Απαράδεκτο σύνθημα για Σαλάχ!

salahΑκόμα ένα κάκιστο και απαράδεκτο περιστατικό από τους φίλους της Τσέλσι που φέτος έχουν απασχολήσει ουκ ολίγες φορές με την συμπεριφορά τους και τη ρατσιστική τους διάθεση.

Στην Πράγα, το απόγευμα της Πέμπτης, εθεάθησαν σε παμπ να τραγουδούν «ο Σαλάχ είναι βομβιστής» και οι στιγμές αυτές έχουν αποτυπωθεί σε βίντεο, το οποίο φυσικά έφτασε στους ανθρώπους των «μπλε» και της Λίβερπουλ.

«Είναι η ντροπή των οπαδών μας» ανέφερε η Τσέλσι, με τους «κόκκινους» του Μέρσεϊσαϊντ να τονίζουν το γενικότερο πρόβλημα στα αγγλικά γήπεδα και να καλούν «τους αρμόδιους φορείς να εντοπίσουν τους υπαίτιους και να προχωρήσουν στην παραδειγματική τους τιμωρία».

Αξίζει να σημειωθεί πως η ασφάλεια των «μπλε» ταυτοποίησε τρεις από τους οπαδούς που βρίσκονταν στην παμπ και φαίνονται στο βίντεο, με αποτέλεσμα να μην τους επιτρέψει την είσοδο στην εξέδρα των φιλοξενούμενων στο γήπεδο της Σλάβια


     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.