Απόλλων: Η κουβέντα για Μπεσάτ και η «νέα» αριστερή πτέρυγα!

apollon-1Ο ένας το μακρύ του, ο άλλος το κοντό του. Κάπως έτσι ήταν η εικόνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τις απόψεις οπαδών του Απόλλωνα αμέσως μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Γάλλου αριστερού μπακ Βινσέντ Μπεσάτ.

Τα όργανα είχαν ξεκινήσει πριν περίπου έναν μήνα, όταν είχε διαρρεύσει ότι ο παίκτης βρισκόταν μια ανάσα από την τελική συμφωνία με τον ποδοσφαιρικό διευθυντή Πέτρο Κονναφή.

Η αλήθεια ότι οι «ενστάσεις» μερίδας Απολλωνιστών οπαδών δεν σχετίζονται τόσο με την αξία του παίκτη, όσο με την ηλικία του (τον Νοέμβριο θα γίνει 34 χρόνων).

Διαπιστώνουμε πάντως ότι οι τεχνικοί υπεύθυνοι έδωσαν ιδιαίτερη σημασία στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, φροντίζοντας να αυξήσουν σημαντικά τις επιλογές για την αριστερή πτέρυγα.

Ειδικά η θέση του αριστερού μπακ είναι πολύ «ταλαιπωρημένη». Με εξαίρεση τον Βασιλείου, δεν στέριωσε άλλος παίκτης στο Κολόσσι.

Οι Μπεσάτ και Βασιλείου θα είναι οι δύο καθαρόαιμες επιλογές για το αριστερό άκρο της άμυνας. Μπακ μπορεί να αγωνιστεί και ο Ισπανός Ντιέγκο Αγκίρε, η κλασική θέση του οποίου είναι αριστερός εξτρέμ.

Όπως γράψαμε πριν μερικές μέρες, δεν θα μείνει στο ρόστερ ο 20χρονος αριστερός μπακ Κωνσταντίνος Παπαμιχαήλ. Ενημερώθηκε από τον Πέτρο Κονναφή ότι καλύτερα θα είναι να πάει δανεικός για μια χρονιά, ώστε να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αλλά και να αποκτήσει εμπειρίες.

Για τη μικρή λίστα παικτών που εξετάζει ο Πέτρος Κονναφής για τη θέση του φουνταριστού, διέρρευσαν κάποιες πληροφορίες ότι αξιολογήθηκε θετικά ποδοσφαιριστής από τα Βαλκάνια.


     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.