Απολογία Τσόσιτς για το επεισόδιο με τον Χουλτ!

bayernΣυγνώμη ζήτησε ο Ούρος Τσοσιτς για ένα επεισόδιο που είχε με τον Νίκλας Χουλτ στα τελευταία λεπτά του αγώνα Μπάγερν-ΑΕΚ 2-0. «Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλους στην ΑΕΚ, από  τους φίλους μας όχι μόνο αυτούς που βρέθηκαν εδώ αλλά και όσους είδαν το περιστατικό από την τηλεόραση.

Είπαμε κάποια πράγματα που δεν έπρεπε να ειπωθούν και αντέδρασα με ηλίθιο τρόπο. Συζητήσαμε, τα βρήκαμε, είμαστε φίλοι ποτέ δεν είχαμε το παραμικρό πρόβλημα κάθε μέρα γελάμε και κάνουμε πλάκα.

Δεν ήταν καθόλου ωραία εικόνα το είδα σε βίντεο και μπορώ να σας πω ότι ντρέπομαι. Αμέσως μετά το συζητήσαμε και απολογηθήκαμε ο ένας στον άλλον. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο ώστε να μην γινόντουσαν όλα αυτά. Όλοι στο σύλλογο ξέρουν ότι είμαι ένας τύπος που του αρέσει να κάνει πλάκα να είναι καλός με όλους τους άλλους όμως έκανα ότι έκανα και οφείλω για ακόμη μία φορά να ζητήσω συγγνώμη». Όσο για τη φάση του πέναλτι, ήταν κατηγορηματικός: «Τι να σας πω; Θεωρώ ότι δεν έκανα πέναλτι. Ποδόσφαιρο παίζουμε, δεν μπορώ να τον αγγίξω; Νομίζω ότι το πέναλτι το πήρε ο Λεβαντόφσκι επειδή είναι ένας πολύ καλός και πολύ γνωστός παίκτης. Μέχρι τότε πιστεύαμε ότι μπορούμε να φύγουμε με θετικό αποτέλεσμα από το Μόναχο. Ήμασταν πολύ καλοί, χάσαμε και μία ευκαιρία με τον Λαμπρόπουλο και γενικά νομίζω ότι το τέλος του αγώνα μας βρίσκει με το κεφάλι ψηλά».

     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.