματικά ανάγκη.. Να είστε ΟΛΟΙ καλά με ΥΓΕΙΑ και ΚΑΛΟΤΥΧΙΑ!

Σημαντική Διευκρίνιση: Η ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΤΕΡΟΥΣ δεν περιλαμβάνει BONUS και δεν αφορά ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ παρά μόνο ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΛΗΓΜΕΝΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ καθώς και ΝΕΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ! Πρέπει μάλιστα να αναφέρεται στο e-mail σας πως η πληρωμή της ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ σας αφορά στην ΗΜΕΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ.

*Απλά βάλαμε τα πράγματα στη σωστή θέση τους, αφού κατά καιρούς διάφοροι.. «ανύπαρκτοι» λένε και γράφουν/ποστάρουν διάφορες αισχρές ανακρίβειες στην ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣΤΑΤΗ ΟΜΑΔΑ μας στο FACEBOOK, λόγος για τον οποίο άλλωστε.. «τρώνε» ΑΚΑΡΙΑΙΟ BAN! Θεωρούμε ότι ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ μας. Περαστικά σε αυτούς αλλά και σε όλους όσους τους πληρώνουν με το.. «κομμάτι» για να τα γράφουν!

Διότι αυτοί είμασταν, αυτοί είμαστε και αυτοί θα είμαστε πάντα! Και το ξέρουμε καλά ότι αρέσουμε στους περισσότερους. Για κάποιους λίγους κακοπροαίρετους.. δε θα μπορέσουμε!

Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.