Βαρωσιώτικο ντέρμπι με θύμισες και προεκτάσεις!

kop-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1Προ διακοπής του πρωταθλήματος ελέω των εθνικών υποχρεώσεων στο Nations League και στη σκιά του πολυαναμενόμενου ντέρμπι της Λεμεσού διεξάγεται το σαββατιάτικο πρόγραμμα της ένατης αγωνιστικής, στην οποία το ενδιαφέρον εστιάζεται σε τρία διαφoρετικά μέτωπα, όπου το καθένα έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία.
Το βαρωσιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στην Ανόρθωση και τη Νέα Σαλαμίνα, που θα κρίνει πολλά για την εδραίωση στο γκρουπ της πρώτης εξάδας, έχει ασφαλώς αλλιώτικο χαρακτήρα καθώς οι δύο αντίπαλοι θα διεκδικήσουν τη νίκη τόσο για θέμα γοήτρου όσο και για ψυχολογική τόνωση.

Οι διαιτητές της ένατης αγωνιστικής
Οι ερυθρόλευκοι με το τρίποντο ουσιαστικά «κλειδώνουν» το τρίτο σκαλοπάτι και έχουν την τύχη στα χέρια τους, ενώ οι κυανόλευκοι με δική τους επικράτηση ξαναμπαίνουν γερά στο κόλπο της εξάδας.

Σε ένα εξίσου ενδιαφέρον παιχνίδι, στο ΓΣΠ ο ΑΠΟΕΛ, που προέρχεται απ’ την απρόσμενη απώλεια βαθμών στη Πάφο, θα υποδεχθεί την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, η οποία άρχισε δειλά δειλά να βρίσκει τα πατήματά της, ενώ η ανεβασμένη Πάφος FC φιλοξενείται στο «Aμμόχωστος» από τον Ερμή Αραδίππου, που παραμένει καθηλωμένος στους τρεις βαθμούς.


     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.