ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ

Ακριβώς παρακάτω ακολουθούν οι ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ της ΗΔΗ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ σας:

Για ΕΠΕΚΤΑΣΗ της ΗΔΗ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ σας μέσω ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ, WESTERN UNION, NETELLER ή SKRILL απλά προχωρήστε στην ΠΛΗΡΩΜΗ του ΠΟΣΟΥ του ΠΑΚΕΤΟΥ που επιθυμείτε με τον γνώριμο/κλασικό τρόπο και ενημερώστε μας με E-MAIL στο info@kastelliotis.net (με το ποσο που καταθέσατε/πληρώσατε και που ακριβώς για να καταλάβουμε το πακέτο που αγοράσατε/επιλέξατε) προκειμένου να προχωρήσουμε στην ΕΠΕΚΤΑΣΗ της ΗΔΗ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ σας ΑΜΕΣΑ.

Για ΕΠΕΚΤΑΣΗ της ΗΔΗ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ σας μέσω PAYPAL προχωρήστε στην ΠΛΗΡΩΜΗ του ΠΟΣΟΥ του ΠΑΚΕΤΟΥ που επιθυμείτε πατώντας απλά στον σύνδεσμο https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=WKUBDHZ3AWEB2 και ενημερώστε μας με E-MAIL στο info@kastelliotis.net (το ποσο που πληρώσατε για να καταλάβουμε το πακέτο που αγοράσατε/επιλέξατε) προκειμένου να προχωρήσουμε στην ΕΠΕΚΤΑΣΗ της ΗΔΗ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ σας ΑΜΕΣΑ.

Τα ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ θα τα βρείτε πολύ απλά πατώντας εδώ http://www.kastelliotis.net/τρεχον-bonus/

Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.