Δεν βρήκε άλλον και προχωρά με Μπουρ η Ανόρθωση!

anorthosi (1)Όχι μόνο επανήλθε το θέμα Nτίντερικ Μπουρ στην Ανόρθωση αλλά φαίνεται πως η μεταγραφή του είναι κοντά στο να ολοκληρωθεί.
Η ομάδα της Αμμοχώστου έστειλε πρόταση στον 38χρονο Ολλανδό τερματοφύλακα και περιμένει την απάντησή του, με τις πιθανότητες για ντιλ να είναι αρκετά αυξημένες.

Η Ανόρθωση έψαχνε εδώ και καιρό έναν πορτιέρο για να αντικαταστήσει τον Ιβάν Βάργκιτς, από τον οποίον δεν είναι ικανοποιημένη, και πριν από μία εβδομάδα είχαν υπάρξει επαφές με τον Μπουρ.
Ανόρθωση: «Γερή» υποψηφιότητα Μπουφ ενόψει Απόλλωνα
Παρότι όμως υπήρξε η αίσθηση πως η περίπτωση του 38χρονου δεν θα προχωρήσει, καθώς η «Κυρία», πιθανότατα προβληματισμένη με την ηλικία του, προτίμησε να ψαχτεί αλλού, τελικα φαίνεται πως ο Γιούργκεν Στρέπελ δεν βρήκε κάποια αξιόλογη περίπτωση και άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτηση του συμπατριώτη του.

O Oλλανδός έχει περάσει σχεδόν ολόκληρη την καριέρα του με την Τσβόλε, με απολογισμό 331 συμμετοχές, 413 γκολ παθητικό και 103 clean sheets στην πρώτη και δεύτερη κατηγορία της πατρίδας του, ενώ πέρασε για μια τριετία από τον Άγιαξ (2014/15 – 2016/17), όπου ήταν αναπληρωματικός (11 συμμετοχές).

Συνολικά, στην πρώτη κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος, ο Μπουρ κατέγραψε 94 συμμετοχές, έχοντας δεχθεί 154 γκολ και κρατήσει την εστία του απαραβίαστη 19 φορές.
Σημειώνεται πως στη λίστα της Ανόρθωσης υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι όμως από τη στιγμή που αύριο Πέμπτη ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος, στην περίπτωση που ο Μπουρ απαντήσει θετικά, δύσκολα δεν θα είναι αυτός ο αντικαταστάτης του Βάργκιτς.


     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.