Δεν… σηκώνουν τρίτη «αυτοκτονία» στον ΑΠΟΕΛ!

apoel2Δύο συνεχόμενες… απόπειρες για να καταστρέψει ό,τι καλό έφτιαξε ο ΑΠΟΕΛ τους τελευταίους μήνες, είναι πολλές, και κανένας δεν σηκώνει τρίτη!

Έτσι, σήμερα (17:00) στο Μακάρειο στάδιο απέναντι στη Δόξα για τον επαναληπτικό του κυπέλλου, οι γαλαζοκίτρινοι δεν συζητούν οτιδήποτε άλλο εκτός από τη νίκη–πρόκριση και όχι μόνο. Μαζί θέλουν και μια καλή εμφάνιση, που θα σβήσει τα όσα απαράδεκτα εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια των αγώνων πρωταθλήματος με Αλκή (0-0) και Πάφο (1-2).

Το βλέμμα των φίλων του ΑΠΟΕΛ στρέφεται στους νεοφερμένους στον Αρχάγγελο παίκτες. Είναι οι Ρομάν Μπέζιακ, Μικαέλ Φακινέτι, που προηγούνται σε προπονήσεις, των Αντόνιο Γιάκολιτς και Αντρέ Βιντιγκάλ. Ωστόσο, οι πληροφορίες από το προπονητικό κέντρο αναφέρουν ότι και οι τέσσερις είναι έτοιμοι, αν τους ζητηθεί, να προσφέρουν βοήθειες, παίζοντας ακόμα και στο αρχικό σχήμα.
Πάντως, οι δύο κακές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα πιθανόν να φέρουν αλλαγή και στο σύστημα (3-5-2) ή τουλάχιστον αναπροσαρμογές ως προς την ανάπτυξη της ομάδας, κάνοντάς την πιο επιθετική.

Ο Φακινέτι ίσως κληθεί να πάρει θέση αριστερά αντί του Καζού, ενώ για δεξιά ο Γιάκολιτς κρίνεται πανέτοιμος και δεν αποκλείεται να τον δούμε κιόλας καθώς, αν θυμάστε καλά, ο Ενσούε τέλειωσε τον αγώνα με την Πάφο έχοντας πρόβλημα στα πόδια. Αν μπορούσαμε να κάνουμε μια πρόβλεψη για την ενδεκάδα, τότε θα «ποντάραμε» στους ακόλουθους:
Βάτερμαν ή Ρομό, Βούρος ή Ενσούε, Καζού ή Φακινέτι, Μερκής, Ιωάννου (σε σχήμα με δύο κεντρικούς αμυντικούς), Καρλάο (με τρεις κεντρικούς), Μοράις, Ζαχίντ, Νατέλ, Αλ Τάμαρι και ανάλογα με το σχήμα, ενδέκατος ένας από τους Μπάλογκ, Εφραίμ, Βιντιγκάλ. Σε περίπτωση που ο Τραμετζάνι θα πάει σε πιο αμυντικό σχήμα, θα χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα έναν από τους Αρτυματά, Γκέντσογλου.


     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.