ΑΠΟΕΛ: Θα είναι ο Γκέντσογλου ο νέος Μοράις;

gentzoglouΣτον ΑΠΟΕΛ μία από τις μεγάλες έγνοιες ήταν να βρεθεί ο ποδοσφαιριστής που θα μπορέσει κάποια στιγμή να αναλάβει τον σπουδαίο ρόλο που έχει ο Νούνο Μοράις […]

Στον ΑΠΟΕΛ μία από τις μεγάλες έγνοιες ήταν να βρεθεί ο ποδοσφαιριστής που θα μπορέσει κάποια στιγμή να αναλάβει τον σπουδαίο ρόλο που έχει στην ομάδα τα τελευταία χρόνια ο Νούνο Μοράις, ο οποίος συμπλήρωσε πλέον τα 35 του χρόνια.

Και ο Σάββας Γκέντσογλου, ο οποίος βρίσκεται στα 28 του χρόνια, αρχίζει να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τη σημαντική αυτή θέση.

Μάλιστα, η συμμετοχή του στο βασικό σχήμα, με τον Μοράις να μένει στον πάγκο, σε τόσο μεγάλα παιχνίδια, δεν πρέπει να είναι τυχαία.

Σημειώνουμε ότι ο 28χρονος (19/9/1990) ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΚ, ενώ για αρκετά χρόνια έπαιξε στο εξωτερικό (Σαμπντόρια, Λιβόρνο, Σπέτσια, Μπάρι), ενώ στον ΑΠΟΕΛ ήρθε από τη Χάιντουκ Σπλιτ της Κροατίας.

Ο Τραμετζάνι δείχνει να τον εμπιστεύεται, οπόταν ο δρόμος φαίνεται να είναι ορθάνοιχτος για τον Ελλαδίτη άσο.


     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.