Εκθείασε τον Απόλλωνα ο Αναστασίου! (vid)

anastasiou (1)Aποτελεσματικότητα, συγκέντρωση και απόδοση στο μέγιστο είναι το τρίπτυχο των απαιτήσεων κατά τον προπονητή της Ομόνοιας, Γιάννη Αναστασίου προκειμένου η ομάδα του να καταφέρει να υπερκεράσει το εμπόδιο του Απόλλωνα στο μεταξύ τους ντέρμπι στο Τσίρειο (13/1, 16:00).

Mε την ευκαιρία του δεύτερου ραντεβού τους μέσα στο νέο έτος (σ.σ προηγήθηκε αυτό για το θεσμό του κυπέλλου) το αφεντικό των πρασίνων παραχώρησε τις καθιερωμένες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και αναγνώρισε το βαθμό δυσκολίας που ενδέχεται να συναντήσει το «τριφύλλι» κόντρα στους γαλάζιους.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Αυτό που έχω πει ξανά για τον Απόλλωνα είναι πως πρόκειται για μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες στο κυπριακό πρωτάθλημα. Είναι ένα παιχνίδι γι’ αυτούς σημαντικό, αλλά από την άλλη εξίσου σημαντικό είναι και για εμάς. Θέλουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι και σίγουρα πιο αποτελεσματικοί απέναντι τους σε σχέση με το πρόσφατο μας παιχνίδι», σχολίασε αρχικά ο Ελλαδίτης προπονητής, προσθέτοντας: «Υπάρχει προσπάθεια, υπάρχει θέληση, υπάρχει πίστη και το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε έτσι, ευελπιστώντας τα λάθη να περιοριστούν όταν έρθουν καλύτερα αποτελέσματα και ανέβει η αυτοπεποίθηση».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας:


     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.