Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του ο Νεϊμάρ!

neymar-1-1Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν πρέπει να θεωρείται ο Νεϊμάρ, αφού ολοκληρώθηκε η παρουσία του στη Βαρκελώνη και είναι έτοιμος να γίνει κάτοικος Παρισιού. Το σίριαλ του καλοκαιριού λοιπόν, φαίνεται πως οδεύει προς το τέλος του.

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό RACI, ο Νεϊμάρ βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα και εκεί ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του πως δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται μαζί τους.

Μάλιστα, τους χαιρέτησε έναν προς έναν και αποχώρησε χωρίς να προπονηθεί και φυσικά χωρίς να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί εκεί από νωρίς.

Πλέον, μένει να αναχωρήσει για το Παρίσι για τα τυπικά, ώστε να ανακοινωθεί στη συνέχεια από την Παρί Σεν Ζερμέν. Είναι πάντως ένα ιστορικό γεγονός, μια ιστορική μεταγραφή που αν όντως ολοκληρωθεί θα αλλάξει πολλά σε παγκόσμια κλίμακα.

Πάντως το όλο θέμα το έχει επιβεβαιώση η Μπαρτσελόνα η οποία όπως ανακοίνωσε έδωσε άδεια στον Νεϊμάρ να απουσιάζει από την προπόνηση ώστε να βρεθεί στην Γαλλία και να συζητήσει με την Παρί.


     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.