Διαζύγια και παραιτήσεις για το Ρίβερ-Μπόκα!

bocaΟι φίλοι της Μπόκα Τζούνιορς προσπαθούν με κάθε τρόπο να βρεθούν το βράδυ της Κυριακής στο Σαντιάγο Μπερναμπέου και να δουν από κοντά τον δεύτερο μεγάλο τελικό του Libertadores με τη Ρίβερ Πλέιτ.

Όπως εξηγεί ένα μέλος από κλαμπ οπαδών της Μπόκα, υπάρχουν άτομα που φτάνουν μέχρι και στον χωρισμό για να ταξιδέψουν στη Μαδρίτη ή απολύονται από τις δουλειές τους!

«Γνωρίζω άτομα που πήραν διαζύγιο λόγω της Μπόκα. Οι σύζυγοί τους, τους είπαν «ή η Μπόκα ή εγώ». Και επέλεγαν την Μπόκα. Υπάρχουν χιλιάδες ιστορίες. Αρκετοί ακόμα άφησαν τη δουλειά τους για να πάνε να δουν την Μπόκα ή απολύθηκαν. Μας είπαν ότι δεν μπορούσαν να τους δώσουν άδεια, αλλά επέλεξαν να πάνε να δουν την Μπόκα. Κάποιοι ακόμα ξοδεύουν τα χρήματα που αποταμίευαν μια ζωή για να ταξιδέψουν. Το πάθος βρίσκεται παντού. Θα τα δείτε όλα στη Μαδρίτη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νικολάς Ματέρα, μέλος συνδέσμου της Μπόκα Τζούνιορς.

     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.