ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ

Ύστερα από 12 συναπτά έτη (ιδρυθήκαμε τον Φεβρουάριο του 2000) που το περιεχόμενο μας ήταν ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣτον Οκτώβριο του 2012 υποχρεωθήκαμε να κάνουμε το Kastelliotis.net ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ με την οικονομικότερη συνδρομή όμως (μία έρευνα αγοράς θα σας πείσει αμέσως) σε συνδυασμό μάλιστα και με επιπλέον τακτικότατες φιλικές προσφορές που ρίχουν ακόμα περισσότερο το ήδη ελάχιστο κόστος του, αφού αυτό που κάνουμε/παρέχουμε (πέρα από την αρκετά τακτή ταμειακή συνέπεια του) πάνω απ’όλα είναι μεράκι δίχως την πρόθεση πλουτισμού. Όσοι φίλοι ενδιαφέρονται ωστόσο να ενημερωθούν αναλυτικά για όλο το χρονικό που προηγήθηκε πριν υποχρεωθούμε να κάνουμε το Kastelliotis.net ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ας πατήσουν εδώ όπου τα εξηγούμε όλα χαρτί και καλαμάρι!

Να πούμε λοιπόν ότι το Kastelliotis.net είναι το ΠΡΩΤΟ και ίσως το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ηλεκτρονικό μέσο παροχής προγνωστικών που (από τον Οκτώβριο του 2012) έχει κάνει μία ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ (για καθαρά προσωπικούς λόγους).  Έχει διακόψει την διαφημιστική προβολή των εταιριών στοιχημάτων. Να διευκρινίσουμε βέβαια στο σημείο αυτό πως δεν έχουμε τίποτα απολύτως να χωρίσουμε (και γιατί άλλωστε) με ΚΑΜΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ που παρέχει νομιμα τις υπηρεσίες της σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο πελάτη της.

Υπενθυμίζουμε λοιπόν πως επί 12 συναπτά έτη  ο μοναδικός τρόπος που προβάλλαμε τις εταιρίες στοιχημάτων ήταν μέσω ΑΠΛΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ. Το αναφέρουμε αυτό για να διευκρινίσουμε πως θα μπορούσαμε να τις προβάλλουμε και μέσω affiliation αν το επιθυμούσαμε. Και για όσους δεν γνωρίζουν τι σημαίνει αυτό ας ρωτήσουν να μάθουν. Φυσικά και δεν είναι κάτι παράνομο, αλλά θα πούμε απλά πως εμείς δεν σας μετρήσαμε ποτέ σαν κεφάλια..

Πρέπει επομένως να γίνει σαφές και απόλυτα κατανοητό πως οι εταιρίες στοιχημάτων υπήρξαν πάντα διαφημιστικοί χορηγοί μας και μόνο, όπως θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση οποιουδήποτε άλλου αντικειμένου, με ένα στάνταρ πάγιο μηνιαίο ποσό! Το ποιοι δούλεψαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο (μέσω απλής διαφημιστικής καταχώρησης ή μέσω affiliation) δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι και δεν μας απασχολεί αφού αφενός δεν είναι δουλειά μας και αφετέρου είναι δικαίωμα τους (αφού όπως προείπαμε φυσικά και δεν είναι παράνομο). Απλά θέλουμε να ξέρετε τι κάναμε εμείς!

Με τα παραπάνω βουλώνουμε τα στόματα όλων όσων μας καταλόγισαν ότι είμαστε φιλοχρήματοι (μέσα από την πολυπληθέστατη ομάδα μας στο FACEBOOK όταν σας ανακοινώσαμε πως πλέον είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε το Kastelliotis.net ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ) και μας αποκάλεσαν απατεώνες με απώτερο σκοπό τον υπερπλουτισμό εις βάρος σας.. Ακόμα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ όμως τους τα.. «βουλώνουμε» εάν διαβάσετε αυτό ΕΔΩ και αυτό ΕΔΩ! Γιατί αυτοί είμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα..

Ας βρεθεί κάποιος/οποιοσδήποτε λοιπόν που θα ισχυριστεί πως έχουμε προβάλλει έστω και μία εταιρία στοιχημάτων με διαφορετικό τρόπο παρά αυτόν της ΑΠΛΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ και εμείς θα γίνουμε ρόμπα στα μάτια όλων σας. Αλλά δεν θα βρεθεί ΚΑΝΕΝΑΣ και να είστε σίγουροι. Αλλά ακόμα και αν βρεθεί οποιοσδήποτε να ισχυριστεί κάτι τέτοιο θα είναι ΒΑΛΤΟΣ και ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΨΕΥΤΗΣ, διότι αν δεν το γνωρίζει ας το μάθει πως έχουμε στην κατοχή μας και θα του τρίψουμε στα μούτρα ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ που επιβεβαιώνουν του λόγου μας το αληθές!

«Ουκ εκ των ιδίων κρίνετε τα αλλότρια!»

Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.