ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ

Τι είναι αυτό που άλλαξε όμως και ύστερα από 12 συναπτά έτη (ιδρυθήκαμε τον Φεβρουάριο του 2000) που το περιεχόμενο μας ήταν ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ τον Οκτώβριο του 2012 υποχρεωθήκαμε να κάνουμε το Kastelliotis.net ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ε την οικονομικότερη συνδρομή όμως – μία έρευνα αγοράς θα σας πείσει αμέσως – σε συνδυασμό μάλιστα και με επιπλέον τακτικότατες φιλικές προσφορές που ρίχουν ακόμα περισσότερο το ήδη ελάχιστο κόστος του, αφού αυτό που κάνουμε/παρέχουμε – πέρα από την αρκετά τακτή ταμειακή συνέπεια του- πάνω απ’όλα είναι μεράκι δίχως την πρόθεση πλουτισμού).

Ήταν λοιπόν η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ μας (για καθαρά προσωπικούς λόγους) να διακόψουμε την διαφημιστική προβολή των εταιριών στοιχημάτων τον Οκτώβριο του 2012.  Η απόφαση αυτή όμως μας υποχρέωσε στην εξεύρεση των απαραίτητων εσόδων που θα ήταν ικανά να καλύψουν τα  λειτουργικά μας έξοδα (που είναι πολυ περισσότερα από αυτά που πολλοί φαντάζονται για το πως αυτά προκύπτουνhosting/φιλοξενία, τεχνική υποστήριξη, κόστος εξεζητημένης προστασίας firewall, αμοιβές συνεργατών, λοιποί λογαριασμοί, εταιρικές δαπάνες κ.λ.π.).

Δυστυχώς αυτή η προσπάθεια μας έπεσε στο κενό αφού οι ενδιαφερόμενοι χορηγοί (και αφού εξαιρέσαμε όπως προαναφέραμε όλες τις εταιρίες στοιχημάτων) είτε πραγματικά λόγω κρίσης είτε άλλοι εκμεταλλευόμενοι την κρίση – γιατί πάντα σε καιρούς χαλεπούς  υπάρχουν και αυτοί – μας πρόσφεραν κυριολεκτικά ψίχουλα. Τότε ήταν που σπεύσαμε να ζητήσουμε τη βοήθεια των επισκεπτών μας για διαφήμιση των επιχειρήσεων τους, αφού φανταστήκαμε πως ανάμεσα σε τόσες χιλίαδες μέλη όλο και κάποιοι θα ήταν πρόθυμοι να προβληθούν από την δημοφιλέστατη σελίδα μας για να μας στηρίξουν και φυσικά για να επωφεληθούν όμως και ουσιαστικά από την προβολή των επιχειρήσεων τους. Και πράγματι υπήρξαν.. αλλά μία από τα ίδια όπως και παραπάνω.

Ως ύστατη λύση για να βγούμε από το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο είχαμε περιέλθει ζητήσαμε από τα δεκάδες χιλιάδες μέλη μας (τότε που η πρόσβαση στα προγνωστικά μας ήταν ακόμα ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ) μία έκτακτη οικονομική στήριξη/δωρεά ενός (1) ευρώ ανά επισκέπτη (!) H ανταπόκριση στο κάλεσμα μας αυτό ήταν τραγικά αδιάφορη.. Πόσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας αυτό; 12 μόλις άνθρωποι (ανάμεσα σε δεκάδες χιλιάδες υπενθυμίζουμε) και αυτό ήταν όλο ύστερα από μια ειλικρινέστατη έκκληση μιας χείρας βοηθείας.. για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια ΤΣΑΜΠΑ ΟΛΑ..

Αλοίμονο αν δεν αναγνωρίζαμε

την οικονομική κρίση..

..μια πρωτοφανής οικονομική κρίση που έχει περιέλθει η συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας που τρέμει να τα βγάλει πέρα. Ούτε περιμέναμε έστω αυτό το ευρώ (1) ευρώ από ΦΟΙΤΗΤΕΣ ή  ΑΝΕΡΓΟΥΣ. Αυτό που δεν δεχθήκαμε ποτέ ωστόσο είναι πως 12 άνθρωποι ΜΟΝΟ έδειξαν την ευγενική διάθεση να βοηθήσουν, γιατί είμασταν απολύτως σίγουροι πως ήταν πολλοί περισσότεροι αυτοί που είχαν την άνεση να προσφέρουν αυτό το (1) ευρώ (ένα πακέτο τσιγάρα μόνο κοστίζει 4 ευρώ..)

Παρόλα αυτά δεν θυμώσαμε αλλά ούτε καν πικραθήκαμε διότι αντιληφθήκαμε ξεκάθαρα πλέον πως παρόλο που ήταν πάρα πολλοί αυτοί που είχαν την άνεση/πρόθεση/διάθεση δεν το έπραξαν τελικά γιατί γνώριζαν πως πολλοί άλλοι δεν θα το έπραταν αλλά στο τέλος όμως ΘΑ ΕΠΩΦΕΛΟΥΝΤΑΝ ΟΛΟΙ από τη συνέχιση παροχής της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ  ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ.. Ερμηνεύσαμε ορθότατα το ΜΗΝΥΜΑ τους και ας ξέρουν πως τους το  αναγνωρίζουμε ως απόλυτα δίκαιο εκ του αποτελέσματος! Δείτε απλά τον αριθμό των ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ μας και θα συμφωνήσετε μαζί μας..

Τι ψυχή/αξία είχε άλλωστε ένα (1) ευρώ προς στήριξη/ύστατη έκκληση αυτών που στάθηκαν πλάϊ στο καθημερινό στοίχημα χλιάδων ανθρώπων με άπειρες επιτυχίες για περισσότερα από 12 ολόκληρα χρόνια δίχως να ζητήσουν το παραμικρό αντάλλαγμα..

Θεωρούμε πως κάθε περαιτέρω σχόλιο

κουράζει και περισσεύει.. 

Ιδού λοιπόν γιατί τελικά υποχρεωθήκαμε ύστερα από 12 συναπτά έτη που το περιεχόμενο μας ήταν ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ να κάνουμε το Kastelliotis.net ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ με την οικονομικότερη συνδρομή όμως και σε συνδυασμό μάλιστα με επιπλέον τακτικότατες φιλικές προσφορές που ρίχουν ακόμα περισσότερο το ήδη ελάχιστο κόστος του. Κλείνουμε επαναλαμβάνοντας πως αυτό που κάνουμε/παρέχουμε εδώ – πέρα από την αρκετά τακτή ταμειακή συνέπεια του- πάνω απ’όλα είναι μεράκι δίχως την πρόθεση πλουτισμού.. και αυτό μπορείτε πολύ απλά με μεστά και ξεκάθαρα λόγια να το διαπιστώστε και μόνοι σας διαβάζοντας αυτό!

Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.